درگیری عاطفی سال کنکور...
-
@Reza-Jelvian یعنی من سه ساعت الکی قلبم پر اکلیل شد '-' یعنی من سه ساعت دارم رمان لیلی مجنون میخونم باهم کات کردید خدا شاهده انتظار داشتم بگی رفتیم با خانواده هامون حرف زدیم
Patima Moinaldini داستانت خیلی غم انگیز بود ولی یاد اهنگ ای لاو یو بیلی ایلیش افتادم دو دوستی ک عاشق هم بودن اما هیچ وقت نتونستن ک باهم باشن ؛////
-
@Reza-Jelvian یعنی من سه ساعت الکی قلبم پر اکلیل شد '-' یعنی من سه ساعت دارم رمان لیلی مجنون میخونم باهم کات کردید خدا شاهده انتظار داشتم بگی رفتیم با خانواده هامون حرف زدیم
Patima Moinaldini
سلام صبحتون به قشنگی لبخند های خدا:)
امیدوارم حالتون خوب باشه؛
اممم راستش خب نمیدونم دقت کردید بین حرفام گفتم من خدا رو شاهد میبینم و اون اهورا مزدا:)
خانومِ ماه پیشونی زرتشتی بودن و من مسلمون؛ و خب باز از طرف من یه چیزی؛ ولی اگه خانواده اون میفهمیدن که من مسلمونم و پسرم و میخوایم رفیق باشیم (خانواده ها که نمیدونن ما واقعاً میخواستیم رفیق باشیم؛ اونا میزدن جاده خاکی و هزار تا فکر ناجور می کردن و.... دیگه بله:)) به معنای واقعی کلمه افتضاح میشد اوضاع واسه ایشون:)
ایشون همینجوری گوشیش چک میشد؛ و بیرون زیاد نمیزاشتن بره؛ اگه میفهمیدن خانوادش؛ خیلی خیلی خیلی بد میشد؛یه سری اتفاقا افتاده بود قبلاً برای خانوم ماه پیشونی که اعتماد خانوادش سر یه سوء تفاهم و (نامردیه دوست بچگی ایشون)کامل از بین رفت و اگه من میرفتم حرف بزنم واقعاً نمیدونم تا چه حد اوضاع میتونست داغون بشه:) چون عملاً خواهر و برادراش...هیعی بیخیال بابا:)
به وقتایی بعضی به هم نرسیدن ها از بعضی به هم رسیدن ها هم خیلی قشنگ تره:) ★☆
اونقدر بهم کمک کردن که واقعاً مدیونشونم:)
امیدوارم یه رفیق که واقعاً جفت تون باشه خدا بهتون بده یا اگه داده براتون نگهش داره و رفاقت تون پایدار باشه:) بهترین ها برای شما:) ★☆ -
Patima Moinaldini داستانت خیلی غم انگیز بود ولی یاد اهنگ ای لاو یو بیلی ایلیش افتادم دو دوستی ک عاشق هم بودن اما هیچ وقت نتونستن ک باهم باشن ؛////
Patima Moinaldini
غم انگیز؟:)
اگه به این میگی غم؛ باید بهت بگم که از اون غم هاست که از هزار تا شادی بیشتر شیرینه واسم:)
هیعی:)
یه آهنگی داره بیلی؛ همون که توش میگه:)And All My Love Could never bring you home
And I have to let you Go:) -
Patima Moinaldini
یه جا شاعر میگفت: و او جایش خالی خواهد ماند و جای خالی اش از تموم آن هایی که هستند زیباتر است:)
همین جا رو میگفت:)
ببخشید اول صبحی اذیت تون کردم؛ -
علم بزرگ ترین حقیقت هستی و عشق(به تعبیر متداول) بزرگ ترین دروغ آن است
نصیحتی از من به شماها@Scientist-20
-
@binahayat-binahayati
کاش منم با یکی رابطه داشتم
چیه خوووو
دوست دارم بدونم آدما چطوری عاش*ق میشنچه مزه ایه؟!
