شروع دوباره برای اینده ای بهتر . استارت از الان
-
fatemeh201678 تنها کاری تونست یکم ارومم کنه و به شرایط عادی برگردونه منو
ی کاغذ برداشتم چیزایی که اذیتم میکنه و نمیزاره به کارم برسم رو توش نوشتم روزی یدونه از اونارو سعی میکنم انجام ندم دیگه
خوبه این باعث شده یکم پیشرفت کنم ولی ترس از اینده و تاسف برا گذشته مشکل ساز شدهنوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۶، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@1540557162 مشکل اینه ک فکرادم هیچوقت قابل کنترل نیس ک بخوای انجامش ندی ...واس این ترس وتاسف هم ک منم هر روشی امتحان کردم ج نداد
-
@1540557162 مشکل اینه ک فکرادم هیچوقت قابل کنترل نیس ک بخوای انجامش ندی ...واس این ترس وتاسف هم ک منم هر روشی امتحان کردم ج نداد
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۶، ۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh201678 اولش سخته ولی مجبوریم عملیش کنیم
-
fatemeh201678 اولش سخته ولی مجبوریم عملیش کنیم
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۶، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@1540557162 یکم قابل کنترل ترمیشه اماخب کلا این مشکل رفع نمیشه وهرچندوقت ک ظرفیت صبروبیخیالیت پرشه اذیتت میکنه
-
@1540557162 یکم قابل کنترل ترمیشه اماخب کلا این مشکل رفع نمیشه وهرچندوقت ک ظرفیت صبروبیخیالیت پرشه اذیتت میکنه
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۶، ۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh201678 خب خواهر من شما چرا هی فاز منفی میدی ی روش بهتر میدونی بگو خب ؟؟ این تاپیک رو زدم که این مشکلات حل بشه روش های غلط حذف بشن هر کس روشی داره که خوبه و جالب بگه و..
-
fatemeh201678 خب خواهر من شما چرا هی فاز منفی میدی ی روش بهتر میدونی بگو خب ؟؟ این تاپیک رو زدم که این مشکلات حل بشه روش های غلط حذف بشن هر کس روشی داره که خوبه و جالب بگه و..
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۶، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@1540557162 خخخخ خب اینم گفتم ک اگ کسی روشی داشت بگه دیگه جزو نظرات بود اماخب قبول دارم کم کم داشت ازبحث اصلی خارج میشد ببخشید
-
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۶، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هر پادشاهی ابتدا یک نوزاد بوده
هر ساختمانی ابتدا فقط یک طرح روی کاغذ بوده
مهم نیست امروز کجایی...!؟
مهم اینه که فردا کجا خواهی بود...!؟
هر کس در زندگی خود یک کوه اورست دارد
که سرانجام یک روز باید به آن صعود کند!
زمین خوردی!؟
عیبی ندارد...
برخیز ...
نگذار زمین به جاذبه اش ببالد !
سر به دو زانوی غم فرو مبر، سرت را بالا بگیر
قدرت دستانی که به سویت دراز شده از یاد برده ای!؟
کوله بارت ریخت!؟ عیبی ندارد
سبک باشی راحتتر اوج میگیری ...
زندگی عالیست پس عاشق زندگیت باش -
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۶، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۶، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط zz.1377 انجام شده
سلام از پست خوشم اومد منم جز اون گروهی ام که یه مدت خوندم بعد ولش کردم ولی مشکل اساسی من این که مشاور خوبی پیدا نکردم تو شهرمون پیش همشون رفتم خوب نبودن من باید چه جوری مشکلمو حل کنم به مشاور غیر حضوری هم اعتقاد ندارم
@حامیان-آلاء-مشاور @خیرین-کوچک-دریا-دل
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء -
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
هر کس نظری داره خب یکی از مشاور غیر حضوری خوشش میاد و براش خوبه ولی ی نفر نه
من خودم خوشم نمیاد و اعتقادی به این موضوع ندارم که ی نفر دیگه برام برنامه بنویسه و هر شب چک بشم و...
