هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@haniehno سلامت باشین
️
منم که هیچ بی خبری
خوب و بد...
میگذرونیم با هم -
@دختر-بهار خوب بگذرونین پس
چون این روزا که از دست بره بعدش آدم کلی حسرت میخوره بابتش
موفق باشی
پ ن : ومن همچنان وقتی ساعت رند میبینم یاد تو میوفتم :))@haniehno تموم تلاشم رو میکنم
️
خوشحالم که با یه چیز خوب یادم میوفتین -
بچه دار شدنم چیز عجیبیه
میتونه مردی که درحالت عادی از هفت دولت آزاده و دختری که تو خوابالو بودن با کووالا رقابت میکنه رو به پاسبان شبانه ی آروغ های یه حبه قند فسقلی مبدل کنه
و جالب ترش اینه که این کار به قشنگ ترین و به یادموندنی ترین خاطرات پدر و مادرا تبدیل میشه -
قضیه بیشتر مربوط به فیزیولوژی مغز و کارکرد عواطفه.
توی مغز مسیرایی شکل میگیره که مربوط به ارتباط با اوناست.
برای هر چیزی تو مغز یه مسیر عصبی درست میشه.
مسیرایی که زیاد ازشون استفاده میشه قویتر میشن مغز راحت تر یادآوریشون میکنه. اینطوری نیست فکر کنی وقتی به نتیجه برسی این مسیر مناسب نیست مغز هم فورا اون مسیرو تضعیف کنه.مغز ، کارکردش تقریبا شبیه به زمین کشاورزیه. یه مسیر عصبی شبیه یه درخت توی این زمین. عاداتا کلا شبیه درختن. برای مبارزه با عادتا نباید بری سراغ شاخه های درخت دونه دونه قطعشون کنی ، اینطوری فقط درختو هرس میکنی!!
استراتژی که خوب جواب میده کاشت بذرای جدیده. فرصت بدی درختای جدید رشد کنن وقتی قویتر از درختای قبلی بشن اونا رو هم میخشکونن.جایگزین نه!
عادت جدید باید اضافه کنی و بهش فرصت برابر بدی.سعی کن گیر نکنی تو شکستن شاخ و برگای درخت قبلی. اون به هر حال یه درخته که ریشه داره تو مغزت هر چقدرم تو به جزئیاتش گیر بدی ولی ریشه ش سالم میمونه. سعی کن کانکشنای جدید ایجاد کنی دوستای جدید ایده های جدید عادتای جدید ...
و همه اینا با آرامش به دست میاد نه جنگ.
_دراکولا -
بین یه مشت آدم غریبه ام :///
-
تیپیکال دوستای من تو چت
تیپیکال دوستای من تو واقعیت
-
-
مثل اینکه خاری بزرگ به پای من چسبیده. مثل اینکه کفشهایم از گل سنگین شده و نمیتوانم راه بروم. مثل کسی که مورچهها به او چسبیدهاند.
- نیما یوشیج
-
سخنرانی چاپلین در پایان فیلم دیکتاتور بزرگ محشره🥲
جذاب، کوبنده، صریح و درست🥲چاپلین اعجوبه بزرگ سینمای دنیاس واقعا. نمونه نداره🥲
-
پرستو بابایی چرا
Abnormal
من به خاطر این که مدام درس می خونم و بدنمم ضعیفه هر دفعه یه مشکلی برام به وجود میاد که حتما حتما باید برم یه سرم بزنم که خوب بشم
دیروز یکی از دوستام بهم می گفت اگه کمبود سرم پیش بیاد یه موقع ؛اولین نفری که می میره تویی -
-
ورزش گربه دیده بودین؟