D Oo دلم میخاد مثه قدیما فقط بتونم دو ساعت بدون دردسر درس بخونم
مغز و ذهن قلبتو بده به من
من میدم به تو -
Patima Moinaldini
غم انگیز؟:)
اگه به این میگی غم؛ باید بهت بگم که از اون غم هاست که از هزار تا شادی بیشتر شیرینه واسم:)
هیعی:)
یه آهنگی داره بیلی؛ همون که توش میگه:)And All My Love Could never bring you home
And I have to let you Go:) -
@Reza-Jelvian حرفی ندارم قشنگ بود یاد پایان سریال بیست و یک بیست پنج ساله افتادم ک نمیدونستی تلخه یا شیرینه
واسه من شخصا داستان تلخی بود
ولی این تلخی واسه تو شیرینه بازم قشنگهPatima Moinaldini
میدونید؛ حالا اینا رو گفتم؛ غمش به کنار؛ من واسه درد و دل نگفتم اینا رو؛ اصل حرف من رو امیدوارم فراموش نکنید؛
من اینا همه رو گفتم؛ که بگم هم واسه خودتون هم واسه دیگران ارزش قائل باشید؛ بعضی وقت ها نیازه یه چیزای خوبی رو از دست بدی تا چیزای خیلی خوب تری رو به دست بیاری!:)
الان نمیدونم شاید تصور شما از من یه آدم افسرده باشه و...
نه! درسته که ناراحتم به خاطر اینکه رفیقم رو از دست دادم؛ و خیلی وقت ها دلم تنگ میشه براش؛ و خیلی وقت ها اگه می بود کنارم خیلی خوب می شد و واقعاً بعضی وقت ها احساس نیاز میکنم بهش؛ همونجوری که اونم مثل منه (طبق حرفای خودش که قبلاً گفته بود) ولی اتفاقاً این بهم کمک میکنه که حرکت کنم رو به جلو! من یا اون میتونستیم خودخواه باشیم و برامون بقیه و آینده مون مهم نباشه و به حرف دلمون گوش کنیم و با هم بمونیم تا هر وقت که شد؛ ولی این کارو نکردیم! چون برامون آینده همدیگه؛ حال همدیگه مهم بود؛ چون دیدیم اشتباه بود خواسته دل ما؛ چون دیدیم با هم بودنمون درست نیست؛ حداقل توی اون بازه زمانی! شاید اگه وقتی یکم بزرگتر میشدیم مثلاً چند سال دیگه هم رو دیدیم قضیه فرق می کرد؛ و شاید حتی به هم میرسیدیم؛ ولی ما این همه از خودمون و دلمون نگذشتیم به خاطر هیچی!
تموم حرف من اینه!
من اگه الان درسام رو نخونم؛ اگه الان دست بکشم از زندگی؛ یکی از نتیجه هاش اینه که من به خودم و به خانوم ماه پیشونی بد کردم؛ نامردی کردم؛ توهین کردم! اگه من الان خراب کنم و جا بزنم؛ این یعنی برای هیچی ما از هم جدا شدیم؛ این یعنی برای هیچی ما خودمون رو اذیت کردیم؛ یعنی تموم از خودگذشتی و فداکاری هامون؛ تموم خندیدن هامون؛ تموم گریه هامون؛ تموم صبر کردنامون؛ تموم خاطرات مون حتی؛ همه و همه پوچ میشن!:)چرا اینو گفتم؟ چون این یه مصداق کوچیکه!
