زیست
-
Reza Dolatsha
اون کیو ار کدارو پایین عکسشو فرستادند خواستی ببین@Soniaaa چشم حتما میبینمشون اسکرین گرفتم ...
-
سلام بچه ها صبحتون بخیر
من متوجه رابطه بین آلل ها شدم ولی فقط یک چیز رو درک نمیکنم اگه براتون مقدوره توضیح بدین 🌹مثلا این یکی از فیلم های آقای ذبحی هست که میگه اگه در رابطه بارز نهفتگی داشته باشیم ... RR , Rr,rr ...
من مشکلم اینه که چرا وقتی بین RR و rr رابطهی بارز نهفتگی وجود نداره ولی با این حال باید اینا رو بنویسیم

دیروز هم سونیا خانم که اومدن رابطه ی بین B و O رو نوشتن ، با اینکه بین BB یا OO رابطه بارز نهفتگی وجود نداشت اما قبلش نوشته بودن ...
ببخشید خیلی اذیتتون کردم 🙏🙏 -
سلام بچه ها صبحتون بخیر
من متوجه رابطه بین آلل ها شدم ولی فقط یک چیز رو درک نمیکنم اگه براتون مقدوره توضیح بدین 🌹مثلا این یکی از فیلم های آقای ذبحی هست که میگه اگه در رابطه بارز نهفتگی داشته باشیم ... RR , Rr,rr ...
من مشکلم اینه که چرا وقتی بین RR و rr رابطهی بارز نهفتگی وجود نداره ولی با این حال باید اینا رو بنویسیم

دیروز هم سونیا خانم که اومدن رابطه ی بین B و O رو نوشتن ، با اینکه بین BB یا OO رابطه بارز نهفتگی وجود نداشت اما قبلش نوشته بودن ...
ببخشید خیلی اذیتتون کردم 🙏🙏Reza Dolatsha
@Rahman-Atafat میشه توضیح بدین 🥲 -
سلام بچه ها صبحتون بخیر

ببخشید خیلی اذیتتون کردم 🙏🙏Reza Dolatsha خوب دلیلش اینه که این ژنوتیپ هست دیگه rr میشه r هیچ رابطه ای هم بینشون نیست ژنوتیپ نوشتن ربطی باه روابط آللی نداره که
-
چرا برای بروزهر صفتی پروتیین لازمه؟
[audio/-y2xxIRTkn7n4HCJyufxvP1M.aac]
مورد الف

[audio/ec82qslzZzp23yP-R0xDSAcc.aac]
Reza Dolatsha@Soniaaa مثلا در این شکل باید اینطور تحلیل کنیم ؟ ترکیب ژنوتیپی B و O به این صورته BB،BO,OO و به صورت دونوع فنوتیپ B و O ظاهر میشن ولی فقط بین آلل B و O رابطه بارز نهفتگی وجود داره درسته ؟
-
@Soniaaa مثلا در این شکل باید اینطور تحلیل کنیم ؟ ترکیب ژنوتیپی B و O به این صورته BB،BO,OO و به صورت دونوع فنوتیپ B و O ظاهر میشن ولی فقط بین آلل B و O رابطه بارز نهفتگی وجود داره درسته ؟
Reza Dolatsha آفرین آره همینه
-
Reza Dolatsha آفرین آره همینه
@Rahman-Atafat مرسی دیگه فهمیدش اگه خدا بخواد 😄🙏
-
-
Reza Dolatsha ولی این بار حس نکردم که نفهمیدی
-
Reza Dolatsha ولی این بار حس نکردم که نفهمیدی
@Rahman-Atafat این بارم بیست میدم بت 😁
-
Reza Dolatsha صلوات:grinning_face_with_smiling_eyes:
@Homayoun-Shajarian 🥲🥲
-
Reza Dolatsha
صلوات وات وات وات 😂😂😂 -
Reza Dolatsha
صلوات وات وات وات 😂😂😂@Soniaaa 😂 توضیحات شمارو صد بار گوش دادم از دیشب تا حالا 😄🙏
-
@Soniaaa 😂 توضیحات شمارو صد بار گوش دادم از دیشب تا حالا 😄🙏
Reza Dolatsha
دمت گرم 🌷😂