7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
هر کی یه گزاره
-
سلام
پروتئین دنا داره؟
اگه داره،چه جوری؟ -
Erfan Iranmanesh 1 پروتئین مولکوله دنا هم مولکول.. پروتئین ک نمیتونه دنا داشته باشه. ولی منشا ساختش از دناس
-
Michael Vey ممنون
-
Erfan Iranmanesh 1 سلام دوست عزیز کربوهیدرات ها، لیپیدها ، پروتئین ها و نوکلئیک اسید ها چهار گروه اصلی مولکول های تشکیل دهنده یاخته ان.
DNAجزو گروه نوکلئیک اسید هاست. -
@Rahman-Atafat میتونیم بگیم هورمون های پارات..در پاسخ به کاهش کلسیم ترشح میشن و در پی باز خورد منفی ترشحش کاهش پیدا میکنه.ترشح کلسی تونین افزایش پیدا میکنه.کلسیم توسط کلیه دفع و باز جذبش کاهش پیدا میکنه.ولی ذخیرش افزایش پیدا نکرد و فقط تجزیش قطع شد؟
-
mahan hosein poor نه خوب کلسی تونین در کل میگن باعث افزایش ذخیره کلسیم میشه اینجاش غلط نیست یه جای دیگه میلنگه
-
@Rahman-Atafat شونصد دور خوندم ولی اشتباهی توش نمیبینم.. حتی نزدیک بود بگم خون غلطه باید میگف خوناب ک بعد یادم افتاد خوناب بخشی از خونه
-
Michael Vey دلیلش اینه اگر در فرد سالم میزان کلسیم از سطح تراز اومده باشه پایین بدن باسیستم بازخوردی باعث میشه تازه هورمون کلسی تونین تو خون کم شه و پارا بیشتر شه که درنتیجه میزان کلسیم افزایش یابد تا به سطح ترازش برسه
-
@Rahman-Atafat سلام.. اقا برداشت من اینه که گفته قطعا ترشح پاراتیروییدی کاهش پیدا میکنه ینی هنوز ترشح میشه به مقدار کمی.. که خوب ترشحش به مقدار کم هم باعث جدا شدن کلسیم از ماده زمینه استخوان و ازاد شدنش میشه..
-
@Rahman-Atafat اهاا.. ینی اینکه این بیشتر شدنه لزوما بیشتر شدن نسبت ب حالت عادی نیس.. بلکه میتونه بیشتر شدن نسبت ب حالت کمبود باشه
واااقعا مغز طراح این سوالو باید... باید..... اهم.. ناز کرد -
@Rahman-Atafat واقعا گزارهی سلیقهای خفنی بود
قشنگ بود، تشکر -
Michael Vey خودم طراحشم والا ولی این نکته رو خودم در آوردم از یکی از تست های قلمچی که اگر در تست هورمون ها تو صورت سوال گفت که فرد سالم هست و محرک یک هورمونی افزایش یافت مثلا اینجا کلسیم که محرک هورمون پارا بود . ما باید دو حالت رو برسی کنیم بگیم چون فرد سالمه یا یه چیزی خورده یا هرچی این افزایش سطح تراز رو رد کرده که یه بحثی پیش میاد یا اینکه بگیم یه اتفاقی رخ داده که سطح این محرک اومده تو خون پایین که در این صورت بدن یه کاری کرده تا این محرک افزایش یابد تا بسطح تراز خودش برگرده ولی اگر فرد بیمار باشد شما با خیال راحت حکم کن بگو خوب چون گفتی افزایش یافته قطعا هم فرد بیمار هست پس میزان تر شح هورمون پارا کم میشه و میزان ترشح کلسی تونین افزایش میابد دفتتتتتتت آقا این کاهش و افزایشی که من میگم تا یه حدی میتونه مشکل فرد را درست کنه ولی بازهم فرد با مشکل روبه رو هست و درنتیجه هنوزم فرد بیمار هست
-
محمدجواد صیدالی جون سعید سلیقه ای نبودااا
-
@Rahman-Atafat ولی خفن و قشنگ که بود.. ببین همش نکات منفی مطالبو در نظر میگیرید
من داشتم با خودم میگفتم که اگه کلسیم تو خون کم و زیاد بشه پس چطور طرف میتونه سالم باشه؟! که اوکی شد تقریبا..
-
محمدجواد صیدالی من کلا منفی گرام بین 599 وازه مثبت اون منفیه بچشم میاد بدبختانه ولی در کل گفتم تا تو تستاش مث من نسوزید
-
محمدجواد صیدالی شرمنده شما مال کجایید یه دوستی داشتم به اسم فامیل با شما یکی بود ایشون مال یاسوج بودن بدبختانه شمارشو گم کردم گفتم شاید یک درصد خودشی خخخخخخ
-
@Rahman-Atafat استان چ.م و بختیاری در حوالی بلوط های زاگرس
نه اگه خودش بودم میشناختمت و حال و احوال میکردیم بله منطقه یاسوج و کهگلویه و بویراحمد هم هم از عموزادگانمون اونجا هستن ؛ ما ۱۴۰ کیلومتر بالاتر از یاسوجیم
-
محمدجواد صیدالی نه خوب گفتم شاید منو یادش رفته چون دوران کلاس هشتم باهم آشنا شدیم و من اسسم کامل ننوشتم گفتم شا نشناخته