زیست
-
ببین رابطه بین آلل ها هنگامی معنی دارد که ما ناخالص های یک صفت برسی کنیم نه خالص ها رو یعنی به من بگن فلان صفت تک ژنی یا همون تک جایگاهی هست و آلل های ان A,B.O هست حالا از من نوعی میپرسن رابطه بین AA چی هست ؟؟ من میگم رابطه ای ندارن نسبت به هم چون خالص هستن ولی به من بگن رابطه بین AB میگم همتوان هستن چون ناخالص هست توجه من از کجا فهمیدم همتوانه برا اینکه همه صفاتی که در کنکور به ما میدن تو کتاب هست و روابط دانش آموز میدونه اگر صفاتیم بدن که ما ندونیم خودشون میگن که رابطه بین این آلل های این صفات چی هستن
@Rahman-Atafat آقا رحمان طبق این نکته که شما گفتین یعنی ما رابطه بین ناخالص های صفت رو بررسی میکنیم خب
-
@Rahman-Atafat آقا رحمان طبق این نکته که شما گفتین یعنی ما رابطه بین ناخالص های صفت رو بررسی میکنیم خب
Reza Dolatsha بله همین جوریم هست
-
@Rahman-Atafat
من هر سه رو دارم
ولی نخرید چون به هر حال الان کتاب قیمتش نجومیه
شمام که دارید کتاب یا کلا از pdfاستفاده کنید یا هم پاسخنامش با کیوارکد موجوده حداقل پاسخنامه نخریدو گزینه بهتر موج آزمونشو دارید ؟ تستاش خیلی ترکیبیه
-
چرا برای بروزهر صفتی پروتیین لازمه؟
مورد الف
Reza Dolatsha@Soniaaa پس حالا چرا اینجا رابطه بین دو آلل خالص رو بررسی میکنیم ( BB )
نمیدونم چرا همه چی رو قاطی کردم
اصلا سوالم رو هم نمیدونم چطور بپرسم -
@Rahman-Atafat
من هر سه رو دارم
شمام که دارید کتاب یا کلا از pdfاستفاده کنید یا هم پاسخنامش با کیوارکد موجوده حداقل پاسخنامه نخریدو گزینه بهتر موج آزمونشو دارید ؟ تستاش خیلی ترکیبیه
@Soniaaa هومم قیمتا افتضاحن.. چنل داشتم همه کتابای جدیدو رایگان میزاشت پدفشو حیف ک گوشیم دم دس نیس و فایلاش تو کامپیوتر باز نمیشد
-
@Rahman-Atafat
من هر سه رو دارم
-
@Soniaaa پس حالا چرا اینجا رابطه بین دو آلل خالص رو بررسی میکنیم ( BB )
اصلا سوالم رو هم نمیدونم چطور بپرسمReza Dolatsha رابطه ای ندارن در کل فنو تیپش میشه B
-
Reza Dolatsha رابطه ای ندارن در کل فنو تیپش میشه B
@Rahman-Atafat یعنی در این بین فقط رابطه بین B و O رو میشه بگیم بارز نهفتگی ؟
-
@Soniaaa پس حالا چرا اینجا رابطه بین دو آلل خالص رو بررسی میکنیم ( BB )
اصلا سوالم رو هم نمیدونم چطور بپرسم -
@Rahman-Atafat یعنی در این بین فقط رابطه بین B و O رو میشه بگیم بارز نهفتگی ؟
Reza Dolatsha بله خود کتاب اینو گفته
-
@Rahman-Atafat
-
Reza Dolatsha بله خود کتاب اینو گفته
-
خیلی خیلی خیلی مرسی از وقتی که گذاشتین
و توضیحات کاملتون ...
@Soniaaa
@Rahman-Atafat -
@Soniaaa فهمیدم چی شد دستت درد نکنه
-
@Soniaaa فهمیدم چی شد دستت درد نکنه
Reza Dolatsha
خب خداروشکرخواهش میکنم
-
خیلی خیلی خیلی مرسی از وقتی که گذاشتین
و توضیحات کاملتون ...
@Soniaaa
@Rahman-AtafatReza Dolatsha چرا وقتی که یکی ازم تشکر میکنه فک میکنم نفهمیده دقیقا چی گفتم ولی داره تشکر میکنه واعا این احساس بدی من دارم
ولی اگر مشکل داشتی بازم بپرسا درنگ نکن
-
Reza Dolatsha چرا وقتی که یکی ازم تشکر میکنه فک میکنم نفهمیده دقیقا چی گفتم ولی داره تشکر میکنه واعا این احساس بدی من دارم
ولی اگر مشکل داشتی بازم بپرسا درنگ نکن