هر کی یه گزاره

-
@Rahman-Atafat
اگه عین گزاره رو پیدا کردم میفرستم -
@Rahman-Atafat
ممنون -
گزاره
به طور معمول، در جانوری که گیاهخوار بوده و با کمک آروارههای اطراف دهان، گوارش مکانیکی را آغاز میکند، قطعا حجیم ترین ساختار لوله گوارش به محل یاختههای دندانه دار متصل است.
صحیح یا غلط؟ دلیلش؟
@sara-83 سلام طبق شکل کتاب درسته
-
سلام
گزاره
ایا در لحظه ۳۰میلی ولت هر دو کانال دریچه پتاسیمی و سدیمی بسته هستند؟؟ -
@erfan-f
ramses kabir -
سلام
گزاره
ایا در لحظه ۳۰میلی ولت هر دو کانال دریچه پتاسیمی و سدیمی بسته هستند؟؟Erfan Iranmanesh 1
بله در یم لحظه ی کوتاه هر دو بسته میشوند -
Erfan Iranmanesh 1
بله در یم لحظه ی کوتاه هر دو بسته میشوند@amir-reza-babahabib ممنون
-
گزاره
هر گاه اختلاف پتانسیل درون نورون نسبت به بیرون ان به صفر نزدیک شود،مصرف مولکول های atpموجب تقویت فرایند انتشار در یاخته می شود. -
گزاره
هر گاه اختلاف پتانسیل درون نورون نسبت به بیرون ان به صفر نزدیک شود،مصرف مولکول های atpموجب تقویت فرایند انتشار در یاخته می شود.Erfan Iranmanesh 1
@Rahman-Atafat -
گزاره
هر گاه اختلاف پتانسیل درون نورون نسبت به بیرون ان به صفر نزدیک شود،مصرف مولکول های atpموجب تقویت فرایند انتشار در یاخته می شود.Erfan Iranmanesh 1
درسته
منظورش پمپ سدیم پتاسیمه که باعث اختلاف غلظت و در نتیجه تداوم انتشار میشهحالا اگه درست متوجه شده باشم🥲
-
سلام من یه سوال دارم که نمیدونم گزاره هستن یا نه
●اعصاب مختلط هم حسی و هم حرکتی و هم رابط هستن؟ یا فقطط حسی و حرکتی؟ -
Erfan Iranmanesh 1
درسته
منظورش پمپ سدیم پتاسیمه که باعث اختلاف غلظت و در نتیجه تداوم انتشار میشهحالا اگه درست متوجه شده باشم🥲
@Soniaaa ممنون
-
سلام
گزاره
ایا در لحظه ۳۰میلی ولت هر دو کانال دریچه پتاسیمی و سدیمی بسته هستند؟؟Erfan Iranmanesh 1
سلام بله،برای یه لحظه دوتاشون با هم بسته اند .. -
گزاره
اینم درسته .. و توضیحشم گفتن و درسته.. -
گزاره :
همه یاخته های زنده بدن یک انسان سالم برای نوعی پیک شیمایی مترشحه از یاخته های اطراف جزایر لانگرهانس گیرنده پروتئینی دارند . -
گزاره :
همه یاخته های زنده بدن یک انسان سالم برای نوعی پیک شیمایی مترشحه از یاخته های اطراف جزایر لانگرهانس گیرنده پروتئینی دارند .@erfan-f اره فکر کنم برای یکی از هورمون های غده تیروئید