هر کی یه گزاره

-
@Soniaaa اصلا شاید بگردیم از یه جای بدنمون کسی پیدا کنیم که اینجور نیس من که دارم دنبالش میگردم
@Rahman-Atafat
ولی بیشتر منظورش محدوده کتابه فکر نمیکنم خیلی خارج از کتابو گیر بده -
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa بله دقیقا منم تا خوندم قرنیه و عدسی اومد تو ذهنم ولی طراح خیلی خیلی نامرده خیلللللللللللللللللیییییییییی تو مدرسه معلما تو آزمونم اینا از هرجای که نگاه کنی به ما ظلم میشه نمدونم ای خدا پس کجاس
-
@Soniaaa بله دقیقا منم تا خوندم قرنیه و عدسی اومد تو ذهنم ولی طراح خیلی خیلی نامرده خیلللللللللللللللللیییییییییی تو مدرسه معلما تو آزمونم اینا از هرجای که نگاه کنی به ما ظلم میشه نمدونم ای خدا پس کجاس
@Rahman-Atafat
دقیقا اینکه ندونیم ی چیزو در نظر بگیریم یا نه ظلمه واقعا :||هعییی -
گزاره
هر یاخته زنده ای از بدن جانورانی که فشار خون در سامانه ی گردش مضاعف خود را به خوبی حفظ میکنند توسط رگ حاوی خون روشن تغذیه می شوندنوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahan-hosein-poor سلطان جواب نمیگی بگو میخوام برم فیزیک این سوال ذهنم درگیر کرده نمیزاره برما
-
گزاره
هر یاخته زنده ای از بدن جانورانی که فشار خون در سامانه ی گردش مضاعف خود را به خوبی حفظ میکنند توسط رگ حاوی خون روشن تغذیه می شوندنوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahan-hosein-poor هوم.. گردشش مضاعفه و حفظ فشار خون اسونه.. ینی بطناش جدا از همه.. پس مث قورباغه بالغ نیس ک خونش همچین قاطی باشه.. پس بنظرم درسته
-
گزاره
هر یاخته زنده ای از بدن جانورانی که فشار خون در سامانه ی گردش مضاعف خود را به خوبی حفظ میکنند توسط رگ حاوی خون روشن تغذیه می شوندنوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahan-hosein-poor بطور کلی درسته ولی استثنا هم داره
یاخته های پوششی مویرگ های خونی و رگ ها و حتی پوششی سنگ فرشی قلب که با خون در تماسه حتی اگر کم اکسیژن باشه تبادل گاز میکنه
برای مثال شما رگی رو نمیبینید که به مویرگ سیاهرگی خون رسانی کنه با اینکه یاخته ی زنده هست -
@mahan-hosein-poor هوم.. گردشش مضاعفه و حفظ فشار خون اسونه.. ینی بطناش جدا از همه.. پس مث قورباغه بالغ نیس ک خونش همچین قاطی باشه.. پس بنظرم درسته
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey همونطور که گفتی منظورش بطن های جدا از همه
یعنی همه پستانداران و همه پرندگان و برخی از خزندگان مثل کروکودیل -
@Soniaaa میگم که اگر مستقیم درنظر نگیرم آره ولی زلالیه این کارو میکنه که خودشم از موییرگ ترشح میشه ولی جالبه که کتاب انگاری مایع بین یاخته ای رو با زلالیه متفاوت دونسته در کل من میگم غلطه اگر غیر مستقیم بگیریم آره درسته ولی این طراح یه ریگی بکفشش هست از ا.ن سوالاتی هست که میگه دلم میخواد بگم این به تو چه این و طراح به ما ها میگه
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rahman-Atafat تو این شکل سوالا باید درست تر رو انتخاب کرد
یچیزی تو هم مایه هایه شم تست زنی خودمون که وقتی بین 2 تا گزینه ی درست شک داریم بهمون میگه کدوم درست تره یا نشون میده که طراح میخواد که چه گزینه ای رو درست ببینیم ولو درست نباشه.بخاطر همینه که بنظرم پاسخ کلید های دبیر ها بعد از کنکور برای درس زیست خیلی متناقض هست ولی خود داوطلبین 90 درصد میزنن تازه در زمان کمتر برای فکر کردن نسبت به دبیر ها. این گزاره رو اگر 3 تای دیگه شوت بودن معلومه ک درست میگیرم.اصلا اون موقع گور بابای مویرگی که با خون تبادل میکنه -
