دوگانگی در حل یک سوال توسط سلاطین طلوعی و کازرانیان
-
-
-
استاد طلوعی نظرم رو اون جواب هست ولی خب این سوال به نظم یکم مشکل داره چون باید روی نیروهای کمینه صحبت میشد به نظرم درست در میومد
چون اصلا دلیلی نداره f1 نیروی بیشتری بخواد نمیدونم متوجه شدین یا نه
چون مو کا عدد کمتری هست و اگر بخواد شتابش صفر بشه باید مساوی mg بشه و مجبوره fn بیشتری بگیره تا با mg برابر شه نسبت به f1 -
من با استاد کازرانیان موافقم ولی تو کَتم نمیرهکهچرا آقای طلوعی تو یه سوال قبل این که تحلیل کردن نمونه همین بود تقریبا یه چی گفتن تو این سوال یه چیز دیگه شما نظری ندارین
-
استاد طلوعی نظرم رو اون جواب هست ولی خب این سوال به نظم یکم مشکل داره چون باید روی نیروهای کمینه صحبت میشد به نظرم درست در میومد
چون اصلا دلیلی نداره f1 نیروی بیشتری بخواد نمیدونم متوجه شدین یا نه
چون مو کا عدد کمتری هست و اگر بخواد شتابش صفر بشه باید مساوی mg بشه و مجبوره fn بیشتری بگیره تا با mg برابر شه نسبت به f1آرمین عنصرپور چرا اتفاقا اف یک باید نیروش بیشتر باشه به این دلیل که الان چون جسم در آستانه هست مقدار اف یک در کمترین مقدار خودش هست و اگر بخواد جسم حرکت کنه قطعا اف دو باید از اف یک کمتر بشه تا وزن از اصطکاک ایستای بیشنه بیشتر باشه تا جسم بتونه حرکت کنه
-
@Rahman-Atafat تندی ثابت و سرعت ثابت یکیه؟
یا تاثیری در جواب نداره؟
شاید به خاطر این متفاوت شده -
آرمین عنصرپور چرا اتفاقا اف یک باید نیروش بیشتر باشه به این دلیل که الان چون جسم در آستانه هست مقدار اف یک در کمترین مقدار خودش هست و اگر بخواد جسم حرکت کنه قطعا اف دو باید از اف یک کمتر بشه تا وزن از اصطکاک ایستای بیشنه بیشتر باشه تا جسم بتونه حرکت کنه
@Rahman-Atafat فکر کنم شما مسیر افقی رو با عمودی اشتباه گرفتید
-
@Rahman-Atafat فکر کنم شما مسیر افقی رو با عمودی اشتباه گرفتید
آرمین عنصرپور خیر در حالت عمودی دقیقا باید این اتفاق بیفته تا جسم حرکت کنه اصلا امکانش نیس که اف دو از اف یک بیشتر شه اگر بیشتر شه اون وقت اصطکاک ایستای ماکس ما از اصطکاک ایستای قبلی هم بیشتر میشه و جسم اصلا حرکت نمیکنه
-
آرمین عنصرپور خیر در حالت عمودی دقیقا باید این اتفاق بیفته تا جسم حرکت کنه اصلا امکانش نیس که اف دو از اف یک بیشتر شه اگر بیشتر شه اون وقت اصطکاک ایستای ماکس ما از اصطکاک ایستای قبلی هم بیشتر میشه و جسم اصلا حرکت نمیکنه
@Rahman-Atafat نمیدونم شاید حق با شماست بزار بقیه هم نظر بدن یا اگه نشد توی رفع اشکال صحبت میکنیم