سوال بسی ساده تر ز استات
-
هاعی

تعداد کاتیونا و انیونا چرا اونجوریه؟ یکی میشه استاتو ی نمه توضیح بده.. چن تا بار مگه داره ک نوشته 4؟
دانش-آموزان-آلاء دوازدهم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
-
M Michael Vey marked this topic as a question on
-
مایکل استات همونی هست که خودت میدونی اشتباه شده فک کنم ولی نسبت آنیون به کاتیون همون 1/2 هست درست نوشته ولی اون 4 رو نمیدونم از کجا اورده استات که یه بار منفی داره استیک اسید رو یه H+ ازش بردار یه بار منفی بزار جاش اون H مثبت هم مال گروه COOH هست برداری استات پدید میاد
-
مایکل استات همونی هست که خودت میدونی اشتباه شده فک کنم ولی نسبت آنیون به کاتیون همون 1/2 هست درست نوشته ولی اون 4 رو نمیدونم از کجا اورده استات که یه بار منفی داره استیک اسید رو یه H+ ازش بردار یه بار منفی بزار جاش اون H مثبت هم مال گروه COOH هست برداری استات پدید میاد
@Rahman-Atafat میگم.. اصن اون دو چهارمه معلوم نیس چی هس:face_with_tears_of_joy:
-
-
@Rahman-Atafat گرفتم
-
چمد حل شده بزنم یا بصبریم ببینیم بقیه چی میگن؟
-
@Rahman-Atafat میگم.. اصن اون دو چهارمه معلوم نیس چی هس:face_with_tears_of_joy:
Michael Vey بدبخت تو فکر بوده حواسش نبوده :face_with_tears_of_joy:
-
Michael Vey بدبخت تو فکر بوده حواسش نبوده :face_with_tears_of_joy:
@Rahman-Atafat :rolling_on_the_floor_laughing:
-
چمد حل شده بزنم یا بصبریم ببینیم بقیه چی میگن؟
Michael Vey ببینیم بقیه چی میگن
-
@Rahman-Atafat
کلسیم دو بار مثبت ، استات یه بار منفی ، ضربدری کنیم دو تا آنیون داریم ،یک کاتیون -
@Rahman-Atafat
کلسیم دو بار مثبت ، استات یه بار منفی ، ضربدری کنیم دو تا آنیون داریم ،یک کاتیون -
@Rahman-Atafat
کلسیم دو بار مثبت ، استات یه بار منفی ، ضربدری کنیم دو تا آنیون داریم ،یک کاتیون@erfan-f دو چهارمو بگو چیه
-
@erfan-f دو چهارمو بگو چیه
Michael Vey
ها .. دو چهارم رو اشتباه کرده !
اشتباه بدیم کرده .. -
Michael Vey
ها .. دو چهارم رو اشتباه کرده !
اشتباه بدیم کرده ..@erfan-f ینی کلا اشتباهی گذاشته اونجا یا مثلا سوتی محاسباتی بوده؟
-
@erfan-f ینی کلا اشتباهی گذاشته اونجا یا مثلا سوتی محاسباتی بوده؟
Michael Vey
این دیگه از سوتی محاسباتی رده !
به شعور و آگاهی ما توهین کرده :)) -
Michael Vey
این دیگه از سوتی محاسباتی رده !
به شعور و آگاهی ما توهین کرده :))@erfan-f :>
-
M Michael Vey has marked this topic as solved on