رفیقی که می خوای برا آلا کاری بکنی بیا تو.................
-
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۵، ۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان من دوباره لایک کردم واماروبرای بهاره رسوندم ۲۶۹تا وبرای اقامحمدرضا ۲۶۳
-
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۵، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کمپین حمایت از آلا همگی بیاید پنج شنبه 17/5/95
ساعت 22
نظرتون ؟؟برای کمک همگانی به آلا بیاید همگی تا ان شا الله پول خوبی جمع بشه
ممنون از شما -
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۵، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
6 تاییا 6 بار لایک
-
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۵، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم دوباره رای دادم
تا اینجایی که من چک کردم بین همه متنا اوله متن دوستامون ! -
منم دوباره رای دادم
تا اینجایی که من چک کردم بین همه متنا اوله متن دوستامون !نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۵، ۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@alireza.yousefi75yahoo.com خدایی؟؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۵، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها ایشالله میره برنامه:)
-
@alireza.yousefi75yahoo.com خدایی؟؟؟؟؟
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi
اره همینجور گذری میدیدم بیشترین لایک ۱۵ بود ! -
@Dr.Bernosi
اره همینجور گذری میدیدم بیشترین لایک ۱۵ بود !نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@alireza.yousefi75yahoo.com میبینین خدا بخواد میشه
-
@alireza.yousefi75yahoo.com میبینین خدا بخواد میشه
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi از خدامه دعوت بشه از آلا و کمک های مردمی برسه به آلا چون مدیون الا هستم
-
@Dr.Bernosi از خدامه دعوت بشه از آلا و کمک های مردمی برسه به آلا چون مدیون الا هستم
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@alireza.yousefi75yahoo.com ایشالله میشه
-
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی نشدش خودمون دس بکار میشیم
-
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان ماه عسل شروع شد ایا؟
-
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فاطمه-کنکوری قبل اذان برنامه داره
الان ؟ -
الان ؟نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@alireza.yousefi75yahoo.com در رفیقی که می خوای برا آلا کاری بکنی بیا تو................. گفته است:
الان ؟اره دیشب اقای علیخانی میگفت ساعت۴برنامه شروع میشه تا قبل اذان.
-
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فاطمه-کنکوری ن هنوز ولی میشه
-
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi در رفیقی که می خوای برا آلا کاری بکنی بیا تو................. گفته است:
اهان چقدرتاخیرداره گفت ۴میایم بمدت ۵ساعت برنامه داریم .من بشدت منتظرم ببینم دلنوشته هارومعرفی میکنه یانه ولی تلویزیون دردسترس ندارم که ببینم .
-
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان از آلاء دعوت نمیکنن
بالاخره اگه یکی از متنای من یا @reza77 برنده میشد بهمون اطلاع میدادن ما هم به شما میگفتیم -
@Dr.Bernosi در رفیقی که می خوای برا آلا کاری بکنی بیا تو................. گفته است:
اهان چقدرتاخیرداره گفت ۴میایم بمدت ۵ساعت برنامه داریم .من بشدت منتظرم ببینم دلنوشته هارومعرفی میکنه یانه ولی تلویزیون دردسترس ندارم که ببینم .
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه-کنکوری من الان جلوه هنو شروع نشده
-
بالاخره اگه یکی از متنای من یا @reza77 برنده میشد بهمون اطلاع میدادن ما هم به شما میگفتیمنوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره در رفیقی که می خوای برا آلا کاری بکنی بیا تو................. گفته است:
بالاخره اگه یکی از متنای من یا @reza77 برنده میشد بهمون اطلاع میدادن ما هم به شما میگفتیمبهتون ایمیل میزنن ایا؟یاشماره هم گرفتن ازتون ؟؟؟؟؟
-
بهاره در رفیقی که می خوای برا آلا کاری بکنی بیا تو................. گفته است:
بالاخره اگه یکی از متنای من یا @reza77 برنده میشد بهمون اطلاع میدادن ما هم به شما میگفتیمبهتون ایمیل میزنن ایا؟یاشماره هم گرفتن ازتون ؟؟؟؟؟
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه-کنکوری اون فیلمه ن نوشته