الان شمایی که داری از وقتت که میتونی بری فیلم ببینی آهنگ گوش کنی بری بیرون بگردی و خیلی کار های دیگه کنی رو میزنی به خاطر درست؛ خودت رو به زحمت میندازی واسه درست؛ از دوستات و آدما و چیز های مورد علاقه ات دور میشی به خاطر درست؛ این همه فداکاری میکنی؛ حالا این وسط اگه جا بزنی؛ اگه همه تلاشت رو واسه درست نکنی؛ اینجوری این همه فداکاری و عمری که گذاشتی و وقتی که گذاشتی و جوونیت و سختی هایی که کشیدی و.... اینا همه هیچ میشه؛ پوچ میشه؛ پس هیچ وقت دست از تلاش برندارین:)
نمیدونم آخرش چی میشه:)
ولی اینو میدونم که مطمئنم آرامش داریم آخرش؛ و آخر سر؛ سرمون رو میگیریم رو به خدا؛ رو به خودمون؛ رو به خانواده و همه؛ میگیم من تموم تلاشم رو کردم:) و عذاب وجدان نداریم:) شاید حسرت بخوریمااا ولی حداقل اینه که هر کاری از دستمون برمیومد رو کردیم:)
اما اما اما اینم یادتون نره که خدا داره این همه زحمت ها و تلاش تون رو و حتی کوتاهی هاتون رو میبینه؛ خودش حواسش به همه چیز هست؛ بهش اعتماد داشته باشین:) ★☆
بهترین ها رو براتون آرزو میکنم:)
همین:) ★☆ -
Patima Moinaldini سلاممم دوست عزیز میشه پیوی بهم پیام بدی من تازه عضو الاخونه شدم گیج شدم
ممنون میشم کمکم کنی ازت چنتا سوال بپرسم:)
-
Patima Moinaldini
میدونید؛ حالا اینا رو گفتم؛ غمش به کنار؛ من واسه درد و دل نگفتم اینا رو؛ اصل حرف من رو امیدوارم فراموش نکنید؛
من اینا همه رو گفتم؛ که بگم هم واسه خودتون هم واسه دیگران ارزش قائل باشید؛ بعضی وقت ها نیازه یه چیزای خوبی رو از دست بدی تا چیزای خیلی خوب تری رو به دست بیاری!:)
الان نمیدونم شاید تصور شما از من یه آدم افسرده باشه و...
نه! درسته که ناراحتم به خاطر اینکه رفیقم رو از دست دادم؛ و خیلی وقت ها دلم تنگ میشه براش؛ و خیلی وقت ها اگه می بود کنارم خیلی خوب می شد و واقعاً بعضی وقت ها احساس نیاز میکنم بهش؛ همونجوری که اونم مثل منه (طبق حرفای خودش که قبلاً گفته بود) ولی اتفاقاً این بهم کمک میکنه که حرکت کنم رو به جلو! من یا اون میتونستیم خودخواه باشیم و برامون بقیه و آینده مون مهم نباشه و به حرف دلمون گوش کنیم و با هم بمونیم تا هر وقت که شد؛ ولی این کارو نکردیم! چون برامون آینده همدیگه؛ حال همدیگه مهم بود؛ چون دیدیم اشتباه بود خواسته دل ما؛ چون دیدیم با هم بودنمون درست نیست؛ حداقل توی اون بازه زمانی! شاید اگه وقتی یکم بزرگتر میشدیم مثلاً چند سال دیگه هم رو دیدیم قضیه فرق می کرد؛ و شاید حتی به هم میرسیدیم؛ ولی ما این همه از خودمون و دلمون نگذشتیم به خاطر هیچی!
تموم حرف من اینه!
من اگه الان درسام رو نخونم؛ اگه الان دست بکشم از زندگی؛ یکی از نتیجه هاش اینه که من به خودم و به خانوم ماه پیشونی بد کردم؛ نامردی کردم؛ توهین کردم! اگه من الان خراب کنم و جا بزنم؛ این یعنی برای هیچی ما از هم جدا شدیم؛ این یعنی برای هیچی ما خودمون رو اذیت کردیم؛ یعنی تموم از خودگذشتی و فداکاری هامون؛ تموم خندیدن هامون؛ تموم گریه هامون؛ تموم صبر کردنامون؛ تموم خاطرات مون حتی؛ همه و همه پوچ میشن!:)چرا اینو گفتم؟ چون این یه مصداق کوچیکه!
