درگیری عاطفی سال کنکور...
-
خب خب خب
خیلی ممنون از نظرات همه دونه دونه سخته ریپلای کنمولی همشو خوندم
و اینکه من یه جایی گفتم که (فرض کنید هر روز هم میبیندش) خب یعنی اگه از طرف مقابل جدا هم بشید (چه دائم چه موقت) همش میبینیدش، در این صورت چه میکنید؟ -
خب خب خب
و اینکه من یه جایی گفتم که (فرض کنید هر روز هم میبیندش) خب یعنی اگه از طرف مقابل جدا هم بشید (چه دائم چه موقت) همش میبینیدش، در این صورت چه میکنید؟@binahayat-binahayati
خیلی بده اینطوری -
خب خب خب
و اینکه من یه جایی گفتم که (فرض کنید هر روز هم میبیندش) خب یعنی اگه از طرف مقابل جدا هم بشید (چه دائم چه موقت) همش میبینیدش، در این صورت چه میکنید؟@binahayat-binahayati یکی از رتبه برترای کنکور بود تو این شرایط تک رقمی آورده بود...نوشته بود با این که این موارد بود ولی اصلا حرفی به میون نیاوردیم بمونه برای بعد کنکور و دوسال بعد کنکور با دختر عموش ازدواج کرد.
جالبیش اینجاس چون کنترل احساسات پسر ها قوی تره ایشون تک رقمی آورده بود و دخترعموشون رتبه عالی نیاورده بود طوری که ایشون پزشکی میخونن و همسرشون علوم آزمایشگاهی شایدم دلیل دیگه ای داشته ولی خلاصه میشه به اینم ربطش داد:/ -
@binahayat-binahayati یکی از رتبه برترای کنکور بود تو این شرایط تک رقمی آورده بود...نوشته بود با این که این موارد بود ولی اصلا حرفی به میون نیاوردیم بمونه برای بعد کنکور و دوسال بعد کنکور با دختر عموش ازدواج کرد.
جالبیش اینجاس چون کنترل احساسات پسر ها قوی تره ایشون تک رقمی آورده بود و دخترعموشون رتبه عالی نیاورده بود طوری که ایشون پزشکی میخونن و همسرشون علوم آزمایشگاهی شایدم دلیل دیگه ای داشته ولی خلاصه میشه به اینم ربطش داد:/ -
خب خب خب
و اینکه من یه جایی گفتم که (فرض کنید هر روز هم میبیندش) خب یعنی اگه از طرف مقابل جدا هم بشید (چه دائم چه موقت) همش میبینیدش، در این صورت چه میکنید؟@binahayat-binahayati
جنگ از طرف دوست دل آزار نباشد
یاری که تحمل نکند یار نباشد
گر بانگ برآید که سری در قدمی رفت
بسیار مگویید که بسیار نباشد
آن بار که گردون نکشد یار سبکروح
گر بر دل عشاق نهد بار نباشد
تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی
تا شب نرود صبح پدیدار نباشد
آهنگ دراز شب رنجوری مشتاق
با آن نتوان گفت که بیدار نباشدپ.ن: به هدر اکانتت ایمان داشته باش
♡
-
بچه ها من همه نظرارو خوندم
ولی نظر خود من اینه
نه تنها سال کنکور مناسب رابطه داشتن نیست ، بلکه تا ۶/۷ سال ایندش هم مناسب نیست.
همیشه میگن ده سالی که رو به روی ی ادم ۱۸-۲۰ ساله هستش، خیلیییییی بیشتر از ده سال ارزشمنده.
این بازه زمانی، بازه پیشرفته. به نظر خود من ی ادم وقتی میتونه وارد ی رابطه (سالم)بشه ک ذهنش اروم باشه و وقتی ذهنش ارومه که تو زندگی خودش ب ی جایی رسیده باشه
در غیر این صورت با ی فکر مشغول وارد رابطه احساسی شدن، چیزی جز دلخوری و ناراحتی و پشیمونی نداره -
Erfan_JvN نفهمیدم
یعنی گفته بود به طرف یه سال ارتباط نداشته باشیم تا کنکور
یا هم درس میخوند هم با طرف بود؟@binahayat-binahayati نه ببینید میگف که تا کنکور اصلا دیگه حرفی از موارد عاطفی نزده بوده ولی چون دخترعموش بوده میدیده ایشون رو...دختر عموش هم وضعیت رو درک کرده و تا بعد کنکور حرفی از اون موارد نشده و آخرش دیگه 2 سال بعد کنکور ازدواج کردن.
-
ولی نظر خود من اینه
همیشه میگن ده سالی که رو به روی ی ادم ۱۸-۲۰ ساله هستش، خیلیییییی بیشتر از ده سال ارزشمنده.
این بازه زمانی، بازه پیشرفته. به نظر خود من ی ادم وقتی میتونه وارد ی رابطه (سالم)بشه ک ذهنش اروم باشه و وقتی ذهنش ارومه که تو زندگی خودش ب ی جایی رسیده باشه
در غیر این صورت با ی فکر مشغول وارد رابطه احساسی شدن، چیزی جز دلخوری و ناراحتی و پشیمونی نداره@mahshid-avajian این مورد هم به نظر من اشتباهه...همراه درست باعث جهش پیشرفت زندگی فرد میشه و باهم به یک موفقیت بهتر میرسن کسی که جلوی پیشرفت همراهش رو بگیره که همراه نیست!...طبق گفته دانشمندان انسان بعد رسیدن به 30 سالگی یک تفکر ذهنی پیدا میکنه که دیگه حس میکنه نیازی به ازدواج نداره یا شرایط دیگه براش مثل چند سال قبل مناسب نیست و بعد از رسیدن به 35 سالگی میگن تجرد قطعی یعنی به احتمال بسیار بالا این فرد دیگه اصلا نمیتونه و یا نمیخواد ازدواج کنه و این یعنی نابودی یک انسان و یک جامعه.
