تحلیل گزینه گلبول قرمز گروه خونی o
-
Michael Vey قابل تحلیل نیست با حذف گزینه میشه ۱ دیگه اینقدر گیر نده😊😐
Amir ali Nikfard خسته نباشی دلاور.. خدا قوت پهلوان
-
@Rahman-Atafat اصن من با 2 3 4 مشکلی ندارم. 1 رو برام تحلیل کن
-
@Rahman-Atafat اصن من با 2 3 4 مشکلی ندارم. 1 رو برام تحلیل کن
Michael Vey طبق متن کتاب ژن های گروه خونی ABO آنزیم های سازنده کربوهیدرات هارو میسازن نه خود کربو هیدرات هارو
-
سلام
همونطور که میدونی موقعی سطح گلبول قرمز خالیه که گروه خونی منفیه یعنی فاقد پروتئین D هست
از اون ور گزینه یک یچیز دیگه گفته که اصلا ربطی به شکل نداره یعنی در این شکل ممکن است کربوهیدرات AوB را داشته باشد یا نداشته باشد -
Michael Vey طبق متن کتاب ژن های گروه خونی ABO آنزیم های سازنده کربوهیدرات هارو میسازن نه خود کربو هیدرات هارو
@Rahman-Atafat ربط چیزی ک گفتیو ب گزینه 1 متوجه نمیشم
-
@Rahman-Atafat 😐؟ اولا اشتب داری میگی بالاخره اون آنزیم کربوهدرات رو میسازه دوما اصلا این گزینه رو با این تحلیل درست نمیگیرن
-
سوال من اینه ک
چرا تو گویچه های قرمز ی فرد با گروه خونی o ممکنه کربوهیدرات های a و b دیده شه؟ -
سوال من اینه ک
چرا تو گویچه های قرمز ی فرد با گروه خونی o ممکنه کربوهیدرات های a و b دیده شه؟@Rahman-Atafat @erfan-f @Soniaaa
-
@Rahman-Atafat ربط چیزی ک گفتیو ب گزینه 1 متوجه نمیشم
Michael Vey چون این کربو هیدرات ها ممکنه در همه سلول های زنده ما دیده شه
-
سوال من اینه ک
چرا تو گویچه های قرمز ی فرد با گروه خونی o ممکنه کربوهیدرات های a و b دیده شه؟Michael Vey
تو گویچه قرمز نکه تو خونش -
سوال من اینه ک
چرا تو گویچه های قرمز ی فرد با گروه خونی o ممکنه کربوهیدرات های a و b دیده شه؟Michael Vey سوال نگفته شخص گروه خونیش o هست:|
-
Michael Vey چون این کربو هیدرات ها ممکنه در همه سلول های زنده ما دیده شه
-
@Rahman-Atafat ولی ژن آنزیم وصل کننده آنها به غشای سلول قرمز خون در تمام سلول ها بیان نمیشه
@Rahman-Atafat دقیقا
-
M Michael Vey has marked this topic as solved on
-
ولی من نمیفهمم چی میگید شما
ژن طرف oo هست
یعنی کلا انزیم اضافه کننده نمیسازه
یعنی چی که تو گویچه قرمزش a,b داریم
تو خونش داریم که با غذا خوردن اومده
ولی نمیاد بچسبه ب گویچه چون انزیمش نیس@Rahman-Atafat
Michael Vey -
ژن طرف oo هست
Michael Vey -
ژن طرف oo هست
Michael Vey@Soniaaa ببین چیزی ک من از تحلیل تستش فهمیدم این بود. خود کربوهیدراتای آ و بی ممکنه تو سیتوپلاسم گویچه قرمز o باشه، ول ما اون انزیمی ک بیاد اینارو وصل کنه نداریم
-
مرسی بچه ها 🌻
-
@Rahman-Atafat 😐؟ اولا اشتب داری میگی بالاخره اون آنزیم کربوهدرات رو میسازه دوما اصلا این گزینه رو با این تحلیل درست نمیگیرن
@Seyed-A-T یه نکته بگم بهت یادت باشه تو تستا وقتی بهت شکلی میدن اون شکل فیلتر اولیه هست یعنی بدون اون شکله کجاس و ویژگی ظاهریش چیه این شکل مال گلبول قرمز بالغه و همچنین روش هیچ پروتیین هم نیس و از متن سوال و ... میشه فهمید که طراح نظرش رو گروه خونی بوده با این تصور میرم برا حل سوال در ثانی منم حرف شمارو قبول دارم که آنزیم برای ساخت کربوهیدرات ها نیازه ولی کتاب یه چیز دیگه گفته و تو تستا هم همین تحلیل منو میگن اینو اشتباه نکنید یه وقت موفق باشید
-
Michael Vey سوال نگفته شخص گروه خونیش o هست:|
@Seyed-A-T چون معلومه ک o هس... کربوهیدراتای a و b روش نیستن