هر کی یه گزاره

-
Michael Vey
به نظرم گیر ندیم ب این@Soniaaa چرا نکتش بدک نیس ک.. من تو چن تا تست دیدم اینو
-
@Rahman-Atafat
نه سرتولی که در دیواره لوله اسپرم ساز هس و وظیفه تغذیه اسپرماتوگونی و اسپرماتوسیت اولیه وثانویه و اسپرماتید (یعنی اونایی که تو دیواره هسن )
بعد وظیفه تغذیه اسپرم هم از بعدی که منی بهش میپیونده و در مسیر رحم با مواد غذایی منی هست ولی در اون 18 ساعتی که داخل اپدیدیم هست رو کتاب نگفته
ولی فک کنم وظیفه خوده اپیدیدیم هست و خودش ازشون پذیرایی میکنه:)
حالا تا شب ته توش در میارم .. -
Michael Vey اوفییییییییییییییییییییییی ولی من میدونی چی میگم میگم ما در رنای پیک یک کدون پایان داریم نه چند تا چون اینو دیدم همه میگن بنظرم دلیلشون هم اینه که ما اولین AUG رو که کدون آغاز بگیریم میریم تا به اولین کدون پایان برسیم بقیشو دیگه کدون پایان نمیگیرن یعنی اگر بر فرض آخرین کدون که تو جایگاه A میاد UAA باشه و کدون بعدیش UAG باشه اون کدون UAG کدون پایان حساب نمیشه این نظر منه البته
@Rahman-Atafat
نه منظورش همون یدونه کدن پایانه که هنوز وارد جایگاه آ نشده ولی وارد ریبوزوم شده -
@Soniaaa چرا نکتش بدک نیس ک.. من تو چن تا تست دیدم اینو
Michael Vey
پس گیر بدیم بهش -
Michael Vey اوفییییییییییییییییییییییی ولی من میدونی چی میگم میگم ما در رنای پیک یک کدون پایان داریم نه چند تا چون اینو دیدم همه میگن بنظرم دلیلشون هم اینه که ما اولین AUG رو که کدون آغاز بگیریم میریم تا به اولین کدون پایان برسیم بقیشو دیگه کدون پایان نمیگیرن یعنی اگر بر فرض آخرین کدون که تو جایگاه A میاد UAA باشه و کدون بعدیش UAG باشه اون کدون UAG کدون پایان حساب نمیشه این نظر منه البته
@Rahman-Atafat اصن اونکه درست.. ولی بنظرم اینکه الزاما ورود کدون پایان ب ریبوزوم موجب پایان ترجمه نمیشه نکته بدی نیس
-
@Rahman-Atafat اصن اونکه درست.. ولی بنظرم اینکه الزاما ورود کدون پایان ب ریبوزوم موجب پایان ترجمه نمیشه نکته بدی نیس
Michael Vey یه جمع بندی بیا الان نکته این شد که کدون پایان در یک رنای پیک میتونه چندتا باشه ؟؟؟؟؟؟ یا من اشتباه کرفتم نباید میگفتی با ورود کدون UAA ویا UAG , UGA به ریبوزم الزاما مرحله پایان شروع نمیشه ؟؟؟
-
@Rahman-Atafat
نه منظورش همون یدونه کدن پایانه که هنوز وارد جایگاه آ نشده ولی وارد ریبوزوم شده -
Michael Vey یه جمع بندی بیا الان نکته این شد که کدون پایان در یک رنای پیک میتونه چندتا باشه ؟؟؟؟؟؟ یا من اشتباه کرفتم نباید میگفتی با ورود کدون UAA ویا UAG , UGA به ریبوزم الزاما مرحله پایان شروع نمیشه ؟؟؟
@Rahman-Atafat در هر کی یه گزاره
گفته است:
با ورود کدون UAA ویا UAG , UGA به ریبوزم الزاما مرحله پایان شروع نمیشه
منظورم همین بود
-
@Rahman-Atafat در هر حال ما تو رنای پیک ک چن تا کدون پایان و اغاز داریم.. پس حکم خاصی نمیشه در این مورد کرد
اما همونطور ک میدونیم اولیش مصداقه ن بقیه -
@Rahman-Atafat در هر کی یه گزاره
گفته است:
با ورود کدون UAA ویا UAG , UGA به ریبوزم الزاما مرحله پایان شروع نمیشه
منظورم همین بود
-
@Rahman-Atafat هعععی... من دیگ مغزم کار نمیکنه.. خودمم دارم همین الان این فصلو میخونم و میبندم:*>
-
@Rahman-Atafat در هر حال ما تو رنای پیک ک چن تا کدون پایان و اغاز داریم.. پس حکم خاصی نمیشه در این مورد کرد
اما همونطور ک میدونیم اولیش مصداقه ن بقیهMichael Vey همینو منم میگم میگم کدون آغاز یکی ولی هرکدون AUG اغاز نیست تا الان حکم من این بود کدون پایان یکی هست و در رنای پیک هم ما یک کدون پایان داریم ولی میتونیم چندیدن تا کدون UAA, UGA ,UAG داشته باشیم @Soniaaa ??????
-
@Rahman-Atafat هعععی... من دیگ مغزم کار نمیکنه.. خودمم دارم همین الان این فصلو میخونم و میبندم:*>
-
Michael Vey آندرستم
-
Michael Vey همینو منم میگم میگم کدون آغاز یکی ولی هرکدون AUG اغاز نیست تا الان حکم من این بود کدون پایان یکی هست و در رنای پیک هم ما یک کدون پایان داریم ولی میتونیم چندیدن تا کدون UAA, UGA ,UAG داشته باشیم @Soniaaa ??????
-
@Rahman-Atafat
-
@Rahman-Atafat
Ok
:|| -
ارزش نداره براش تاپیک بزنم همینجا میپرسم
الان تو مرحله پایان رونویسی اول رنا بطور کامل جدا میشه بعد رنابسپاراز جدا میشه بعد دو رشته دنا بهم وصل میشه؟
-
ارزش نداره براش تاپیک بزنم همینجا میپرسم
الان تو مرحله پایان رونویسی اول رنا بطور کامل جدا میشه بعد رنابسپاراز جدا میشه بعد دو رشته دنا بهم وصل میشه؟
Michael Vey
یس