هر کی یه گزاره

-
سلام و درود
در گروه خونیABO،بیش از یک نوع رابطه بین الل های موجود در بدن یک فرد یافت می شود.
چرا این گزاره غلطه؟؟
@Rahman-Atafat
@Soniaaa -
سلام و درود
در گروه خونیABO،بیش از یک نوع رابطه بین الل های موجود در بدن یک فرد یافت می شود.
چرا این گزاره غلطه؟؟
@Rahman-Atafat
@SoniaaaErfan Iranmanesh 1 چون یک فرد فقط دو آلل ازش داره و خیلی هم بخوام به تسته رحم کنم میگم فرض میکنم که اون دو آلل هم ناخالص هستن حالا بین دو آلل فقط یه رابطه داریم نه بش از یکی
-
سلام و درود
چرا این گزاره غلطه؟؟
@Rahman-Atafat
@SoniaaaErfan Iranmanesh 1 چون رابطش فق هم توانی و بارز نهفتگیه
-
Erfan Iranmanesh 1 چون رابطش فق هم توانی و بارز نهفتگیه
Michael Vey دوباره بخون سوالو
-
Michael Vey دوباره بخون سوالو
@Rahman-Atafat ینی چیزی ک گفتم غلطه؟.. اخه دو مدل مگه نیس:*>
-
@Rahman-Atafat ینی چیزی ک گفتم غلطه؟.. اخه دو مدل مگه نیس:*>
Michael Vey یه بار دیگه بخون سوالو
-
Erfan Iranmanesh 1 چون یک فرد فقط دو آلل ازش داره و خیلی هم بخوام به تسته رحم کنم میگم فرض میکنم که اون دو آلل هم ناخالص هستن حالا بین دو آلل فقط یه رابطه داریم نه بش از یکی
@Rahman-Atafat خب فق دوتا بودنش چرا باعث غ شدن جمله میشه؟
-
بین دو الل فق ی رابطه وجود داره.. اره راس میگی
-
Erfan Iranmanesh 1 چون یک فرد فقط دو آلل ازش داره و خیلی هم بخوام به تسته رحم کنم میگم فرض میکنم که اون دو آلل هم ناخالص هستن حالا بین دو آلل فقط یه رابطه داریم نه بش از یکی
@Rahman-Atafat یه سوال
مگه oیه الل نیست؟ -
@Rahman-Atafat یه سوال
مگه oیه الل نیست؟ -
@Rahman-Atafat پس مگه الان الل های aوbوoرو نداریم؟؟
-
@Rahman-Atafat پس مگه الان الل های aوbوoرو نداریم؟؟
Erfan Iranmanesh 1 خوب این صفت مگه تک جایگاهی نیست ؟؟/ اصلا صفت تک جایگاهی چیه ؟؟؟ بگو
-
Erfan Iranmanesh 1 خوب این صفت مگه تک جایگاهی نیست ؟؟/ اصلا صفت تک جایگاهی چیه ؟؟؟ بگو
@Rahman-Atafat یک جایگاه از فام تن رو اشغال می کنند
-
گیج شدم
-
@Rahman-Atafat یک جایگاه از فام تن رو اشغال می کنند
Erfan Iranmanesh 1 خوب الان در یک فرد چند تا آللشو میتونیم داشته باشیم ؟؟؟تو هم گفتی تو گزارت %(#ff0000)[یک فرد]
-
یعنی تو هر جایگاه فقط یه الل میشینه؟؟
مثلا ممکنه تو یه کروموزوم مضاعف شده،تویه یه کروماتید اللa و تویه اون یکی اللoقرار بگیره؟؟ -
Erfan Iranmanesh 1 خوب الان در یک فرد چند تا آللشو میتونیم داشته باشیم ؟؟؟تو هم گفتی تو گزارت %(#ff0000)[یک فرد]
@Rahman-Atafat به نظررم تو یک فرد تو یک جایگاه یک الل میشینه
-
سلام و درود
چرا این گزاره غلطه؟؟
@Rahman-Atafat
@SoniaaaErfan Iranmanesh 1
در حالت کلی درسته ولی در بدن یک فرد ما نمیتونیم هم بارز نهفتگی و هم، هم توانی ببینیم
یعنی شما الان آلل های بدنت تو این گروه خونی یا هم توانن یا بارزن یا نهفتن
نمیتونی هم زمان دوتاشو داشته باشی -
@Rahman-Atafat به نظررم تو یک فرد تو یک جایگاه یک الل میشینه
-
@Rahman-Atafat اها