زیست
-
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در همتوانی همواره تعداد ژنوتیپ با فنوتیپ برار هست و کمتر از تعداد آلل ها هست در بارزیت هم همین جور دقت کن من نگفتم تعداد آلل های یک صفت در رابطه با همتوانی و یا بارزیت گفتم در رابطه با بارزیت ناقص و همتوانی این هرف درسته واگرنه تو گروه خونی ABO میبینی که انواع آلل داری با فنوتیپ هی مختلف و زنوتیپ های مختلف
-
در همتوانی همواره تعداد ژنوتیپ با فنوتیپ برار هست و کمتر از تعداد آلل ها هست در بارزیت هم همین جور دقت کن من نگفتم تعداد آلل های یک صفت در رابطه با همتوانی و یا بارزیت گفتم در رابطه با بارزیت ناقص و همتوانی این هرف درسته واگرنه تو گروه خونی ABO میبینی که انواع آلل داری با فنوتیپ هی مختلف و زنوتیپ های مختلف
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
بقیه ی دوستانم لطفا کمک کنید -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
ممنون میشم راهنمایی کنید -
@Soniaaa
ممنون میشم راهنمایی کنیدReza Dolatsha
چشم الان نگا میکنم -
Reza Dolatsha
چشم الان نگا میکنمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa چشمت سلامت
مرسی -
چون از باید ژن بیان شه رونویسی بکنیم خب برا همین پروتیین میخوایم مثلا این یکی از دلایلش هست
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rahman-Atafat این فهمیدی
-
بله این نکته هم درسته فقط در رابطه با بارز نهفتگی میشه گفت همواره تعداد فنوتیپ کمتراز ژنوتیپ هست و تعداد آلل ها با فنوتیپ برابر هست برا خودت گروه Rh رو بنویس تا بدونی چی میگم
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rahman-Atafat اینو نفهمیدی
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Rahman-Atafat آره این فهمیدم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Rahman-Atafat اینو نه
-
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
چرا برای بروزهر صفتی پروتیین لازمه؟
مورد الف
Reza Dolatsha -
اگه نشر الگو دارین فیلمای کیو ارکدشو برای ژنتیک ببینید برا تفهیم مبحث بهتر از صفر تا صد استاد موقاری البته نظر کنه
بقیه مباحث استاد موقاری عالین ولی ژنتیکو با آقای هاشمی فهمیدم -
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببین رابطه بین آلل ها هنگامی معنی دارد که ما ناخالص های یک صفت برسی کنیم نه خالص ها رو یعنی به من بگن فلان صفت تک ژنی یا همون تک جایگاهی هست و آلل های ان A,B.O هست حالا از من نوعی میپرسن رابطه بین AA چی هست ؟؟ من میگم رابطه ای ندارن نسبت به هم چون خالص هستن ولی به من بگن رابطه بین AB میگم همتوان هستن چون ناخالص هست توجه من از کجا فهمیدم همتوانه برا اینکه همه صفاتی که در کنکور به ما میدن تو کتاب هست و روابط دانش آموز میدونه اگر صفاتیم بدن که ما ندونیم خودشون میگن که رابطه بین این آلل های این صفات چی هستن
-
ببین رابطه بین آلل ها هنگامی معنی دارد که ما ناخالص های یک صفت برسی کنیم نه خالص ها رو یعنی به من بگن فلان صفت تک ژنی یا همون تک جایگاهی هست و آلل های ان A,B.O هست حالا از من نوعی میپرسن رابطه بین AA چی هست ؟؟ من میگم رابطه ای ندارن نسبت به هم چون خالص هستن ولی به من بگن رابطه بین AB میگم همتوان هستن چون ناخالص هست توجه من از کجا فهمیدم همتوانه برا اینکه همه صفاتی که در کنکور به ما میدن تو کتاب هست و روابط دانش آموز میدونه اگر صفاتیم بدن که ما ندونیم خودشون میگن که رابطه بین این آلل های این صفات چی هستن
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rahman-Atafat این جواب اون سوالت که گفتی رابطه بین AA تو این تست چیه
-
@Rahman-Atafat سلام آقا رحمان خوبی ؟ مرسی بابت توضیحاتت
والا من توضیحات رو خوندم ولی متاسفانه متوجه نشدم
میشه سوال رو خودتون یکبار روی برگه حل کنید و نموداری طور بنویسید ... شرمنده من قفل کردم
این سوالشه
۳۰
و یسوالی هم بالا پرسیدم رابطه بین آلل AA و BB هم مثل AB همتوانیه ؟نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza Dolatsha میشه اینو چپکی بفرستی گردنم شکست از بس کج نگاش کردم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
مورد الف
Reza Dolatshaنوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa رضا اینو به عنوان یه نکته بدون در بارز نهفتگی همیشه انواع آلل با انواع فنوتیپ برابر هست و انواع زنوتیپ از انواع آلل و فنوتیپ بیشتر همین جور که سونیا هم نشون داد دقیقا معلومه
-
مورد الف
Reza Dolatshaدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa خیلی مرسیتم
اولی رو عالی فهمیدم ولی دومی رو گیج تر شدم راستش
البته شما درست میگید من یکم ضعف دارم -
کیو ار کدای نشر الگو
Reza Dolatsha
@Rahman-Atafat
شمام خواستید ببینید -
اگه نشر الگو دارین فیلمای کیو ارکدشو برای ژنتیک ببینید برا تفهیم مبحث بهتر از صفر تا صد استاد موقاری البته نظر کنه
بقیه مباحث استاد موقاری عالین ولی ژنتیکو با آقای هاشمی فهمیدمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa نه والا نشرالگو رو ندارم
آره استاد موقاری این گفتار رو زیاد خوب نبودن بنظر من
حداقل مثل گفتار های قبلی کاش جملات استنباطی رو هم میزاشت