رائفی پور
-
-
من سخنرانی هاشون رو تعدادی گوش دادم و می دم
زیاد مطالعه دارند و فکر کنم استاد دانشگاه هم باشندببنسد خوبی حرفاشون اینه که تا حد زیادی عقلانی صحبت می کنند و بادلیل و منطق
فقط نظرمو خواستم بگم
به عنوان راهنما هم خیلی خوبند الگو هم اره
این خود ادمه که باید بگرده از خوبی های بقیه ادما الگو برداری کنهخب ایشون زیاد مطالعه می کنند وقت شناس هستند می تونیم از این رفتار هاشون الگو برداری کنیم
تو حوزه مسائل اجتماعی و نیاز نوجوان و جاون هم که زیاد صحبت کردند و مفید هست صحبت هاشون من چند تا گوش دادم تو این زمینه واقعان خوب بود
-
نظرتون راجع به حرف هاش چیه ؟ احساس میکنم فک میکنه همه چی رو میدونه و میتونه راجع به همه چی حرف بزنه نمیخوام غیبت کنم میخوام بدونم واقعا میشه به عنوان یه الگو یا راهنما ازش تقلید کرد ؟
D Oo
خیلی خیلی پژوهشگر خوبی هستن و حقیقت خیلی از حرفاشون رو گذر زمان ثابت کرده
ولی خب ب نظر من مهمترین نکته مثبتشون بیطرف بودنشونه! اینوریییییییی یا اونورییییییی نیستن و سعی می کنن تو هر موضوعی حرفی ک منطقی و درسته رو بزنن و براشون هم فرقی نداره کسی ک ازش انتقاد می کنن کیه! شاید این یکی از مهمترین دلایل این باشه مدت ها صداوسیما سانسورشون می کرد.در کل خ خوبن و من ب شخصه قبولشون دارم
-
نظرتون راجع به حرف هاش چیه ؟ احساس میکنم فک میکنه همه چی رو میدونه و میتونه راجع به همه چی حرف بزنه نمیخوام غیبت کنم میخوام بدونم واقعا میشه به عنوان یه الگو یا راهنما ازش تقلید کرد ؟
-
-
D Oo اتفاقا من مسیر الان زندگیم رو مدیون ایشون هستم
بشدت باسواد
سخنرانی های زیادی رو گوش دادم و واقعا کسی مث ایشون نتونست درمورد دین و امامت .... شبهاتمو رفع کنه
اینی که میگی احساس میکنی همه چیو میدونه. چون مجبورع ایشون تو حوزه دشمن سناسی دارع کار میکنع و دشمن هم ت. همه جبهه ها هست
اگ میخاین باهاشون ارتباط بگیرین و طرز فکرشو بفهمین
پیشنهاد میدم سخنرانی های درمورد فراماسونری ..گوش بدین خیلیم بحث جذابیه