بفرمایددددددددد
-
بچه ها الان شتاب رفت با برگشت تو اینجا یکی نیست و جابجای یکی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ درست فهمیدم ؟؟؟
-
-
بچه ها الان شتاب رفت با برگشت تو اینجا یکی نیست و جابجای یکی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ درست فهمیدم ؟؟؟
-
@Rahman-Atafat اطلاعات سوال ناقصه
-
@Rahman-Atafat اطلاعات سوال ناقصه
Kourosh Mousavi نه عزیزمن سوال حل شده خیلیم باحال بود
-
Kourosh Mousavi نه عزیزمن سوال حل شده خیلیم باحال بود
@Rahman-Atafat جواب بده برادر منم بدونم
-
Kourosh Mousavi اول اینکه سرعت تعغیر کرده جهتش پس متحرک دور زده یه جا سرعتش شده صفر تا اینجا اوکیه
-
-
-
Kourosh Mousavi
v^2=v0^2+2a(x-x0)
شتاب هم میشه Fnet/m که Fnet در دو حالت فرق داره در نتیجه شتاب هاشون فرق میکنه. در حل سوال باید حواستون به علامت ها باشه. -
Kourosh Mousavi
v^2=v0^2+2a(x-x0)
شتاب هم میشه Fnet/m که Fnet در دو حالت فرق داره در نتیجه شتاب هاشون فرق میکنه. در حل سوال باید حواستون به علامت ها باشه.@Physics-collegian ببخشید یه سوال بپرسم من تو دینامیک گیج شدم تو علامت های شتاب . تو حکرت شناسی به ما میگفتن شتاب 2 ما میگیم شتاب درجهت محور ایکسا هست ئلی در دینامیک ا به ما بگن شتاب دو مثل این میمونه که اندازه شتاب به ما دادن درسته ؟؟؟
-
@Rahman-Atafat مفهمو داستان رو فهمیدم دستت درد نکنه. الان جواب چی می شه و چطور بدست میاد؟
-
@Rahman-Atafat مفهمو داستان رو فهمیدم دستت درد نکنه. الان جواب چی می شه و چطور بدست میاد؟
Kourosh Mousavi جواب گزینه 4 هست
-
Kourosh Mousavi جواب گزینه 4 هست
-
@Physics-collegian ببخشید یه سوال بپرسم من تو دینامیک گیج شدم تو علامت های شتاب . تو حکرت شناسی به ما میگفتن شتاب 2 ما میگیم شتاب درجهت محور ایکسا هست ئلی در دینامیک ا به ما بگن شتاب دو مثل این میمونه که اندازه شتاب به ما دادن درسته ؟؟؟
@Rahman-Atafat واقعیتش غلط تایپی یکمی زیاد بود و این که نفهیدم چی می گی شرمنده و در حالت کلی داستان ما با شتاب توی سینماتیک اینه:
توی نمودار x-t اگه دره باشه شتاب مثبته اگه قله باشه شتاب منفیه (شتاب هم علامت مشتق دوم تابعس)
توی نمودار v-t شیب خط مماس به من شتاب لحظه ای رو می ده - می تونیم نمودار رو به صورت نمودار t-at باز نویسی کنیم (توی حل خیلی از تست ها و سوالات فیزیک کمک می کنه.)
توی دینامیک کلا بیشتر اینجا به کار آدم میاد:
دیگه باز سوالی بود بگو