رفیقی که می خوای برا آلا کاری بکنی بیا تو.................
-
@فاطمه-کنکوری در رفیقی که می خوای برا آلا کاری بکنی بیا تو................. گفته است:
هرجاروترجمه خواستین بگید که ترجمه کنم .
اون خوشگله کیجا رو خیلی باحال میگه
-
داره شروع میشه بچه ها
-
لطفا بچه ها همه ی بار دیگه همین الان ی بار دیگه امتحان کنین و لایکک کنین
-
مطمئنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ینی همین الان میخوان بیشترین لایک رو بخونن ؟ -
برنده شده باشیمم میگه یچیزی دیگ
-
این همه لایکه ها الکی نیسش ک
-
داره شروع میشه بچه ها
@Dr.Bernosi شروع نشد ک :|
-
@Dr.Bernosi شروع نشد ک :|
@alireza.yousefi75yahoo.com اره...ولی امروز کلا برنامه اش یه تایم طولانی ای داره
-
اره اوفففففففففففففففففففففف
-
شروع شددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد
-
ععع اره تیتراژه
-
اگه خدای نکرده نشدش امیدتون از دس ندین:)خودمون دس بکار میشیم بعد کنکورامون
-
ی حسی میگه متن بچه ها برنده شده ولی چیزی نمیگن سورپرایز شیم
اخه خیلییییییییییییییییییییی لایک داره متنا بچه ها -
برنده ایم ایشالله
-
برنده ایم ایشالله
@Dr.Bernosi
ی 125 لایک بود با 40 منفی و یکی دیگه
همه جوره اولن بچه ها -
لامصبم یچی نمیگه بفهمبم مردم از هیجان
-
لامصبم یچی نمیگه بفهمبم مردم از هیجان
@Dr.Bernosi استادی که بوی خدا می دهد
قهرمان زندگی من استادم دکتر علی رضایی کهنمویی هستند که از اولین جلسه کلاسمان در دانشگاه سعی کردند دل ما را با خدا آشتی دهند . ایشان مفسری زبردست می باشند که جلسات تفسیرشان واقعا به دل می نشیند .
بیانشان شیوا و تاثیرگذار است . سالها بود که اطرافیان اهمیت نماز و قرآن و حجاب را همواره به من گوشزد می کردند اما هیچ کس مثل ایشان نتوانست عشق به خدا و نماز و قرآن و به خصوص سجده برای خدا را در دلم زنده کند .
او حتی با یک داستان تاثیرگذار در کلاس باعث شد تا من با وجود سخت بودن برایم همواره ساق دستی به دست داشته باشم و در حجابم مقیدتر باشم.
عشق به حفظ قرآن را نیز در دلم روشن کردند و مهم تر اینکه راههای صبر و افزایش ظرفیت را نیز از طریق تفسیر آیات مربوطه آموختند .
امیدوارم همواره در زیر سایه خداوند منان سلامت باشند و به زندگی دانشجویان بیشتری رنگ خدایی بخشند .اینم زیاد لایک اورده 281 و 23 منفی تو صفحه ی 10 برید منفی بدید
-
قهرمان زندگی من استادم دکتر علی رضایی کهنمویی هستند که از اولین جلسه کلاسمان در دانشگاه سعی کردند دل ما را با خدا آشتی دهند . ایشان مفسری زبردست می باشند که جلسات تفسیرشان واقعا به دل می نشیند .
بیانشان شیوا و تاثیرگذار است . سالها بود که اطرافیان اهمیت نماز و قرآن و حجاب را همواره به من گوشزد می کردند اما هیچ کس مثل ایشان نتوانست عشق به خدا و نماز و قرآن و به خصوص سجده برای خدا را در دلم زنده کند .
او حتی با یک داستان تاثیرگذار در کلاس باعث شد تا من با وجود سخت بودن برایم همواره ساق دستی به دست داشته باشم و در حجابم مقیدتر باشم.
عشق به حفظ قرآن را نیز در دلم روشن کردند و مهم تر اینکه راههای صبر و افزایش ظرفیت را نیز از طریق تفسیر آیات مربوطه آموختند .
امیدوارم همواره در زیر سایه خداوند منان سلامت باشند و به زندگی دانشجویان بیشتری رنگ خدایی بخشند .اینم زیاد لایک اورده 281 و 23 منفی تو صفحه ی 10 برید منفی بدید
@alireza.yousefi75yahoo.com کار درسی نیسش اما مجبورم
-
@alireza.yousefi75yahoo.com لینکشو میدین؟
-
@alireza.yousefi75yahoo.com لینکشو میدین؟
برو صفحه 10
http://maheasaltv.mihanblog.com/page/13