-
ولی نظر خود من اینه
در غیر این صورت با ی فکر مشغول وارد رابطه احساسی شدن، چیزی جز دلخوری و ناراحتی و پشیمونی نداره@mahshid-avajian سلام دوست گرامی، با کلیات حرفات موافقم ولی خوب این موضوع به خیلی موارد وابسته است بلوغ عاطفی،اجتماعی و.. عواملین که اگه فرد داشته باشه میتونه زندگی خوب و رو به رشدی رو برای خودش و افراد پیرامونش ایجاد کنه. اگه فرد به بلوغ(از همه نظر) نرسه قطعا هم خودش آسیب میبینه هم طرف مقابل و دیگه مهمه نیست چند سالش باشه، ممکنه ۳۵ ساله باشه ولی بالغ نباشه و نتونه زندگیش رو اداره کنه. :))
-
@mahshid-avajian این مورد هم به نظر من اشتباهه...همراه درست باعث جهش پیشرفت زندگی فرد میشه و باهم به یک موفقیت بهتر میرسن کسی که جلوی پیشرفت همراهش رو بگیره که همراه نیست!...طبق گفته دانشمندان انسان بعد رسیدن به 30 سالگی یک تفکر ذهنی پیدا میکنه که دیگه حس میکنه نیازی به ازدواج نداره یا شرایط دیگه براش مثل چند سال قبل مناسب نیست و بعد از رسیدن به 35 سالگی میگن تجرد قطعی یعنی به احتمال بسیار بالا این فرد دیگه اصلا نمیتونه و یا نمیخواد ازدواج کنه و این یعنی نابودی یک انسان و یک جامعه.
Erfan_JvN فکر میکنم به تایپ شخصیتی هم بستگی داشته باشه این قضیه
چون بعضی از تایپ ها تا حد زیادی نیاز به همراه ندارن
و بعضی دیگشون اگه همراه نداشته باشن اذیت میشن.این چیزا ب نظرم بستگی به خود ادم داره و نمیشه تعمیمش داد. حرف شما هم کاملا درسته -
@mahshid-avajian سلام دوست گرامی، با کلیات حرفات موافقم ولی خوب این موضوع به خیلی موارد وابسته است بلوغ عاطفی،اجتماعی و.. عواملین که اگه فرد داشته باشه میتونه زندگی خوب و رو به رشدی رو برای خودش و افراد پیرامونش ایجاد کنه. اگه فرد به بلوغ(از همه نظر) نرسه قطعا هم خودش آسیب میبینه هم طرف مقابل و دیگه مهمه نیست چند سالش باشه، ممکنه ۳۵ ساله باشه ولی بالغ نباشه و نتونه زندگیش رو اداره کنه. :))
محمدجواد صیدالی بله دقیقا
ادم با ادم فرق داره
خیلی عوامل موثره -
کلا در رابطه با روابط عاطفی نمیشه ی نسخه برا همه پیچید.. اما این مورد قطعا برا همه صدق میکنه: تو سال کنکور هواشو داشته باش.. فق ی ساله
-
Erfan_JvN فکر میکنم به تایپ شخصیتی هم بستگی داشته باشه این قضیه
چون بعضی از تایپ ها تا حد زیادی نیاز به همراه ندارن
و بعضی دیگشون اگه همراه نداشته باشن اذیت میشن.این چیزا ب نظرم بستگی به خود ادم داره و نمیشه تعمیمش داد. حرف شما هم کاملا درسته@mahshid-avajian این تایپ شخصیتی و ...قابل تغییره تایپ شخصیتی ثابت فوقش تا 40 سالگی فرد ادامه پیدا میکنه از یکجا به بعد تغییر میکنه حتی در بعضی آدما زود به زود دچار تغییر میشه با توجه به شرایط زندگی مثلا کدوم فرد سالمندی رو میشه دید که از تنهاییش خوشحال باشه و از اینکه کسی کنارش نیست که به دارو ها و بیماریش برسه خوشحال باشه...آدمای تنها بعد 50 سالگی حسرت های زیادی میخورن و باعث افسردگی شدید و احساس شکست زندگیشون میشه و این رو من نمیگم آمار هایی که وجود داره این رو بیان میکنن...
-
@mahshid-avajian این تایپ شخصیتی و ...قابل تغییره تایپ شخصیتی ثابت فوقش تا 40 سالگی فرد ادامه پیدا میکنه از یکجا به بعد تغییر میکنه حتی در بعضی آدما زود به زود دچار تغییر میشه با توجه به شرایط زندگی مثلا کدوم فرد سالمندی رو میشه دید که از تنهاییش خوشحال باشه و از اینکه کسی کنارش نیست که به دارو ها و بیماریش برسه خوشحال باشه...آدمای تنها بعد 50 سالگی حسرت های زیادی میخورن و باعث افسردگی شدید و احساس شکست زندگیشون میشه و این رو من نمیگم آمار هایی که وجود داره این رو بیان میکنن...
-
@Reza-Jelvian
" (: " حرمت داره نه لذت :| -
D Oo دلم میخاد مثه قدیما فقط بتونم دو ساعت بدون دردسر درس بخونم
مغز و ذهن قلبتو بده به من
من میدم به تو -
D Oo خیلی ممنون
-
چرا اکثر جوابا اینه که رابطه عاطفی در این بازه درست نیست؟ یعنی واقعا نمیشه هم عاشق بود هم درسخون؟
@binahayat-binahayati میشه عاشق بود اما نمیشه عاشقی کرد