@Rahman-Atafat تو این شکل سوالا باید درست تر رو انتخاب کرد
یچیزی تو هم مایه هایه شم تست زنی خودمون که وقتی بین 2 تا گزینه ی درست شک داریم بهمون میگه کدوم درست تره یا نشون میده که طراح میخواد که چه گزینه ای رو درست ببینیم ولو درست نباشه.بخاطر همینه که بنظرم پاسخ کلید های دبیر ها بعد از کنکور برای درس زیست خیلی متناقض هست ولی خود داوطلبین 90 درصد میزنن تازه در زمان کمتر برای فکر کردن نسبت به دبیر ها. این گزاره رو اگر 3 تای دیگه شوت بودن معلومه ک درست میگیرم.اصلا اون موقع گور بابای مویرگی که با خون تبادل میکنهنوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahan-hosein-poor بدبختی از زمانی شروع میشه که اینا تو تستای شمارشی باشن اون موقع نمیشه به این راحتی گزینه ای رو رد کرد منظورم اینجور گزینه هاس تو تستای که شمارشی نستن که میشه زد ولی شمارشی ها فک نکنم زیاد جالب باشه چون یه وقت اشتباه در میاد و انگار هیچ
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام و درود
گزاره زیر چرا درسته؟
اخرین امینواسید هر زنجیره پلی پپتیدی از طریق بخشی که دارای خاصیت قلیایی است در پیوند پپتیدی شرکت می کند.
@Rahman-Atafat -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مکان پیرایش کجاست؟
-
سلام و درود
گزاره زیر چرا درسته؟
اخرین امینواسید هر زنجیره پلی پپتیدی از طریق بخشی که دارای خاصیت قلیایی است در پیوند پپتیدی شرکت می کند.
@Rahman-Atafatنوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهErfan Iranmanesh 1 چون اخرین امینو اسید از سر امینیش پیوند تشکیل میده و امین خاصیت قلیایی داره
-
Erfan Iranmanesh 1 چون اخرین امینو اسید از سر امینیش پیوند تشکیل میده و امین خاصیت قلیایی داره
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey همینو نمی فهمم
مگه اخرین امینواسید به جروه حربوکسیل وصل نیست؟
طبق شکل کتاب اولین امینو اسید به گروه امینی وصله
مگه نه؟ -
Michael Vey همینو نمی فهمم
مگه اخرین امینواسید به جروه حربوکسیل وصل نیست؟
طبق شکل کتاب اولین امینو اسید به گروه امینی وصله
مگه نه؟نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهErfan Iranmanesh 1 ببین برعکس گرفتی
اولین امینواسید سر امینیش ازاده و با سر کربوکسیلش وارد پیوند پپتیدی میشه
اخرین امینو اسید سر کربوکسیلیش ازاده و با سر امینیش وارد پیوند پپتیدی میشه -
Erfan Iranmanesh 1 ببین برعکس گرفتی
اولین امینواسید سر امینیش ازاده و با سر کربوکسیلش وارد پیوند پپتیدی میشه
اخرین امینو اسید سر کربوکسیلیش ازاده و با سر امینیش وارد پیوند پپتیدی میشهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey ببخشید اینو از کدوم شکل کتاب برداشت می کنی
-
Michael Vey ببخشید اینو از کدوم شکل کتاب برداشت می کنی
نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهErfan Iranmanesh 1 ص 16
-
Michael Vey ببخشید اینو از کدوم شکل کتاب برداشت می کنی
نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهErfan Iranmanesh 1 متوجه شدی
-
Erfan Iranmanesh 1 متوجه شدی
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rahman-Atafat دارم تلاش کی کنم
-
Erfan Iranmanesh 1 متوجه شدی
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rahman-Atafat الان فهمیدم
-
@Rahman-Atafat دارم تلاش کی کنم
نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهErfan Iranmanesh 1 ببین تو ص 16 نوشته انتهای امین؟ اون همون ابتدای زنجیرس