دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
هر کی یه گزاره
-
Michael Vey آره مثال شش برا این جواب میده
-
@Rahman-Atafat گیرت انداختم :>
-
mahan hosein poor نه داش دوتاس دیگه یکی چیه
-
Michael Vey در هر کی یه گزاره گفته است:
@Rahman-Atafat گیرت انداختم :>
@Rahman-Atafat حالا تو اگ گفتی چرا :>>>
-
Michael Vey فهمیدم
-
Michael Vey آره مرده پوشینه دار
-
@Rahman-Atafat نو نو نو
-
mahan hosein poorreplied to Rahman Aa on آخرین ویرایش توسط mahan hosein poor انجام شده
@Rahman-Atafat
منم فکر میکردم دو تاست ولی مثل اینکه نوکلوتید انتهایی هست که کنده میشه نه یکی مونده به اخری -
Michael Vey ولی نامردیه باید میگفتی زنده یا مردشو
-
Michael Vey در هر کی یه گزاره گفته است:
گزاره
باکتری های استرپتوکوکوس نومونیای زنده بدون پوشینه برخلاف نوع پوشینه دار آن، تحت تاثیر آنزیم لیزوزیم موجود در خون موش ها از بین میروند.
هرکی بگه چرا غلطه مغزشو باید بوسید
-
mahan hosein poor راس میگی دقیقا من اشتباه کردم اونم چه اشتباهی
-
@Rahman-Atafat گفتم زندس.. مرده هم باشه فرقی نداره ک
-
Michael Vey لیزوزیم
-
کلکی واسه حل کردن این سوالا که میگه «پنجمین رنای ناقلی که وارد جایگاه فلان میشود » نیست؟خیلی وقت گیره
-
@Rahman-Atafat عااورینن
-
Michael Vey لیزوزیم تو خون نیس
-
Michael Vey بعد این همه تست فیزیک زدن اومدم زیست جواب بدم مخم کار نمیکنه این چش آدم نامرده
-
Michael Vey غلطه چون لیزوزیم در خون یافت نمیشود تو عرق و بزاق و اشک و ماده مخاطی هس