**##ریکاوری##**
-
سخن کوتاه باید واسلام
خرخونی کنید
اینا همش ابزار هایی هستن که بخونید
مهم خود خوندنه
همین! -
-
یکی از عجایب هفتگانه انسان قابلیت بازیابیش هست.
و وقتی بازیابی هست یعنی از دست رفتن نیرویی هم هست.
%(#14e095)[یعنی هم خبر خوب دادم هم بد]
1 - %(#eb1123)[شما نیروی خودتون رو از دست خواهید داد]
2-%(#113ceb)[شما توانایی برگرداند نیروی از دست رفته رو دارید]
یکی از تکنیک ها برای زندگی بهتر و پر هیجان اینه که صبح ساعت 5 بلند بشوید و به علت یکسریامداد های غیبی
قدرت تصمیم گیری و ارداه زیاده
به همین دلیل پیشنهاد میشه 5 بلند بشیدو کار ها رو پشت سر هم بکنید
چون در طول روز به علت تصمیم های متعدد گرفتن کم کم قدرت تصمیم گیریتون کم میشه و اراده کمتر میشه
مثال معروفش مثال لاغری
صبح اول وقت خیلی ها تصمیم به لاغری میگیرند و حتی ناهار رو هم رعایت میکنند ولی وقتی شام شد
سهم من رو هم میخورند
پس تا اینجا فهمیدیم نیرو و انگیزه از دست میره و همچنین فهمیدم میتونیم برش گردونیم
بحث من بیشتر برای ریکاوری روزانه
نیست
بلکه برای این بازه زمانی هست.خیلی از دوستای من در این زمان ها(بهمن) تصمیم گرفتند از آزمون جدا بشند یا مثلا حرکت های انقلای بزنند و خیلی ها به سال بعد فکر میکنند علتش؟؟
همون از دست رفتن نیرو و انگیزه
خب حالا چاره چیه؟؟؟ چاره اصلیش اینه که باید شخصیتتون رو جوری پرورش بدید که تا روز آخر با نهایت توان تلاش کنه و بدون توجه به فرصت باقی مانده و نتیجه ای که پیش بینی میکنید .خودتون مثل تراکتور بخونید و بگید قول دادم تا روز آخر!! و آخرین لحظه تلاشم رو بکنم.ذاتا علت شکست اغلب افراد و نوع بشر نداشتن پشتکار هست
پشتکار یعنی وقتی حتی انگیزه ای هم نداری باز هم دست از تلاش برنداری وگرنه همه میتونند وقتی کیفشون کوکه و انگیزه دارند بترکونند
روش بازیابی نیروی به فنا رفته تون :
%(#caeb11)[کار هایی بکنید که تا الان به تعویق انداختید]
%(#eb8911)[کار هایی بکنید که فکر میکردید نمیتونید بکنید]
مثلایک روز درغ نگید و تحت هیچ شرایطی این کار رو نکنید تصمیم بگیرید دو روز انجمن نیایید و به هیچ وجه نیایید تصمیم بگیرید 500 تا شکم برید و واقعا برید حتی اگه 3 ساعت طول کشید ولی دست برندارید تصمیم بگیرید امروز هر طوری شده 10 ساعت درس بخونید هر کاری دیگه ای که فکر میکنید در حال حاضر شدنی نیست و یا فکر میکردید نمیتونید انجام بدید.
اینطوری کم کم نیروی به فنا رفته برمیگرده بهتون و میدونی شبیه چی میشید؟؟؟؟
%(#fa0505)[موشک]
اگه ورزشکار باشید در تمرینات کیک بوکس به پاهای شما وزنه های 5 کیلویی میبندن و بعد با چوب میافتند دنبالتون ( کاملا بی رحمانه اگه بهت برسه با تمام قوا میزنه) و داد میزنند بدو یا فریاد میزنند تو میتونی و در برخی موارد ممکنه کار به فوش و اینا برسه
میدونید هدف چیه؟؟؟
شما با وزنه 5 کیلو در هر پا به مدت 20 دقیقه باید با تمام توان بدوید و بعدش به صورت 100 در 100 تمرین کنید .یعنی مثل یه مبارزه واقعی و پشت سر هم میت زنی کنید
تا جایی که دیگه بیهوش بشید
ولی وقتی اون وزنه رو از پاتون باز میکنید .با اینکه مثل ***** خسته اید ولی انگار میتونید پرواز کنید.
در اون لحظه اگه انرژی مونده باشه براتون.میتونید به شدت با سرعت شروع به دویدن کنید و به معنای واقعی کلمه پرواز کنید .چون فاصله بین افتادن قدم هاتون خیلی زیاد میشه ...خیلی ...
با تکنیک بالا شما همون وزنه های بسته شده به پاهاتون و طناب های بسته شده به دست هاتون رو باز میکنید
و به عنوان موشک کروز شروع به اوج گیری می کنید.
@دانش-آموزان-آلاء
امیدوارم تونسته باشم کمکی بهتون کنم.
اردتمند شما
https://www.aparat.com/v/6lpRd/موزیک_بی_کلام_(فتح_بهشت) -
UP
به نظرم %(#63047d)[ریکاوری] همیشه لازمه مخصوصا الان که دیگه چیزی تا کنکور 99 نمونده...
