تنظیم منفی رونویسی..؟🤔
-
@Soniaaa
آها مرسی خیلی ممنون(الان هر چند حس میکنم مغزم خاموش شده😂)بعد یه چیزی الان تو پروکاریوت وقتی میگیم فقط یه جایگاه آغاز و پایان داره که اتفاقا به خاطر همینم یه رنای پیک میسازه چجوری با وجود کدون پایان تو ژن اول میتونه بازم ادامه بده؟ قطع نمیشه
مشکل از کتابه که توضیح درست درمون نمیاره ولی تستا میپیچوننش:)Mehrsa 14 در تنظیم منفی رونویسی..؟🤔 گفته است:
@Soniaaa
آها مرسی خیلی ممنون(الان هر چند حس میکنم مغزم خاموش شده😂)بعد یه چیزی الان تو پروکاریوت وقتی میگیم فقط یه جایگاه آغاز و پایان داره که اتفاقا به خاطر همینم یه رنای پیک میسازه چجوری با وجود کدون پایان تو ژن اول میتونه بازم ادامه بدهنهههههه کی گفته فقط یک رنای پیک میسازه
دختر اون جایگاه آغاز و پایان همانند سازی اغلب یدونس نه رونویسی قاطی کردی چرا -
Mehrsa 14 در تنظیم منفی رونویسی..؟🤔 گفته است:
@Soniaaa
آها مرسی خیلی ممنون(الان هر چند حس میکنم مغزم خاموش شده😂)بعد یه چیزی الان تو پروکاریوت وقتی میگیم فقط یه جایگاه آغاز و پایان داره که اتفاقا به خاطر همینم یه رنای پیک میسازه چجوری با وجود کدون پایان تو ژن اول میتونه بازم ادامه بدهنهههههه کی گفته فقط یک رنای پیک میسازه
دختر اون جایگاه آغاز و پایان همانند سازی اغلب یدونس نه رونویسی قاطی کردی چرا@Soniaaa
نه منظورم کلا نبود همون باکتری اشر رو گفتم که سه تا ژن داره برای آنزیم تجزیه کننده لاکتوز که وقتی میاد از اونا رو نویسی کنه چون تو همون سه تا یه جایگاه آغاز هست برای رونویسی یه پایان یه رنای پیک میسازه ولی این رنا سه تا کدون آغاز داره سه تا هم پایان چون در نهایت قراره سه تا آنزیم بسازه.اشتباه میکنم؟ -
@Soniaaa
نه منظورم کلا نبود همون باکتری اشر رو گفتم که سه تا ژن داره برای آنزیم تجزیه کننده لاکتوز که وقتی میاد از اونا رو نویسی کنه چون تو همون سه تا یه جایگاه آغاز هست برای رونویسی یه پایان یه رنای پیک میسازه ولی این رنا سه تا کدون آغاز داره سه تا هم پایان چون در نهایت قراره سه تا آنزیم بسازه.اشتباه میکنم؟Mehrsa 14 در تنظیم منفی رونویسی..؟🤔 گفته است:
@Soniaaa
نه منظورم کلا نبود همون باکتری اشر رو گفتم که سه تا ژن داره برای آنزیم تجزیه کننده لاکتوز که وقتی میاد از اونا رو نویسی کنه چون تو همون سه تا یه جایگاه آغاز هست برای رونویسی یه پایان یه رنای پیک میسازه ولی این رنا سه تا کدون آغاز داره سه تا هم پایان چون در نهایت قراره سه تا آنزیم بسازه.اشتباه میکنم؟یه مئله ای که قاطی کرده بودم ترجمه و رونویسی بود اشتباها فکر میکردم موقع رونویسی وقتی به کدون پایان برسه تمومه که نیست اون مسئله برا ترجمه صادقه.این باید به توالی پایان برسه
-
Mehrsa 14 در تنظیم منفی رونویسی..؟🤔 گفته است:
@Soniaaa
نه منظورم کلا نبود همون باکتری اشر رو گفتم که سه تا ژن داره برای آنزیم تجزیه کننده لاکتوز که وقتی میاد از اونا رو نویسی کنه چون تو همون سه تا یه جایگاه آغاز هست برای رونویسی یه پایان یه رنای پیک میسازه ولی این رنا سه تا کدون آغاز داره سه تا هم پایان چون در نهایت قراره سه تا آنزیم بسازه.اشتباه میکنم؟یه مئله ای که قاطی کرده بودم ترجمه و رونویسی بود اشتباها فکر میکردم موقع رونویسی وقتی به کدون پایان برسه تمومه که نیست اون مسئله برا ترجمه صادقه.این باید به توالی پایان برسه
Mehrsa 14
وایسا ی لحظه شکلشو بکشم -
@Soniaaa
آها مرسی خیلی ممنون(الان هر چند حس میکنم مغزم خاموش شده😂)بعد یه چیزی الان تو پروکاریوت وقتی میگیم فقط یه جایگاه آغاز و پایان داره که اتفاقا به خاطر همینم یه رنای پیک میسازه چجوری با وجود کدون پایان تو ژن اول میتونه بازم ادامه بده؟ قطع نمیشه
مشکل از کتابه که توضیح درست درمون نمیاره ولی تستا میپیچوننش:)Mehrsa 14 سلام🙂
فکر کنم همین کد و کدون رو قاطی کردین که اینطور شدین
چون اینجاهم به اشتباه گفتید کدون ژن! در حالیکه ژن کدون نداره کد داره
کد » توالی ۳ نوکلئوتیدی دنا
کدون » توالی ۳ نوکلئوتیدی رنا
آنتی کدون » توالی ۳ نوکلئوتیدی تی رنا 😂
حالا ۳ توالی ابتدای ژن الزاما TAC نیست که AUG رو در رنا رمز کنه ( ممکنه باشه یا نباشه چون الزاما هر AUG کدون آغاز نیست )
پس TAC های مختلفی میتونن در دنا باشن ولی فقط سه تاشون کدون آغازن چون میخوایم ۳ نوع mRNA داشته باشیم
پس با این حساب ۳ تاهم کد رمز کننده کدون های پایان در دنا وجود خواهد داشت که حالا مشخص میکنه کدون های پایان این mRNA سه ژنی باید کجا باشن
ممکن وسط ام آر ان ای یا حتی انتهاش باشن خدا میدونه 😂
اگه جایی رو اشتباه گفتم به بزرگی خودتون ببخشید -
Mehrsa 14 سلام🙂
حالا ۳ توالی ابتدای ژن الزاما TAC نیست که AUG رو در رنا رمز کنه ( ممکنه باشه یا نباشه چون الزاما هر AUG کدون آغاز نیست )
پس TAC های مختلفی میتونن در دنا باشن ولی فقط سه تاشون کدون آغازن چون میخوایم ۳ نوع mRNA داشته باشیم
پس با این حساب ۳ تاهم کد رمز کننده کدون های پایان در دنا وجود خواهد داشت که حالا مشخص میکنه کدون های پایان این mRNA سه ژنی باید کجا باشن
اگه جایی رو اشتباه گفتم به بزرگی خودتون ببخشیدReza Dolatsha اونجایی که گفتم ۳ تاشون کدون آغازن منظورم این بوده که ۳ تاشون کدون آغاز رو رمز میکنند
-
Mehrsa 14

ببین میفهمی -
Mehrsa 14 سلام🙂
اگه جایی رو اشتباه گفتم به بزرگی خودتون ببخشیدReza Dolatsha
خیلی ممنونم دستتون درد نکنه. بله اینا رو قاطی کرده بودم😅