CHEM
-
@hanu اللر وار❤
-
@Amir-Reza-Babahabib
سوتی دادیییی😂😂😂
درسته -
@Soniaaa
چرا ؟؟؟؟؟؟؟
البته لازم به ذکره ما تو داهاتمون متیل بوتان رو درست در نظر میگیریم
کنکور ملاک نیست😂
حالا واقعا چرا؟@Amir-Reza-Babahabib
متیل بوتان رسم کن ببین دگ جایی نیس شاخه فرعی بخوره تنها حالتشه پش شماره نزاشته(حاالا سادیسمو حال کن😂😂)
-
@Amir-Reza-Babahabib
متیل بوتان رسم کن ببین دگ جایی نیس شاخه فرعی بخوره تنها حالتشه پش شماره نزاشته(حاالا سادیسمو حال کن😂😂)
-
@Soniaaa
چرا ذهنم به این نرسید 😐
البته رسیدا من تو کیبوردم حروف غ و ص کنار همه اشتباهی غ ارسال شد 😎😂@Amir-Reza-Babahabib
اونم بنداز تقصیر من اشکال نداره😐😂 -
@Soniaaa آها آره کشیدم فهمیدم
نامگذاری ش غلطه لابد
احتمالا باید از این ور شروع میکرد به شمردن

-
@hanu آقا بیاین اینو به من بفهمونین اول این که چرا دوتا کلرکشیدی در ثانی کلرو بر متیل مقدمه الان چرا اینجا اینجوریه من توش موندما بیاید الانه خفه شم ::face_with_steam_from_nose: :face_with_steam_from_nose:
@Rahman-Atafat
[audio/yF1fCgIXwnzWUZIRH_JoHZC2.m4a] -
@Rahman-Atafat
😂
بابت سر صدا معذرت میخوام اینجا تعمیرات داریم -
@Soniaaa به دین به پیغمبر شماره گذاری اینجوری بود تا همین 5 دقیقه پیش از هرجا زود تر به شاخه رسیدیم از اون ور شروع به شماره گذاری میکنیم . اگر هر طرف رفتیم یکی شد ترکام میاد وسط هرجا تراکم بیشتر شد از اونور اگر تراکم یکسان بود از اون جای نامگذاری میکنیم که اتل بر متل تقدم داره اگر اینم جواب نداد میرم شاخه بعدی برسی میکنیم تعجب کردم چرا این جوریه این حرفا چیه خدایییی یا پیغمبر الان فشارم رو 27 ایناس
-
@Soniaaa به دین به پیغمبر شماره گذاری اینجوری بود تا همین 5 دقیقه پیش از هرجا زود تر به شاخه رسیدیم از اون ور شروع به شماره گذاری میکنیم . اگر هر طرف رفتیم یکی شد ترکام میاد وسط هرجا تراکم بیشتر شد از اونور اگر تراکم یکسان بود از اون جای نامگذاری میکنیم که اتل بر متل تقدم داره اگر اینم جواب نداد میرم شاخه بعدی برسی میکنیم تعجب کردم چرا این جوریه این حرفا چیه خدایییی یا پیغمبر الان فشارم رو 27 ایناس
@Rahman-Atafat
منم همینارو گفتم شما انگار قفل کردید جور دگ متوجه شدید -
-
@Rahman-Atafat
این بار 10 دارم به این گوش میدم ولی این استاد یه چی دیگه میگه ها این یعنی چی هانیه خانوم لطفا جواب بدید ؟؟؟ البته اگه اشتباه نکردم در اسمتون@Rahman-Atafat

-
@Soniaaa الان تراکم ما هم یکسان هست قبول الان کلر مقدم بر متیل نیاز نیست به شاخه بعدی رجوع کنیم
@Rahman-Atafat
خیر دقت کنید تراکم یکسان نیس سمت متیل بیشتره این با مثال شما فرق داره