@دانش-آموزان-آلاء -
@دانش-آموزان-آلاء @دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-110 @بچه-های-ریاضی-110 @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @همخوانی-ابریشمیا
بر همممممتون واجبه ک این تاپیکو کامللل بخونین
-
سلام
%(#ff0000)[توجه کردید قانون اول نیوتن درسته؟]
اینرسی واقعا واقعا واقعا درسته
وقتی ساعت 10 صبح بلند میشی و بی هدف شروع میکنی روزت رو هیچ غلطی(مجاز از کاری) نمیتونی بکنی متاسفانه به جز اینکه 12 ساعت وب گردی کنی.از این لینک به اون لینک و یا بری اینستاگرام و خل بازیای(به طنز پرداز ها بر نخوره) بامزه ملت رو ببینی و وقتت رو بگذرونی
%(#ff0000)[کلا چیزی که مهمه اینه که علاقه ای به شروع زندگی هدفمند نداری]
من هر دو زندگی رو تجربه کردم و به جرات میگم یک روز زندگی هدفمند از صد روز زندگی پوچ بهتره درسته تو زندگی پوچ شاید ظاهرا بخندی و وقتت خیلی راحت بگذره ولی مزخرفترین سبک زندگی هست چون از درون داغونی
.
وقتی ساعت 5 صبح بلند میشیاااا با اینکه مخت داره میترکه از درد و چشمات مثل کوه سنگین شدن و خوابت میاد اماحس خوبی نسبت به خودت داری
.آدمای موفق اعتماد به نفسشون به علت این زیاد نیست که روش های افزایش اعتماد به نفس به وسیله تلقین و نمیدونم به خود رسیدن رو بلد باشند.نه
اونا واقعا از خودشون خوششون میاد .به وجود خودشون افتخار میکنند
%(#00ff11)[(خود واقعیشون رو همینطوری که هستند قبول میکنند و روز به روز بهتر میشن)]
باور نکردنی هست ....ولی شدنی است!!!
%(#ffd500)[میدونی اوج لذت کجاست؟]اینجا که شب وقتی میخوابی از خودت
راضی هستی
.با اینکه 12 ساعت و 13 ساعت درس خوندی ولی از خودت راضی هستی .درسته خسته ای ولی این خستگی رو دوس داری
اصلا لذت میبری وقتی که دراز کشیدی صدای تق تق استخوان هات رو بشنوی و بگی
آخ کمرم .آخ سرم
وقتی مصمم و جدی داری برای هدفت میجنگی
حتی درد کشیدن هم لذت بخشه و این یه معادله نیست بلکه یک نا معادله است
%(#10e0e0)[(مطابق اصل لذت/درد فروید: آدما برای اصل لذت کار میکنند.یعنی برای اجتناب از درد و افزایش لذت هر کاری میکنند.اینجا درد کمر و گردن در مقابل درد روحی ناشی از درس نخوندن چیزی نیست.و انسان حاضره درد کمر بگیره ولی روحش درد نکشه)]
زیاد حرف زدم
میخواستم یک تکنیکی که کشف کردم رو به کار ببرم
%(#8d10e0)[محمد علی کلی میگفت برتر بودن در مبارزه ذهنی و روانی علیه حریف به همان اندازه مشت زدن مهمه]
اون روز چند نفر این جاخود شیرینی
کردند و من ازشون ممنونم که بهمیک ایده بکر
دادند.هدفشون کمک بود و خدا ازشون راضی باشه
اینکه بهم کمک کنند همیشه تو جایی که اونا هستند و منم بودم بمونم.ولی خب من ترجیح میدم جای خودم رو بدم به اونا که جای بیشتری برای لذت بردن از جایگاهشون داشته باشند
اون دوستان به طرز عجیبی یک راهکار به مشکل من دادند.
من در مبحث نوسان مشکل داشتم و همیشه قبل شروع میگفتم وای سخته و فلان و بهمان
ولی این بار قبل شروع
حتی شده به دروغ!!
به خودم گفتم:
نوسان هیچی نیست هیچی
یه بار بخونمش کامل و همه جانبه درکش میکنم و میفهممش
چند باری اینو تکرار کردم%(#f70a39)[تکرار کردن خیلی مهمه.هر چیزی تکرار بشه ! تبدیل به باور و عادت فکری و رفتاری میشه!(روی این جمله زیاد مکث کنید)]
آقا میدونید چی شد؟؟
نوسان رو خوندم و خر فهم شد به جای شیر فهم
اصن وضعیتی شده هااااا
میرم از روی کتاب تستم تست بزنم.
دیگه مثل قبل نمیترسم.
باز میکنم ده تا تست توی 5 دقیقه میزنم
بعدش اگه کسی خونه نباشه داد میزنم.نفسسسسسس کشششششششششششششش!!!!
(البته اگه کسی خونه باشه ترجیح میدم سکوت اختیار کنم تا مبادا بستری نکنند منو : ) )
ساعت 4 صبح این متن رو مینویسم!!!
%(#0a39f7)[و سال ها بعد افسوس این رو که چرا در این ساعت شیرین به جای خواب بودن پا شده بودم درس بخونم رو نخواهم خورد واقعیتش نیاز به سال ها هم نیست.حتی همین الانش که هنوز خوابم میاد هم پشیمون نیستم]
%(#f70a0a)[قرار نیست همیشه لذت بخش باشه]
%(#0ab8f7)[این زندگی که انتخابش کردم 95 درصد مواقعش فقط سختی و تلاش بی وقفه میخواد و به چالش کشیده شدن ولی اون 5 درصد بقیه اش محشره]
%(#e30af7)[به قول یکی از رفیقام]
ای خورشید . تو هرگز من رو به صورت افقی نخواهی دید.حتی وقتی مردم شب میمیرم و شب من رو دفن میکنند و تو حسرت افقی دیدن من رو خواهی داشت(افقی منظور وقتی خورشید طلوع میکنه خواب باشی)منبع: انجمن کنکور البته با کمی دستکاری
@دانش-آموزان-آلاءjoy چرا حس میکنم اینجاها رو نخوندین.
اون پایین مایینم برین کلا تاپیکش مشاوره ایه ن فقط متن اصلی تاپیک @دانش-آموزان-آلاء