یه پست بی ربط
-
@Rahman-Atafat تا ۵ اذر هست
-
@Rahman-Atafat
من امروز رفتم چنتا درس رو ثبت نام کردم ..گفتن وقتش تا امروز بوده ولی تمدید هم میشه -
@Rahman-Atafat
من امروز رفتم چنتا درس رو ثبت نام کردم ..گفتن وقتش تا امروز بوده ولی تمدید هم میشه -
@Rahman-Atafat آره دیروز رفته بودم واسه ثبت نام پرسیدم
-
@Rahman-Atafat حالا میگم ی چیزی
اگه همرو دی ترمیم کنیم ، برای تیر راحت میشیم
کنکور اصلیه هم تیره
اینا معلوم نی دی رو چجوری میخوان بپیچونن
نظرتون چیه؟
البته من واقعا خودمم نمیدونم@mahshiiid دی حتمیه ولی بنظرم ترازش ریسکه
فکر کن جمعیت تیر ماهی ها خیلی زیاد میشه و در نتیجه تراز بالا ها هم بیشتر میشه
آنوقت کسی که ترازش به اندازه رتبه زیر هزار بود در دری ماه بشه هزار و خورده ای بعد از ادغام تراز های تیر و دی
سر همین بنظرم از بچه ها هرکس ۳ رقمی بشه ولع داره بهترش کنه پس باز تیر میده
کسی که گند بزنه سعی میکنه تیر بهترش کنه
کسی هم ۲ رقمی بشه سعی میکنم تیر رتبشو حفظ کنه
شاید -
@mahshiiid دی حتمیه ولی بنظرم ترازش ریسکه
فکر کن جمعیت تیر ماهی ها خیلی زیاد میشه و در نتیجه تراز بالا ها هم بیشتر میشه
آنوقت کسی که ترازش به اندازه رتبه زیر هزار بود در دری ماه بشه هزار و خورده ای بعد از ادغام تراز های تیر و دی
سر همین بنظرم از بچه ها هرکس ۳ رقمی بشه ولع داره بهترش کنه پس باز تیر میده
کسی که گند بزنه سعی میکنه تیر بهترش کنه
کسی هم ۲ رقمی بشه سعی میکنم تیر رتبشو حفظ کنه
شاید@mahan-hosein-poor
اگه کنکوری دی وتیر منظورته هم ترازی میشه یعنی انگار دو تاش یه آزمونه ..ربطی به تعداد شرکت کننده و سختی آسونی سوالا نداره -
@mahan-hosein-poor
اگه کنکوری دی وتیر منظورته هم ترازی میشه یعنی انگار دو تاش یه آزمونه ..ربطی به تعداد شرکت کننده و سختی آسونی سوالا نداره@erfan-f فکر کن من به آزمون میگیرم از بین بیست نفر
تو با نمره ی ۱۹ میشی نفر اول کلاس
بعد تیر ماه دانش آموزان سطح بالاتری میان و با معادل سازی نمرات میبینیم ۵ نفر ۲۰ شدن
اونوقت در نتیجه نهایی تو ششمی -
@erfan-f فکر کن من به آزمون میگیرم از بین بیست نفر
بعد تیر ماه دانش آموزان سطح بالاتری میان و با معادل سازی نمرات میبینیم ۵ نفر ۲۰ شدن
اونوقت در نتیجه نهایی تو ششمی@mahan-hosein-poor ببین در آخر فرقی نداره. میان ترازت رو بر می دارن می دن سیستم. سیستم می بینه تیر و شرکت کردی یا نه؛ اگه کردی چک می کنه کدوم ترازت بیشتره. بیشتره رو بر می داره می زاره کنار بعد با همه تراز های (بالاتره) تمام شرکت کنندگان کنکور تیر و دی رو می زاره روی لیست بعد از بالا بیشترین تراز (رتبه 1) لیست می کنه.
-
@erfan-f فکر کن من به آزمون میگیرم از بین بیست نفر
اونوقت در نتیجه نهایی تو ششمی@mahan-hosein-poor
کاشکی همین جور بود ..ولی مثه که محاسباتش پیچیده اس -
@mahan-hosein-poor ببین در آخر فرقی نداره. میان ترازت رو بر می دارن می دن سیستم. سیستم می بینه تیر و شرکت کردی یا نه؛ اگه کردی چک می کنه کدوم ترازت بیشتره. بیشتره رو بر می داره می زاره کنار بعد با همه تراز های (بالاتره) تمام شرکت کنندگان کنکور تیر و دی رو می زاره روی لیست بعد از بالا بیشترین تراز (رتبه 1) لیست می کنه.
Kourosh Mousavi دقیقا همینه که فرق داره .اینکه آدم های متفاوتی در این ۲ آزمون شرکت میکنم خودش باعث تفاوت میشه و مثلا کسی که به دی کفایت کرده و تیر رو نداده به احتمال زیاد رتبش تفاوتی منفی داشته باشه.برای همین منطقی هست که ما بیشتر فارغالتحصیلان کنکوری دی رو باز تیر ببینیم.البته بعد از دی از خستگی و فشار ممکنه بجا مغز یه عضو دیگه واس کنکوریا تصمیم بگیره!