الان شمایی که داری از وقتت که میتونی بری فیلم ببینی آهنگ گوش کنی بری بیرون بگردی و خیلی کار های دیگه کنی رو میزنی به خاطر درست؛ خودت رو به زحمت میندازی واسه درست؛ از دوستات و آدما و چیز های مورد علاقه ات دور میشی به خاطر درست؛ این همه فداکاری میکنی؛ حالا این وسط اگه جا بزنی؛ اگه همه تلاشت رو واسه درست نکنی؛ اینجوری این همه فداکاری و عمری که گذاشتی و وقتی که گذاشتی و جوونیت و سختی هایی که کشیدی و.... اینا همه هیچ میشه؛ پوچ میشه؛ پس هیچ وقت دست از تلاش برندارین:)
نمیدونم آخرش چی میشه:)
ولی اینو میدونم که مطمئنم آرامش داریم آخرش؛ و آخر سر؛ سرمون رو میگیریم رو به خدا؛ رو به خودمون؛ رو به خانواده و همه؛ میگیم من تموم تلاشم رو کردم:) و عذاب وجدان نداریم:) شاید حسرت بخوریمااا ولی حداقل اینه که هر کاری از دستمون برمیومد رو کردیم:)
اما اما اما اینم یادتون نره که خدا داره این همه زحمت ها و تلاش تون رو و حتی کوتاهی هاتون رو میبینه؛ خودش حواسش به همه چیز هست؛ بهش اعتماد داشته باشین:) ★☆
بهترین ها رو براتون آرزو میکنم:)
همین:) ★☆@Reza-Jelvian
" (: " حرمت داره نه لذت :| -
خب خب خب
خیلی ممنون از نظرات همه دونه دونه سخته ریپلای کنمولی همشو خوندم
و اینکه من یه جایی گفتم که (فرض کنید هر روز هم میبیندش) خب یعنی اگه از طرف مقابل جدا هم بشید (چه دائم چه موقت) همش میبینیدش، در این صورت چه میکنید؟ -
خب خب خب
و اینکه من یه جایی گفتم که (فرض کنید هر روز هم میبیندش) خب یعنی اگه از طرف مقابل جدا هم بشید (چه دائم چه موقت) همش میبینیدش، در این صورت چه میکنید؟@binahayat-binahayati
خیلی بده اینطوری -
خب خب خب
و اینکه من یه جایی گفتم که (فرض کنید هر روز هم میبیندش) خب یعنی اگه از طرف مقابل جدا هم بشید (چه دائم چه موقت) همش میبینیدش، در این صورت چه میکنید؟@binahayat-binahayati یکی از رتبه برترای کنکور بود تو این شرایط تک رقمی آورده بود...نوشته بود با این که این موارد بود ولی اصلا حرفی به میون نیاوردیم بمونه برای بعد کنکور و دوسال بعد کنکور با دختر عموش ازدواج کرد.
جالبیش اینجاس چون کنترل احساسات پسر ها قوی تره ایشون تک رقمی آورده بود و دخترعموشون رتبه عالی نیاورده بود طوری که ایشون پزشکی میخونن و همسرشون علوم آزمایشگاهی شایدم دلیل دیگه ای داشته ولی خلاصه میشه به اینم ربطش داد:/ -
@binahayat-binahayati یکی از رتبه برترای کنکور بود تو این شرایط تک رقمی آورده بود...نوشته بود با این که این موارد بود ولی اصلا حرفی به میون نیاوردیم بمونه برای بعد کنکور و دوسال بعد کنکور با دختر عموش ازدواج کرد.
