ویژه راه ابریشمی ها
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Amir_Gharebagheri on ۲۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@958d9ab85f4679 در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
سلام
خانم @Alba شما داخل چتها به بنده پیام دادید اما زمانی که من روی این بخش کلیک میکنم میگه که شما مجاز نیستید.سلام
تو گروه چت عضو هستید آخه چت تون بايد باز شید
بازم وارد بشید بهم بگید که اگر نشد پیگیری کنم براتون -
سلام وقت بخیر ببخشید شماره تلفن از مشاور میخواستم چندتا سوال در مورد پکیج پرو دارم
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to 4b3a5d6b0026b7 on ۲۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
4b3a5d6b0026b7 در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
سلام وقت بخیر ببخشید شماره تلفن از مشاور میخواستم چندتا سوال در مورد پکیج پرو دارم
سلام وقت شما هم بخیر
سوالی دارید می تونید تاپیک بزنید
راه ابریشم رو تهیه کردید؟ -
shabnam zahraie دانش آموزان آلاءreplied to Yasi 1 on ۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Yasi 1 سلام منو فالو کن تا بتونم باهات چت کنم پیامات رو محدود کردی
-
سلام دوستان امیدوارم حال تون خوب باشه
دوستان لطفا و لطفا اطلاعات رو کامل و صحیح بفرستید
پروفایل تون در سایت آلا تکمیل و ذخیره باشه که محصولات تون نمایش داده بشه
پی وی ها رو سریع تر ببینید
اگر محصولات تون مشکلی داشت تیکت بزنید و بهم نتیجه اش رو برسونید
برای اینکه راحت تر و سریع تر بتونم در گروه ها عضوتون کنم
با تشکر
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 -
-
سلام من راه ابریشم پرو فیزیک آقای کارزانیان رو تهیه کردم
لطف کنید منو عضو کنید -
amirmohammad kazemaslani دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام وقتتون بخیر
من پکیج ابریشم پرو ریاضی رو تهیه کردم. لطفا منو عضو کنید. تشکر -
سلام من راه ابریشم پرو ریاضی تجربی رو تهیه کردم لطفاً من رو هم عوض کنید
-
سلام من راه ابریشم پرو رو دارم ، اگه میشه لطف کنید منو عضو کنید
-
M.an سلام بنده راه ابریشم پرو دروس تخصصی رو گرفتم لطفا منو عضو کنید
-
سلام من پک اختصاصی تجربی راه ابریشم پرو رو تهیه کردم لطفا منم در گروه ها عضو کنید
-
سلام من راه ابریشم پرو رشته ریاضی دارم
لطفا من رو در گروه های مخصوص عضو کنید -
سلام وقت بخیر چه طوری میتونیم در گروه های راه ابریشم پرو عضو شویم برای کلاس های رفع اشکال
-
Alireza azizian دانش آموزان آلاءreplied to Alireza azizian on ۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ce3465d51f1181 در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
سلام من راه ابریشم پرو ریاضی تجربی رو تهیه کردم لطفاً من رو هم عضو
کنید -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to فاطمه شیخ on ۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فاطمه شیخ در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
سلام وقت بخیر چه طوری میتونیم در گروه های راه ابریشم پرو عضو شویم برای کلاس های رفع اشکال
سلام من در پی وی بهتون پیام میدم اطلاعات مورد نظر رو می گیرم ازتون و بعد در گروه ها عضوتون میکنم
-
سلام منم دانش اموز ریاضیم لطفا اد کنید من رو هم
-
با سلام و خسته نباشید من برای دروس اختصاصی راه ابریشم پرو خریداری کردم لطفا من رو عضو گروه های رفع اشکال کنید
-
سلام ، من پک راه ابریشم پرو ریاضیات ریاضی رو تهیه کردم ، لطفا من رو در گروه اد کنید ، ممنون
-
سلام وقت بخیر
من ریاضی پرو رشته تجربی را تهیه کردم من را هم عضو کنید -
Mohammad Mahdi Salmani دانش آموزان آلاءreplied to M.an on ۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an سلام دانش آموز راه ابریشم ریاضیات ریاضی پرو هستم من رو توی گروه اد کنید ممنون
1837/2035