سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
حس و حالتون
-
@erfan-f جالب بود
-
سلام
حسم نسبت دانشگاه مثبت و خوبه
از آینده ترس دارم
ولی خیلی هم بهش امیدوارم -
@دانیال-عالي-حسيني سلام به عنوان یه پشت کنکوری حسم اینه که سال بعد میرم دانشگاه ولی میدونم که اگر درگیر این حواشی بشم نمیشه و کلی از زندگیم عقب میمونم.هراتفاقی هم که بیفته من باید مسیر خودمو ادامه بدم.من نمیتونم به اتفاقات اطرافم احاطه کامل داشته باشم ولی میتونم به خودم مسلط باشم،حسم اینه که من باید در هرصورت خودمو رشد بدم و اتفاقا رشد کردن توی دل همین ناآرامی ها و سختی هاست که میشه.شرایط برای همه اینطوریه و من نباید زود جا بزنم.
-
روزای عجیبیه، همه چیز به هم گره خورده و شرایط جدیدی رو به وجود آورده، از یه طرف مشکلات خودم و از یه طرفم مشکلات اطراف...
آینده هم برام به شدت مبهمه، طوری که بعضی وقتا میترسونتم، از اینکه چی میشه، آیا نتیجه این درس خوندن رو میبینم یا شرایط اجازه نمیده...
اما به هرحال به جنگیدن و تلاش کردن ادامه میدم بلکم راه اصلی رو پیدا کنم،
مثل اون مثالی که میگه وقتی تو یه بیابان گم شده باشی برای برگشتن به راه اصلی سرجات وایمیسی یا به حرکت ادامه میدی تا بالاخره راه رو پیدا کنی؟ من الان تو همون بیابونم 🥲
امید که هر چه زودتر حال هممون و جامعه بهتر بشه... 🥺️
دلم میخواد سال دیگه بعد اعلام نتایج بیام همینجا بگم با همه سختی ها و اتفاقات اون روزا تونستم و به خواسته قلبیم رسیدم... -
abolfazl raesi شما همون آقای رییسی هستی که دوسال پیش تو انجمن بودی؟!
اسم اکانتت یه چیز دیگه بود فکر کردم دختری!! -
@دانیال-عالي-حسيني من تا دو هفته پیش میخواستم پشت کنکور بمونم️ ولی گفتم بسه دیگه چقدر خریت!! خیلیا الان دلشون میخواد جای تو باشن
و سعی کردم به دانشگاه و روزای خوب آینده فکر کنم تا زود تر از راه برسند ولی الان فقط دو هفتش گذشته و من هنوز در انتظار شروع ترم یک دانشگاه.... -
@دانیال-عالي-حسيني سلام با اینکه امسال پشت کنکور موندم و اولش خیلی غصه خوردم اما الان خوشحالم ک با اون تلاش الکی پام به دانشگاه نرسیده این روزا حس میکنم درسام خوب داره پیش میره و تنها مشکلی ک دارم اینه یوقتایی تنبل میشم البته اخر شب ک بهش فک میکنم با خودم میگم مگ حالتو موقع اعلام نتایج یادت رفته ک تلاش نمیکنی و خب روز بعد دوباره شروع میکنم به خوندن
نسبت به ایندم خوشبینم و خیلی امیدوار
امیدوارم اینده برای هممون روشن باشه -
Mohammad Lotfi 0 در حس و حالتون گفته است:
abolfazl raesi شما همون آقای رییسی هستی که دوسال پیش تو انجمن بودی؟!
بله
اما اینبار به عنوان دانشجوی آلایی برگشتماسم اکانتت یه چیز دیگه بود فکر کردم دختری!!
-
abolfazl raesi
سلام
بهتون تبریک میگم -
بیاید امیدوار باشیم که دوباره اوضاع خوب میشه