اولا با مشاور غیر حضوری نمیشه ارتباط برقرار کرد همه چیو باید براش ریز به ریز هر روز براش بگی و این وقت گیره
دوما ما برای مشاوره میریم پیش مشاور که راهنمایی بشیم و برای این مشاور حضوری خیلی بهتره
این ی مطلب
مطلب دیگه اینکه:
اینی که بخوایم از الان از صفر شروع کنیم عملا امکان پذیر نیس و هیشکی هم تا حالا دست رو دست نگذاشته بالاخره یکم خونده و از کاراش خبر داره .
ولی دست و پا شکسته خونده این افراد باید برنامه ریزی خوبی داشته باشن
نحوه برنامه ریزی و هم اقای امینی توضیح دادن تو ی فیلم -
سلام
هر کس نظری داره خب یکی از مشاور غیر حضوری خوشش میاد و براش خوبه ولی ی نفر نه
من خودم خوشم نمیاد و اعتقادی به این موضوع ندارم که ی نفر دیگه برام برنامه بنویسه و هر شب چک بشم و...
اولا با مشاور غیر حضوری نمیشه ارتباط برقرار کرد همه چیو باید براش ریز به ریز هر روز براش بگی و این وقت گیره
دوما ما برای مشاوره میریم پیش مشاور که راهنمایی بشیم و برای این مشاور حضوری خیلی بهتره
این ی مطلب
مطلب دیگه اینکه:
اینی که بخوایم از الان از صفر شروع کنیم عملا امکان پذیر نیس و هیشکی هم تا حالا دست رو دست نگذاشته بالاخره یکم خونده و از کاراش خبر داره .
ولی دست و پا شکسته خونده این افراد باید برنامه ریزی خوبی داشته باشن
نحوه برنامه ریزی و هم اقای امینی توضیح دادن تو ی فیلم@1540557162 دست و پا شکسته ولی خیلی کم خوندم . من این فیلمو ببینم واسه برنامه ریزیم مفیده ???
-
@1540557162 دست و پا شکسته ولی خیلی کم خوندم . من این فیلمو ببینم واسه برنامه ریزیم مفیده ???
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۳۹۶، ۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zz-1377
بله تمام فیلم های مشاوره ای چه توی سایت تخته خاک یا الا که اقای امینی ضبط کردن عالیه -
@zz-1377
بله تمام فیلم های مشاوره ای چه توی سایت تخته خاک یا الا که اقای امینی ضبط کردن عالیه@1540557162 باشه ممنونم فقط یه چیز دیگه اینجا برای اینکه از مشاوره هاش کمک بگیری باید چی کار کنی ؟؟
-
@1540557162 باشه ممنونم فقط یه چیز دیگه اینجا برای اینکه از مشاوره هاش کمک بگیری باید چی کار کنی ؟؟
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zz-1377 در شروع دوباره برای اینده ای بهتر . استارت از الان گفته است:
@1540557162 باشه ممنونم فقط یه چیز دیگه اینجا برای اینکه از مشاوره هاش کمک بگیری باید چی کار کنی ؟؟
میتونی از سایت تخته خاک سوالتو اپلود کنی و فک کنم تو دو روز بهت جواب میدن
-
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میتونی هم تو تلگرام پی وی مراجعه کنی و سوالتو بپرسی اگه هم مشاوره خواستی بگو بش
-
تلگرام چه جوری خودشون آیدی میدن ؟؟
-
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zz-1377 بیا پی وی
-
@zz-1377 بیا پی وی
@1540557162 پی وی شما چرا ؟؟؟
-
@zz-1377 در شروع دوباره برای اینده ای بهتر . استارت از الان گفته است:
برین سایت تخته خاک k96.ir و سوالتون رو به صورت فایل صوتی بپرسین همین