کند تست زدن تو درس هندسه
-
سلام همگی - من هندسه پکیج 110 رو تهیه کردم و چون ضعفم و علاقه به نسبت کمم رو توی این درس می دونم هم تست های داخل جلسات رو می زنم هم جدا گونه از رو کتاب تست، تست می زنم؛ ولی مشکل اینجاست که توی تست زدن کندم. آروم جلو می رم و اگه مثلا %(#ffee00)[2 ساعت بخونم (هر ساعت 15 دقیقه استراحت)] پرش ذهنی می گیرم و یهو می رم تو هپروت
توی هیچ درس دیگه اینجوری نیستم و اونا رو اوکیم. خودم فکر می کنم مدل حل تست های هندسه دستم نیومده.
%(#ff0000)[1- کند تست زدن توی درس هندسه]
%(#ff0000)[2- پرش ذهنی]
ممنون می شم توی این دو مورد بهم کمک کنید و اگه تکنیکی دارید بگید -
-
سلام همگی - من هندسه پکیج 110 رو تهیه کردم و چون ضعفم و علاقه به نسبت کمم رو توی این درس می دونم هم تست های داخل جلسات رو می زنم هم جدا گونه از رو کتاب تست، تست می زنم؛ ولی مشکل اینجاست که توی تست زدن کندم. آروم جلو می رم و اگه مثلا %(#ffee00)[2 ساعت بخونم (هر ساعت 15 دقیقه استراحت)] پرش ذهنی می گیرم و یهو می رم تو هپروت
توی هیچ درس دیگه اینجوری نیستم و اونا رو اوکیم. خودم فکر می کنم مدل حل تست های هندسه دستم نیومده.
%(#ff0000)[2- پرش ذهنی]
ممنون می شم توی این دو مورد بهم کمک کنید و اگه تکنیکی دارید بگیدKourosh Mousavi
ذات هندسه اینه مطالب فرار هستن
باید با کمترین زمان مرور بشن
شما باید تست استاندارد بزنی
از آسون تا متوسط
من کتاب ویژه ای مد نظرم نیست
ولی این های کنکور های اخیر بهترین منبع هستن
ی سوال
نظرتون در مورد فوریت ۱۱۰ هندسه و گسسته و شیمی چیه ؟ -
Kourosh Mousavi
ذات هندسه اینه مطالب فرار هستن
باید با کمترین زمان مرور بشن
شما باید تست استاندارد بزنی
از آسون تا متوسط
من کتاب ویژه ای مد نظرم نیست
ولی این های کنکور های اخیر بهترین منبع هستن
ی سوال
نظرتون در مورد فوریت ۱۱۰ هندسه و گسسته و شیمی چیه ؟@Younes-Dehkhoda-0 من کتاب هندسه خیلی سبز رو می زنم تست های جون دار و خوبی داره. هندسه خوب هستش، تمام نکات از کوچیک و بزرگ برسی می شه؛ من نکته ندیدم که جایه دیگه باشه و داخل جزوه نباشه - گسسته رو تهیه نکردم چون وقتی فیلمی که به عنوان نمونه گذاشتن رو دیدم به نظر خودم استاد کند صحبت می کرد - شیمی بسیار عالی هستش جدایی از این که تمام نکات (حفظی و حلی) بیان می شه ایشون با این حال که تمامن مفهومی میدن (مثل سازمان های مختلف هی تکنیک نمی گن آدم گیج بشه) در حل ریاضیات کنکور بسیار نکات خوب و کار آمدی گفتند به گونه ای که تستی که ممکنه 3 الی 5 دقیقه وقت می بره رو می شه توی 15 ثانیه حل کرد.
