یک تست بی منطق
-
Reza Dolatsha سلطان با تحلیلش مشکل دارم بیشعور آشغال میگه پروتیین مکمل غیر فعال به عامل بیگانه متصل نمیشه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۴۰۱، ۲۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rahman-Atafat
خونسردیتو حفظ کن
خود کتاب گفته میکروب یکی از عوامل فعال کننده اش هست
ولی با برخورد با میکروب نه اتصال ... وقتی اتصال پیدا کنه یعنی فعال شده
نظرت چیه -
@Rahman-Atafat
خونسردیتو حفظ کن
خود کتاب گفته میکروب یکی از عوامل فعال کننده اش هست
ولی با برخورد با میکروب نه اتصال ... وقتی اتصال پیدا کنه یعنی فعال شده
نظرت چیهنوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۴۰۱، ۲۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza Dolatsha منم قبول دارما میدونی گیر کارم کجاس اینجا که میگه پروتیین غیرفعال خونی من میگم ین یعنی پروتیین مکمل این داداش میگه نه ان پروتیین مکمله غیر فعال هست خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
-
Reza Dolatsha منم قبول دارما میدونی گیر کارم کجاس اینجا که میگه پروتیین غیرفعال خونی من میگم ین یعنی پروتیین مکمل این داداش میگه نه ان پروتیین مکمله غیر فعال هست خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۴۰۱، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rahman-Atafat میشه عکسش بفرستی منم بخونمش ؟ متوجه نمیشم
-
@Rahman-Atafat میشه عکسش بفرستی منم بخونمش ؟ متوجه نمیشم
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۴۰۱، ۲۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۴۰۱، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Rahman-Atafat الان با اونجایی که گفته غیر فعال ((نیست ))مشکل داری ؟
-
@Rahman-Atafat الان با اونجایی که گفته غیر فعال ((نیست ))مشکل داری ؟
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۴۰۱، ۲۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza Dolatsha آر من میگم پروتیین غیر فعال خونی میشه پروتیین مکمل اون غیر فعال از کجا درآورد
-
Reza Dolatsha آر من میگم پروتیین غیر فعال خونی میشه پروتیین مکمل اون غیر فعال از کجا درآورد
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۴۰۱، ۲۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rahman-Atafat طراح میگه پروتین مکمل غیر فعال رو من میگم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۴۰۱، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Rahman-Atafat گفته غیر فعال نیست ، یعنی فعاله
-
@Rahman-Atafat گفته غیر فعال نیست ، یعنی فعاله
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۴۰۱، ۲۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط Rahman Aa انجام شدهReza Dolatsha نه من میگم اون کل جمله که میگه پروتیین غیر فعال خونی , برابر است با پروتیین مکمل برش دار این جمله رو بگو پروتیین مکمل رئ حین متصل بودن به عامل بیگانه احاطه میکنه این میگه نه من این جمله رو میگیرم پروتیین غیر فعال مکمل این برا من عجیبه
-
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۴۰۱، ۲۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط Rahman Aa انجام شده
رضا بخواب دیر وقته فردا یه تُرپاقی (خاک) به سرمون میریزیم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۴۰۱، ۲۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Rahman-Atafat بخواب حتما خسته ای منم نظر خاصی ندارم
@Soniaaa شما هم نگاهی بندازین
شب خوش آقا رحمان -
بچه ها میشه لطفا بگید تو این تست گزینه د چرا غلطه من بد میخونم یا این تست مشکل داره تو کتم نمیره اصلا به هیچ عنوان نمتونم از جلال موقاریم بپرسم موندم چه کنم من میگم اون پروتیین غیر فعال خونی, پروتیین مکمله ولی طراح میگه پروتین مکمله غیر فعاله, هرکس میتونه یه دستی بکشه به سوال این گزاره رو تو هر کی یه گزاره هم دادم اگه میشد اینو به یه دبیر خوب نشون بدیم و نظر اون رو هم بپرسیم عالی بود حیف که نمیشه
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۴۰۱، ۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rahman-Atafat دانستم چی شد دانستم بعد از تامل هاای فراوان
-
-