کمک!!!!!!
-
فادیا تست میزنی ؟
یا فقط روخونی میکنی
ببین سعی کن با جملات تو ذهنت بازی کنی مثلا بگو خوب این چیه به کجا ربط داشت از کجا اومد و ....
و تست بزن تست
ولی اگه تست میزنی خیلیم تکرار میکنی و میبینی باز یادت نمیاد دیگه من نمیدونم -
فادیا تست میزنی ؟
یا فقط روخونی میکنی
ببین سعی کن با جملات تو ذهنت بازی کنی مثلا بگو خوب این چیه به کجا ربط داشت از کجا اومد و ....
و تست بزن تست
ولی اگه تست میزنی خیلیم تکرار میکنی و میبینی باز یادت نمیاد دیگه من نمیدونم -
ببین میدونی من نمیتونم با کلمات بازی کنم
من حفظشون میکنم و اگر مثل اون امتحان نیاد . همه رو قاطی میکنم -
فادیا
این همه آدم تو آلا دارن شبانه روز درس میخونن کافی نیست؟
ماها خولیم داریم درس میخونیم؟
خیلی از ماها از اول دبیرستان شروع کردم و موفقیتمون ۱۰۹ درصد بیشتر از اون کسیه که تازه شروع کرده به درس خوندن فکر کن
سطحی نگاه نکن -
فادیا
بیا یه کار کن مثلا میگه ماهیچه نگاه بازو خودت کن بهد سعی کن بری توش ! تصور کن خیال کن الان رفتی تو ماهیچه و داری شکل های محتلف ماهیچه رو میبینی ... -
فادیا
این همه آدم تو آلا دارن شبانه روز درس میخونن کافی نیست؟
ماها خولیم داریم درس میخونیم؟
خیلی از ماها از اول دبیرستان شروع کردم و موفقیتمون ۱۰۹ درصد بیشتر از اون کسیه که تازه شروع کرده به درس خوندن فکر کن
سطحی نگاه نکن -
فادیا
خرخون بهتره یا درس نخون؟
خودت قضاوت کن بنظرت من درس نخونم چی به بقیه اضاف میشه یا کم میشه
مهم اینه که خودمو به یجایی میرسونم که وقتی به قبل نگاه کردم میگم
یه انسان بودم که همیشه دنبال علم بودم و نه انسانی که یه زندگی معمولی داشته
اگه قرار باشه منم مثل بقیه بزرگ شم درس نخونم زن بگیرم و ...
بچه های منم همین کارو ادامه بدن به کجا میره بشریت
کم کم میریم به سمت زندگی حیوانی
فرق ما آدما اینه که باید از مغزمون استفاده کنیم
اینارو الان نمیفهمی فعلا کوچیکی ۴ سال دیگه میفهمی دورو ورت چهبره -
فادیا
مگه تو کشورا دیگه چیکار میکنن
دکتری که تو ایران حقوقش سرمایه داریه
با دکتری که تو آلمان حقوقش در حد یه معلمه فرق داره
بعد این عشقه هرکس عشق درس نداشته باشه نمیشه کاری کرد
اگه عشق تو وجودت باشه اینا همه حاشیه میشه -
سلام دوست عزیز
به چنتا موضوع باید توجه کنی
یک.هیچوقت هیچوقت هیچوقت به خودت نگو من این درس رو نمیفهمم..هیچوقت نگونمیفهمم یا اگه بخونم نمره بد میگیرم.شاید اینا برات الکی باشه و باخودت بگی داره یه چیزی میگه اما واقعیت اینه که کلمات قدرتشون زیاده و باعث میشن باور یه چیزی درون ما شکل بگیره وبعدش اون چیز بد درون ما نهادینه بشه.پس از کلمات منفی دوری کن
دو.اول از هرچیزی باید ببینی که عشق و علاقه به چه چیزی در زندگیت داری؟اگه توی هر کاری بهش علاقه داشته باشی یقینا موفق بیرون میای.پس اگه مثلا دوست داری پزشک شی اما دوست نداری درس بخونی باید هرچه سریعتر با درس هات دوست شی و عاشقشون شی تا بتونی به هدفت برسی.یادت نره در این سن باید برای خودت هدف گذاری کنی. درکنار یک برنامه ریزی درست میتونی به تفریحاتت هم برسی.
سوم.این که میگی دوست داری بخوابی یادت باشه که دوراه داری..یا نخوابی و رویاهات رو بسازی یا بخوابی و خواب رویاهات روببینی.
موفق باشید.یاحق -
سلام دوست عزیز
به چنتا موضوع باید توجه کنی
یک.هیچوقت هیچوقت هیچوقت به خودت نگو من این درس رو نمیفهمم..هیچوقت نگونمیفهمم یا اگه بخونم نمره بد میگیرم.شاید اینا برات الکی باشه و باخودت بگی داره یه چیزی میگه اما واقعیت اینه که کلمات قدرتشون زیاده و باعث میشن باور یه چیزی درون ما شکل بگیره وبعدش اون چیز بد درون ما نهادینه بشه.پس از کلمات منفی دوری کن
دو.اول از هرچیزی باید ببینی که عشق و علاقه به چه چیزی در زندگیت داری؟اگه توی هر کاری بهش علاقه داشته باشی یقینا موفق بیرون میای.پس اگه مثلا دوست داری پزشک شی اما دوست نداری درس بخونی باید هرچه سریعتر با درس هات دوست شی و عاشقشون شی تا بتونی به هدفت برسی.یادت نره در این سن باید برای خودت هدف گذاری کنی. درکنار یک برنامه ریزی درست میتونی به تفریحاتت هم برسی.
سوم.این که میگی دوست داری بخوابی یادت باشه که دوراه داری..یا نخوابی و رویاهات رو بسازی یا بخوابی و خواب رویاهات روببینی.
موفق باشید.یاحقprofessor_m خط اخرو خوب اومدی