-
%(#ff0000)[2- پرش ذهنی]
ممنون می شم توی این دو مورد بهم کمک کنید و اگه تکنیکی دارید بگیدKourosh Mousavi
حالا من رشتم تجربیه
منم وقتی هندسه رو میخونم اون لحظه میزنم یکم میگذره کندم و بعدا اصن نمیتونم بزنم
به این نتیجه رسیدم که درس خلاقیت محوره حالا تو تجربی خیلی مهم نیس دو سه تا تست داره
ولی شما شبی پنج تا تست بزنید تا کنکور هم کلی تست زدین هم دستتون راه میفته -
این داستان وقتی رخ میده که تنوع سوالات توی یه مبحث مثلا سینماتیک فیزیک زیاد باشه و به مرور و تست زیاد درست میشه با یادگیری روش ها و روندهای حل تست
-
%(#ff0000)[2- پرش ذهنی]
ممنون می شم توی این دو مورد بهم کمک کنید و اگه تکنیکی دارید بگید -
Kourosh Mousavi
حالا من رشتم تجربیه
منم وقتی هندسه رو میخونم اون لحظه میزنم یکم میگذره کندم و بعدا اصن نمیتونم بزنم
به این نتیجه رسیدم که درس خلاقیت محوره حالا تو تجربی خیلی مهم نیس دو سه تا تست داره
ولی شما شبی پنج تا تست بزنید تا کنکور هم کلی تست زدین هم دستتون راه میفته@Soniaaa ایده خوبیه ممنون که گفتی
عزیزان ریاضی می دونن شما تجربیا دو فصل اول هندسه دهم ما رو ندیدید
این دو فصل به قدری سخت و خاصه که نگم (دقیقا توی همینجا مورد دارم.)
سختی مورد نداره می شه با زیاد خوندن می شه راه افتاد مشکل خاص بودنش هستش. به قدری تیپ تست های زیادی داره که نگم براتون و مدل فکر کردنت برای هر تست باید با اون یکی فرق کنه مثل حسابان نیست که وارد مشتق شدی فقط موارد مشتق تو سوال کمکت کنه، کله هندسه رو باید بریزی وسط(حالا فکر کن چنین درسی تو سه سال تحصیلت باشه
)
-
@Soniaaa ایده خوبیه ممنون که گفتی
سختی مورد نداره می شه با زیاد خوندن می شه راه افتاد مشکل خاص بودنش هستش. به قدری تیپ تست های زیادی داره که نگم براتون و مدل فکر کردنت برای هر تست باید با اون یکی فرق کنه مثل حسابان نیست که وارد مشتق شدی فقط موارد مشتق تو سوال کمکت کنه، کله هندسه رو باید بریزی وسط(حالا فکر کن چنین درسی تو سه سال تحصیلت باشه
)
Kourosh Mousavi
خواهش میکنم
البته عزیزان تجربی میدونن شما حجم و پیچیدگی زیست مارو ندیدید اینک ی جمله رو بخونی و هم درست باشه و هم غلط و نه درست باشه و نه غلط و یا فرق وجود دارد و دیده میشود و.... بلاخره سخته -
@Soniaaa ایده خوبیه ممنون که گفتی
)
-
Kourosh Mousavi
خواهش میکنم
البته عزیزان تجربی میدونن شما حجم و پیچیدگی زیست مارو ندیدید اینک ی جمله رو بخونی و هم درست باشه و هم غلط و نه درست باشه و نه غلط و یا فرق وجود دارد و دیده میشود و.... بلاخره سخته@Soniaaa خدا رو شکر برای ما یا درست یا غلطه
کلا گزاره می ده ولی مورد اینه کتاب زیست رو بجویی می تونی 90 به بالا بزنی ولی اگه هندسه رو بجویی ولی نوع حل یا همون خلاقیت نباشه منفی می زنی
-
Kourosh Mousavi من سختی هندسه رو وقتی فهمیدم که وارد دهم شدم، درسی که امتحان های کلاسیش خیلی راحته، ولی برای حل تست ها باید از تمام اطلاعات گذشته، اطلاعات آینده، علم غیب و ... کمک بگیری تا سوال حل بشه...
-
Kourosh Mousavi من سختی هندسه رو وقتی فهمیدم که وارد دهم شدم، درسی که امتحان های کلاسیش خیلی راحته، ولی برای حل تست ها باید از تمام اطلاعات گذشته، اطلاعات آینده، علم غیب و ... کمک بگیری تا سوال حل بشه...
@سینا-بیات من امسال سره کنکور حسابان رو دادم به هندسه رسیدم لبخند ملیحی زدم رفتم سره آمار و گسسته
-
@Soniaaa خدا رو شکر برای ما یا درست یا غلطه
کلا گزاره می ده ولی مورد اینه کتاب زیست رو بجویی می تونی 90 به بالا بزنی ولی اگه هندسه رو بجویی ولی نوع حل یا همون خلاقیت نباشه منفی می زنی
Kourosh Mousavi
بله خداروشکر🥲
نه اینطور نیست
کلا کمتر از بیست نفر هر سال قادر ب زیست بالای نودن:|| -
@سینا-بیات من امسال سره کنکور حسابان رو دادم به هندسه رسیدم لبخند ملیحی زدم رفتم سره آمار و گسسته