تبادل یا عدم تبادل...مسئله اینست!
-
آقا قضیه از این قراره که عمو بهمن(!) تو کتاب شیمی مبتکران اوایل فصل الکتروشیمی، واکنش هیدروژن با اکسیژن رو (که آب میده بیرون) براش تبادل الکترون قائل نشده و گفته مبادله الکترون نداریم...از طرفی در اواسط فصل میاد بحث سلول سوختی هیدروژن - اکسیژن رو مطرح میکنه که از همون واکنش، که مبادله الکترون نداشت، میان جریان برق تولید میکنن
ما نگرفتیم
بالاخره تو این واکنش مبادله الکترون داریم یا نه؟
-
-
یک ایده ای که خودم دارم اینه که
اگه شرایط واکنش در حالت عادی باشه که مبادله الکترون نداریم و طبیعی هست ...چون الکترون های ظرفیت هر اتمی ثابته در دو طرف معادله
اما اگه پای سلول بیاد وسط، چون یون هیدروژن تولید میشه، میشه گفت مبادله الکترون رو شاهد هستیم
یعنی بستگی به محیط واکنش داره
نظر شما چیه؟ -
از اسم تاپیک من اسکی نرو
-
بهمن بازرگان که کلا چرت و پرت حاشیه ای زیاد میگه ولی خب اینجا هم عدد اکسایششون تغییر میکنه پس الکترون مبادله شده و واکنش از نوع اکسایش کاهشه.اصن اینکه میگه الکترون جا به جا نمیشه عجیبه
-
بهمن بازرگان که کلا چرت و پرت حاشیه ای زیاد میگه ولی خب اینجا هم عدد اکسایششون تغییر میکنه پس الکترون مبادله شده و واکنش از نوع اکسایش کاهشه.اصن اینکه میگه الکترون جا به جا نمیشه عجیبه
-
@Rahman-Atafat
آره
منم مشکلی ندارم با اینکه واکنش اکسایش - کاهش هست
مشکلم با بحث تبادل الکترون هست. -
Leo در واکنش های اکسایش کاهش قطعا یکی اکسید میشه یه کی کاهیده میشه یعنی الکترون رد و بدل میشه بین نیم واکنش اکسایش و نیم واکنش کاهش
-
Leo در واکنش های اکسایش کاهش قطعا یکی اکسید میشه یه کی کاهیده میشه یعنی الکترون رد و بدل میشه بین نیم واکنش اکسایش و نیم واکنش کاهش
@Rahman-Atafat
مبتکران اینطور نوشته
دو تا مولکول هیدروژن پیونداشون شکسته میشه و الکترون از دست میدن
حاصل میشه 4 تا یون هیدروژن بعلاوه 4 تا الکترون...مولکول اکسیژن هم پیونداش شکسته میشه، حاصل میشه دو تا اتم اکسیژن...اینا با هم جمع میشن نتیجه میشه دو تا مولکول آب...تو اینو قبول داری یا به نظرت طور دیگه ای هست؟ -
@Rahman-Atafat
مبتکران اینطور نوشته
دو تا مولکول هیدروژن پیونداشون شکسته میشه و الکترون از دست میدن
حاصل میشه 4 تا یون هیدروژن بعلاوه 4 تا الکترون...مولکول اکسیژن هم پیونداش شکسته میشه، حاصل میشه دو تا اتم اکسیژن...اینا با هم جمع میشن نتیجه میشه دو تا مولکول آب...تو اینو قبول داری یا به نظرت طور دیگه ای هست؟