معصوم نیا
-
سلام بچه به نظرتون برای درس زیست شناسی سینا معصوم نیا خوبه ؟ کسی تجربشو داشته که با ایشون کار کنه ؟ یکم هزینه اش گرون برای همین نمیخوام ریسک کنم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
تجربی
یازده تجربی -
سلام بچه به نظرتون برای درس زیست شناسی سینا معصوم نیا خوبه ؟ کسی تجربشو داشته که با ایشون کار کنه ؟ یکم هزینه اش گرون برای همین نمیخوام ریسک کنم
تجربی
یازده تجربیD Oo دبیر زیست مدرسه ماست..تا الان که تازه ابانیم چهارتا فصل کتابو درس داده با فصل سه دوازدهم ..یعنی میخوام بگم خیلی سریع درس میده ولی بیشتر نکاتیو میگه که توی کتابای کمک درسی نیست..به نظرم به جای کلاس خصوصی برو ازمونای پورسینارو بگیر با پاسخنامه ش خیلی قویه..بازم زیست زیاد معلم محور نیست
-
D Oo دبیر زیست مدرسه ماست..تا الان که تازه ابانیم چهارتا فصل کتابو درس داده با فصل سه دوازدهم ..یعنی میخوام بگم خیلی سریع درس میده ولی بیشتر نکاتیو میگه که توی کتابای کمک درسی نیست..به نظرم به جای کلاس خصوصی برو ازمونای پورسینارو بگیر با پاسخنامه ش خیلی قویه..بازم زیست زیاد معلم محور نیست
Shahdad Manesh در معصوم نیا گفته است:
D Oo دبیر زیست مدرسه ماست..تا الان که تازه ابانیم چهارتا فصل کتابو درس داده با فصل سه دوازدهم ..یعنی میخوام بگم خیلی سریع درس میده ولی بیشتر نکاتیو میگه که توی کتابای کمک درسی نیست..به نظرم به جای کلاس خصوصی برو ازمونای پورسینارو بگیر با پاسخنامه ش خیلی قویه..بازم زیست زیاد معلم محور نیست
مرسی
از راهنماییت -
تجربی
یازده تجربی -
تجربی
یازده تجربی -
D Oo تو زیست شناسی کسی نمیتونه بهتر از استاد موقاری و امینی راد تدریس بکنه.بنده هم تعاریف مثبتی از ایشون نشنیدم.
-
@Ali-Tajik-1
من الان دیگه ثبت نام کردم درسته یکم تند تند میگه ولی خب بدم نیست نکات خوبی رو میگه -
عمارلو و همدانی هم خیلی خوبن
-
عمارلو و همدانی هم خیلی خوبن
فرهمندنیا بهترینه به نظر من
-
فرهمندنیا بهترینه به نظر من
Ilya Mansouri
سلیقه ایه معلم
تا حالا ندیدمش -
D Oo تو زیست شناسی کسی نمیتونه بهتر از استاد موقاری و امینی راد تدریس بکنه.بنده هم تعاریف مثبتی از ایشون نشنیدم.
-
-
تاپیک مال یک ماهه پیشه
اما اگ هنوز انتخاب نکردی
بنظرم حنیف عظیمی خووووبه
موقاری هم اره عالیه البته اگ وقت داری جزوه بنویسی -
تاپیک مال یک ماهه پیشه
اما اگ هنوز انتخاب نکردی
بنظرم حنیف عظیمی خووووبه
موقاری هم اره عالیه البته اگ وقت داری جزوه بنویسیsara parsa دیگه شرکت کردم
-
sara parsa دیگه شرکت کردم
D Oo