یه پست بی ربط
-
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها همین الان خبر رسید ترمیم میشه دی و خرداد داد با تقسیم دروس ولی کسی میدونه زمان ترمیمم تمدید کردن یا نه و زمانش به پایان رسید؟؟ ویرایش میشه کرد ؟؟
-
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@تجربیا@ریاضیا
-
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اصلا راسه یا من .... کردن
-
بچه ها همین الان خبر رسید ترمیم میشه دی و خرداد داد با تقسیم دروس ولی کسی میدونه زمان ترمیمم تمدید کردن یا نه و زمانش به پایان رسید؟؟ ویرایش میشه کرد ؟؟
@Rahman-Atafat
راسته میشه اینکار🥲 -
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa واقعا یا حضرت عباس
-
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa زمان ترمیم مگه به پایان نرسید ؟؟
-
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Rahman-Atafat تا ۵ اذر هست
-
@Rahman-Atafat تا ۵ اذر هست
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahan-hosein-poor دمت گرم فک کردم تموم شده داشتم سکته از راست میزدم
-
@Rahman-Atafat بابا من زنگ زدم به مدرسه گفتن هنوز ابلاغ نشده به ما://
-
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mahshiiid الان همه جا این خبر پخش شده حتمیه فک کنم الان دارم میبینم همه میگن
-
@Rahman-Atafat حالا میگم ی چیزی
اگه همرو دی ترمیم کنیم ، برای تیر راحت میشیم
کنکور اصلیه هم تیره
اینا معلوم نی دی رو چجوری میخوان بپیچونن
نظرتون چیه؟
البته من واقعا خودمم نمیدونم -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Rahman-Atafat کلمه "ایسگا کردن" عادی هستش، با گذاشتن سه نقطه ما را به فحاشی نکشانید
-
@Rahman-Atafat کلمه "ایسگا کردن" عادی هستش، با گذاشتن سه نقطه ما را به فحاشی نکشانید
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKourosh Mousavi والا بچه ها و کرمشون هرچی دلشون خواس بزارن جاش
-
@Rahman-Atafat حالا میگم ی چیزی
اگه همرو دی ترمیم کنیم ، برای تیر راحت میشیم
کنکور اصلیه هم تیره
اینا معلوم نی دی رو چجوری میخوان بپیچونن
نظرتون چیه؟
البته من واقعا خودمم نمیدونمنوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahshiiid والا اگر انجوری باشه که هست من یه سریو دی میزم یه سری هم خرداد
-
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rahman-Atafat
سلام . خبر رسمیشو اگه میتونی بفرس -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط Kourosh Mousavi انجام شده@Rahman-Atafat بدیهیه که همه تخصصی ها دی عمومی خرداد
-
@Rahman-Atafat
سلام . خبر رسمیشو اگه میتونی بفرسنوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-f
دیدم ..:::: -
@Rahman-Atafat بدیهیه که همه تخصصی ها دی عمومی خرداد
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKourosh Mousavi داش بلعکس گفتی من تخصصی ها همش بالا عمومیا همش زیر خط فقر اونارو دی میزنم
-
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زارعی با اشاره به اینکه داوطلبان فرصت دارند یک بار برای هر درس در آزمون ترمیم آن شرکت کنند؛ گفت: آنها در دو نوبت دی ماه سال جاری و خرداد ماه سال آینده و در دو نوبت فرصت ترمیم معدل دارد؛ میتوانند برنامه ریزی کنند اگر درسی را نمیتوانند در دی ماه در آزمون ترمیم معدل آن شرکت کنند در خرداد در آزمون شرکت کنند؛ برگزاری آزمون ترمیم معدل در دو نوبت دی و خرداد قطعی است اما برای هر درس تنها یک بار میتوانند در آزمون ترمیم شرکت کنند. آنها میتوانند به دلخواه در هر نوبت شرکت کنند.
وی با اشاره به اینکه کنکور از سال جاری تحصیلی در دو نوبت برگزار خواهد شد گفت: داوطلبان میتواند برنامه ریزی کرده و آزمون ترمیم بخشی از دروس شأن را در دی ماه انجام دهند و بخشی از آن را در زمان نزدیک کنکورشرکت کنند.
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه دروس پیش دانشگاهی در نظام جدید آموزشی وجود ندارد؛ گفت: دانش آموزان طبق دروس نظام جدید امتحان خواهند داد و به زودی جدولی را ارائه میدهیم که بر اساس آن نمرات جدید آنها جایگزین نمرات پیشین آنها خواهد شد. این بخشنامه طی دو روز آینده پس از تصمیم گیری قطعی در شورای سنجش و پذیرش مصوب خواهد شد و پس از آن اعلام میشود.