جالبیش اینجاس چون کنترل احساسات پسر ها قوی تره ایشون تک رقمی آورده بود و دخترعموشون رتبه عالی نیاورده بود طوری که ایشون پزشکی میخونن و همسرشون علوم آزمایشگاهی شایدم دلیل دیگه ای داشته ولی خلاصه میشه به اینم ربطش داد:/ -
خب خب خب
و اینکه من یه جایی گفتم که (فرض کنید هر روز هم میبیندش) خب یعنی اگه از طرف مقابل جدا هم بشید (چه دائم چه موقت) همش میبینیدش، در این صورت چه میکنید؟@binahayat-binahayati
جنگ از طرف دوست دل آزار نباشد
یاری که تحمل نکند یار نباشد
گر بانگ برآید که سری در قدمی رفت
بسیار مگویید که بسیار نباشد
آن بار که گردون نکشد یار سبکروح
گر بر دل عشاق نهد بار نباشد
تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی
تا شب نرود صبح پدیدار نباشد
آهنگ دراز شب رنجوری مشتاق
با آن نتوان گفت که بیدار نباشدپ.ن: به هدر اکانتت ایمان داشته باش
♡
-
بچه ها من همه نظرارو خوندم
ولی نظر خود من اینه
نه تنها سال کنکور مناسب رابطه داشتن نیست ، بلکه تا ۶/۷ سال ایندش هم مناسب نیست.
همیشه میگن ده سالی که رو به روی ی ادم ۱۸-۲۰ ساله هستش، خیلیییییی بیشتر از ده سال ارزشمنده.
این بازه زمانی، بازه پیشرفته. به نظر خود من ی ادم وقتی میتونه وارد ی رابطه (سالم)بشه ک ذهنش اروم باشه و وقتی ذهنش ارومه که تو زندگی خودش ب ی جایی رسیده باشه
در غیر این صورت با ی فکر مشغول وارد رابطه احساسی شدن، چیزی جز دلخوری و ناراحتی و پشیمونی نداره -
Erfan_JvN نفهمیدم
یعنی گفته بود به طرف یه سال ارتباط نداشته باشیم تا کنکور
یا هم درس میخوند هم با طرف بود؟@binahayat-binahayati نه ببینید میگف که تا کنکور اصلا دیگه حرفی از موارد عاطفی نزده بوده ولی چون دخترعموش بوده میدیده ایشون رو...دختر عموش هم وضعیت رو درک کرده و تا بعد کنکور حرفی از اون موارد نشده و آخرش دیگه 2 سال بعد کنکور ازدواج کردن.
-
بچه ها من همه نظرارو خوندم
ولی نظر خود من اینه
نه تنها سال کنکور مناسب رابطه داشتن نیست ، بلکه تا ۶/۷ سال ایندش هم مناسب نیست.
همیشه میگن ده سالی که رو به روی ی ادم ۱۸-۲۰ ساله هستش، خیلیییییی بیشتر از ده سال ارزشمنده.
این بازه زمانی، بازه پیشرفته. به نظر خود من ی ادم وقتی میتونه وارد ی رابطه (سالم)بشه ک ذهنش اروم باشه و وقتی ذهنش ارومه که تو زندگی خودش ب ی جایی رسیده باشه
در غیر این صورت با ی فکر مشغول وارد رابطه احساسی شدن، چیزی جز دلخوری و ناراحتی و پشیمونی نداره@mahshid-avajian این مورد هم به نظر من اشتباهه...همراه درست باعث جهش پیشرفت زندگی فرد میشه و باهم به یک موفقیت بهتر میرسن کسی که جلوی پیشرفت همراهش رو بگیره که همراه نیست!...طبق گفته دانشمندان انسان بعد رسیدن به 30 سالگی یک تفکر ذهنی پیدا میکنه که دیگه حس میکنه نیازی به ازدواج نداره یا شرایط دیگه براش مثل چند سال قبل مناسب نیست و بعد از رسیدن به 35 سالگی میگن تجرد قطعی یعنی به احتمال بسیار بالا این فرد دیگه اصلا نمیتونه و یا نمیخواد ازدواج کنه و این یعنی نابودی یک انسان و یک جامعه.