هر کی یه گزاره

-
Michael Vey ولی لیزوزم میگفتی جمله درس بودا
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rahman-Atafat ینی اگ خون رو نمیگفتم؟ هوم.. احتمالا اره
-
Michael Vey ولی لیزوزم میگفتی جمله درس بودا
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط haman23451 انجام شده@Rahman-Atafat لیزوزوم هم به خون ترشح نمیشه پس باز غلط بود
-
@Rahman-Atafat ینی اگ خون رو نمیگفتم؟ هوم.. احتمالا اره
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey نه بجای لیزوزیم میگفتی آنزیم های لیزوزوم اون وقت درست بود
-
@Rahman-Atafat لیزوزوم هم به خون ترشح نمیشه پس باز غلط بود
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahan-hosein-poor نه باکتری بیگانه خواری میشه
-
Michael Vey نه بجای لیزوزیم میگفتی آنزیم های لیزوزوم اون وقت درست بود
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rahman-Atafat نهه.. لیزوزوم انزیماش درون یاخته ایه ترشح نمیشن
-
@Rahman-Atafat نهه.. لیزوزوم انزیماش درون یاخته ایه ترشح نمیشن
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey در بیگوانه خواری آنزیم لیزوزوم باعث گوارش درون یاخته ای میشن
-
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Rahman-Atafat بیگانه خواری با انزیمای لیزوزومه؟
-
Michael Vey در بیگوانه خواری آنزیم لیزوزوم باعث گوارش درون یاخته ای میشن
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rahman-Atafat هومم.. پس اگ اینطوریه ک اره
-
@Rahman-Atafat بیگانه خواری با انزیمای لیزوزومه؟
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey آره اینو تست آیکیو نوشته بود که در بیگانه خواری این آنزیما نقش دارن
-
Michael Vey آره اینو تست آیکیو نوشته بود که در بیگانه خواری این آنزیما نقش دارن
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rahman-Atafat اوو خوب نکته ای گفتی مرسیی
-
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینطوری در خون نیست که داخل یاخته هست؟
تفاوت ندارن؟ -
Michael Vey آره اینو تست آیکیو نوشته بود که در بیگانه خواری این آنزیما نقش دارن
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rahman-Atafat منبع اول ایکیو میزنی؟
-
اینطوری در خون نیست که داخل یاخته هست؟
تفاوت ندارن؟نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahan-hosein-poor دقت کن در خون ما یاخته داریم پس میشه گف در خون دیگه نوتروفیل ها هستن که بیگانه خواری میکنن ولی البته اینو نمیدونم که آیا درخونم بیگانه خواری میکنن یا نه ولی فک کنم میکنن چون تنها بیگانه خوار های خونی ما هستن
-
@Rahman-Atafat منبع اول ایکیو میزنی؟
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahan-hosein-poor قبلا آره ولی دیدم تستاش زیاد سخت نیستن ولش کردم در کل من فقط تست قلم و ماز میزنم که البته ماز اشتباه های 4 یا 5 تا تو هر آزمونش داره ولی در کل خوبه تستش و اینا بهترینن
-
@mahan-hosein-poor دقت کن در خون ما یاخته داریم پس میشه گف در خون دیگه نوتروفیل ها هستن که بیگانه خواری میکنن ولی البته اینو نمیدونم که آیا درخونم بیگانه خواری میکنن یا نه ولی فک کنم میکنن چون تنها بیگانه خوار های خونی ما هستن
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rahman-Atafat ایول
-
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امروز اصلا روز زیست من نبود دوتا سوال خطای دید زدم لیزوزیم لیزوزوم دیدم ویرایش پیرایش ای داد ولی تو پیرایش اگه میگفتی آره ما دوتا پیوند میشکنیم
-
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درخون فردی کلسیم افزایش یافته است و فرد کاملا سالم هست در این صورت قطعا میزان ترشح هورمون پاراتیروئید کاهش میابد و ذخیره این یون در ماده زمینه ای سخت ترین نوع بافت پیوندی افزایش میابد
-
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Rahman-Atafat ایول
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahan-hosein-poor اگه میگفتم در خوناب آره جمله غلط میشد
-
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Rahman-Atafat این فصلو هنوز نخوندم:<