به رسم یادگار ✍🏼
-
Mobtala ای وای🥺
نمیدونی چقدر ذوق کردم تا حالا کسی منو منشن نکرده بود 😂حالا بزا ببینم چی نوشتی -
باورم نمیشه
-
باورم نمیشه
-
شکست نفسی نفرماید 😊
Muhammad Ali Rahmani
نمیکنم خوشگل راستشو فقط گفتم 🙂🙂🙂 -
Mobtala ای وای🥺
نمیدونی چقدر ذوق کردم تا حالا کسی منو منشن نکرده بود 😂حالا بزا ببینم چی نوشتی -
-
باورم نمیشه
Abolfazl Hasankhani
سلاممم داداش خوبی؟ 🤗🦋✨
چیو باورت نمیشه؟ 😂🤧 -
Michael Vey
اینکه شوما از خانواده سلطنتی هستین در اصل؛ نه جناب مایکل بی کله که همه میشناسن 😂😁😜 -
Mobtala هر دوست دارم و هر عاشقتم ک معنی اون دوست داشتن و اون عاشق شدن ک نمیده !_! باور کن چیزی ک شما پسرا از این دوتا واژه برداشت میکنید همینه
واسه ما کلی معنی میده می تونه مثبت یا منفی باشه 🤣😂
واژه هایی مثل باشه تو خوبی کم تر حرف بزن سرمه بردی دیوانه کردی .............. باششش بابا تسلیم میشه باید معنی دقیقش سوال کنی 😂😂😂🦦🥢🍲 -
باورم نمیشه
Abolfazl Hasankhani میدونم سخته باورش میدونم میدونم ولی سعی کن با خودت کنار بیایی و باورش کنی 😂😂😂
-
D Oo
سلامممم 👋🏼
حالتون امیدوارم خوب باشه 💫
اوهوم منم! من بیشتر دلم میخواست توی اون پست ۲٠ حقیقت منشن بشم نه هر منشن معمولی 😂🙂 -
Michael Vey
اینکه شوما از خانواده سلطنتی هستین در اصل؛ نه جناب مایکل بی کله که همه میشناسن 😂😁😜Mobtala تبر من کو
-
Mobtala تبر من کو
Michael Vey توی کمد مننن ن تو و خدا مایکل اینو نکش هنوز پول دیه منو ندادی
-
Michael Vey
اینکه شوما از خانواده سلطنتی هستین در اصل؛ نه جناب مایکل بی کله که همه میشناسن 😂😁😜 -
Michael Vey توی کمد مننن ن تو و خدا مایکل اینو نکش هنوز پول دیه منو ندادی
Patima Moinaldini وقتی بکشمتون دیگ دیه ای در کار نیس
وقتی باید دیه بدم ک فق چپر چلاق؟ چلاغ؟ الاغ؟:rolling_on_the_floor_laughing: کنم شمارو -
Patima Moinaldini وقتی بکشمتون دیگ دیه ای در کار نیس
وقتی باید دیه بدم ک فق چپر چلاق؟ چلاغ؟ الاغ؟:rolling_on_the_floor_laughing: کنم شماروMichael Vey گگگگگگگگگگگگ😂😂😂😂😂😂😂
-
Mobtala هر دوست دارم و هر عاشقتم ک معنی اون دوست داشتن و اون عاشق شدن ک نمیده !_! باور کن چیزی ک شما پسرا از این دوتا واژه برداشت میکنید همینه
واسه ما کلی معنی میده می تونه مثبت یا منفی باشه 🤣😂
واژه هایی مثل باشه تو خوبی کم تر حرف بزن سرمه بردی دیوانه کردی .............. باششش بابا تسلیم میشه باید معنی دقیقش سوال کنی 😂😂😂🦦🥢🍲Patima Moinaldini
میدونم منظوری ندارن:)
اما میترسم:)
تجربه های بدی دارم:)
ببخشید دست خودم نیست:) -
Abolfazl Hasankhani میدونم سخته باورش میدونم میدونم ولی سعی کن با خودت کنار بیایی و باورش کنی 😂😂😂
Patima Moinaldini
چیو باور کنه؟ 👈🏼👉🏼 -
Patima Moinaldini
چیو باور کنه؟ 👈🏼👉🏼 -
Patima Moinaldini
خیلی خیلی ممنونم:)
واقعنی یه دنیا ممنونم:)
اما من گویا اعتبار کافی ندارم واسه دسترسی به قابلیت پست گذاشتن توی پست های غیر درسی و بحث آزاد و.....:)
واسه همین نمیتونم شرکت کنم:) ★☆
با تموم اینا طلا طلا دستتون 🌈🌻🦦🍂💫