کمک!!!!!!
-
اول که کاری به بقیه نداشته باش، اصلا لازم نیست از الان زندگیتو بذاری فقط پای درس که دو ساله دیگه وا بدی! ولی حتما در حد روزی سه چار ساعت دائم بخون که درسای امسالتو درست یاد بگیری کنکوری نمیخواد. انقدم نگو هیچی نمیفهمم من خودم مث تو بودم نخونده میگی نمیفهمم = |
کتاب درسی بعد جزوه معلمو وقت زیاد بذار حتما یاد میگیری
فیزیکو نمیدونم اما شیمی ویدیو های اموزشی اقای اقاجانیو ببین حتما دیدت ب شیمی عوض میشه . -
هستی الایی
همه ی فامیل بهم میگن الان خیلییی زوده بخوای کنکوری بخونی . به سوم ک برسی خسته میشی. بهم میگن تو فقط امسال قبول شو. -
هستی الایی
نه من واقا هیچ نیاز مالی ندارم . حتی پدرم بهم میگف تجربی نمیخاد بری. ولی من واقعا به پزشکی علاقه دارم.ولی نمیدونم چرا نمیتونم درس بخونم. -
هستی الایی
همه ی فامیل بهم میگن الان خیلییی زوده بخوای کنکوری بخونی . به سوم ک برسی خسته میشی. بهم میگن تو فقط امسال قبول شو. -
fahmtiti
آخه من میخونم شایدم همون شب یاد بگیرم ولی فرداش همششش یادم میره
آقای آقاجانی دهم درس نمیدهفادیا تست میزنی ؟
یا فقط روخونی میکنی
ببین سعی کن با جملات تو ذهنت بازی کنی مثلا بگو خوب این چیه به کجا ربط داشت از کجا اومد و ....
و تست بزن تست
ولی اگه تست میزنی خیلیم تکرار میکنی و میبینی باز یادت نمیاد دیگه من نمیدونم -
فادیا تست میزنی ؟
یا فقط روخونی میکنی
ببین سعی کن با جملات تو ذهنت بازی کنی مثلا بگو خوب این چیه به کجا ربط داشت از کجا اومد و ....
و تست بزن تست
فادیا تست میزنی ؟
یا فقط روخونی میکنی
و تست بزن تست
ببین میدونی من نمیتونم با کلمات بازی کنم
من حفظشون میکنم و اگر مثل اون امتحان نیاد . همه رو قاطی میکنم -
فادیا
این همه آدم تو آلا دارن شبانه روز درس میخونن کافی نیست؟
ماها خولیم داریم درس میخونیم؟
خیلی از ماها از اول دبیرستان شروع کردم و موفقیتمون ۱۰۹ درصد بیشتر از اون کسیه که تازه شروع کرده به درس خوندن فکر کن
سطحی نگاه نکن -
فادیا
بیا یه کار کن مثلا میگه ماهیچه نگاه بازو خودت کن بهد سعی کن بری توش ! تصور کن خیال کن الان رفتی تو ماهیچه و داری شکل های محتلف ماهیچه رو میبینی ...