هر کی یه گزاره

-
@Soniaaa در هر کی یه گزاره
گفته است:
Michael Vey
منم درست میگیرمپرستو بابایی در هر کی یه گزاره
گفته است:
Michael Vey
منم فکر می کنم درست باشهشاید باورتون نشه ولی گزینه دو میگه غلطه!
چون میگه از اونجایی ک مث دهلیزی کاملا توی ماده ژلاتینی قرار نگرفته ک بگیم مثلا اول ماده حرکت میکنه بعد مژک. این فق مژکاش در تماس با ماده ژلاتینی هستن پس همزمان حرکت میکنن! :|
اقا موقاریم مخالفه با این تحلیل گ 2 و میگه این گزاره درستهMichael Vey اینم من با آقا موقاری هم عقیدم و درست میگن تازه به ما کلی اینارو تو رایگانا تقدم تاخرش برامون گفتن اینم باز مشکل طراح هاس
-
Michael Vey اینم من با آقا موقاری هم عقیدم و درست میگن تازه به ما کلی اینارو تو رایگانا تقدم تاخرش برامون گفتن اینم باز مشکل طراح هاس
@Rahman-Atafat اره من اصن همیشه تو تستا اینو تقدم تاخر در نظر میگرفتم مشکلی نبود نمد این چرا اینجوریه
-
@Rahman-Atafat اره من اصن همیشه تو تستا اینو تقدم تاخر در نظر میگرفتم مشکلی نبود نمد این چرا اینجوریه
Michael Vey بهترین تست از نظر من که سوالات چالشی اونا هم مثل کنکور قلمچیه بقیه میرن تو حاشیه و دانش آموز سر در گم میکنن خدای از اول کنکور تا یوم القیامت تو کنکور به این مسخره بازیا گیر نمیدن و نه خواهند داد
-
هر یاخته خونی که اینترفرون نوع دو آن را فعل میکند میتواند در مبارزه با یاخته های که اینترفاز کوتاهی دارن موثر واقع شود درسته یا غلط
@Rahman-Atafat
درسته؟ من اینجوری تحلیل کردم: دو نوع یاخته خونی داریم یکی قرمر یکی سفید که هر دو تاشون اینترفرون ترشح میکنن .منظور سوال از سلولی که اینترفاز کوتاهی داره اینه که سریع و زیاد تقسیم میشه من به نظرم سلول سرطانی اومد.خب یاخته های خونی سفید که لنفوسیت تی شون نقش داره و از یاخته های خونی قرمز هم به نظرم ماکروفاژ ب طور غ مستقیم نقش داره -
هر یاخته خونی که اینترفرون نوع دو آن را فعل میکند میتواند در مبارزه با یاخته های که اینترفاز کوتاهی دارن موثر واقع شود درسته یا غلط
@Rahman-Atafat
گفته هر یاخته خونی که اینترفرون 2 اون را فعال می کند منظورش ماکروفاژ ها هستن .. ولی همه ی ماکروفاژ ها در بیگانه خواری یاخته های سرطانی نقش ندارن مثلن فرض کنیم یاخته کشنده طبیعی یاخته آلوده به ویروس یا پیوند عضو پس زده شده رو تخریب میکنه و بعد اینترفرون 2 میزنه و ماکروفاژها میان لاشه این سلول ها که غیر سرطانین رو بیگانه خواری می کنن .. پس هر ماکروفاژی در از بین بردن یاخته سرطانی می تواند موثر نباشد !
البته چون اینجا قطعا نگفته و لفظ می تواند آورده درست هست -
@Rahman-Atafat
گفته هر یاخته خونی که اینترفرون 2 اون را فعال می کند منظورش ماکروفاژ ها هستن .. ولی همه ی ماکروفاژ ها در بیگانه خواری یاخته های سرطانی نقش ندارن مثلن فرض کنیم یاخته کشنده طبیعی یاخته آلوده به ویروس یا پیوند عضو پس زده شده رو تخریب میکنه و بعد اینترفرون 2 میزنه و ماکروفاژها میان لاشه این سلول ها که غیر سرطانین رو بیگانه خواری می کنن .. پس هر ماکروفاژی در از بین بردن یاخته سرطانی می تواند موثر نباشد !
البته چون اینجا قطعا نگفته و لفظ می تواند آورده درست هست@erfan-f ای بابا سوالو بد خوندم.نوشته شده آن را فعال میکنند من فکر کردم میگه خودش اینترفرون ترشح میکنه
-
گزاره
در هر یاختۀ هسته دار آلوده به ویروس در بدن انسان، بلافاصله بعد از مشاهدۀ یکی از رمزه های پایان ترجمه در جایگاه A امکان مشاهدۀ عوامل آزادکننده در این جایگاه وجود دارد -
-
@Rahman-Atafat
البته توضیحاتم درست بود ولی چون هرر اولش آورده غلطه ! -
@Rahman-Atafat جواب نهایی رو بفرما
-
@Rahman-Atafat
البته توضیحاتم درست بود ولی چون هرر اولش آورده غلطه ! -
گزاره
در هر یاختۀ هسته دار آلوده به ویروس در بدن انسان، بلافاصله بعد از مشاهدۀ یکی از رمزه های پایان ترجمه در جایگاه A امکان مشاهدۀ عوامل آزادکننده در این جایگاه وجود داردMichael Vey این گزاره خودته ؟؟؟ یه مال یه سوال هست
-
@Rahman-Atafat
هوووم فهمیدم ..
حالا یه سوال ما تو خونمون ماکروفاژ داریم؟ -
@Rahman-Atafat
هوووم فهمیدم ..
@Rahman-Atafat
هوووم فهمیدم ..
@Rahman-Atafat در هر کی یه گزاره
گفته است:
@erfan-f خیر جمله از پایه غلطه ماکروفاژ یاخته خونیه اصن%(#ff0000)[!]
-
@Rahman-Atafat
به نظر میرسد خون فقط یک مایع قرمز است اما دارای تعداد زیادی سلول دیگر از جمله ماکروفاژ نیز هست که این سلولها از طریق خون به محل عفونتها میرسند. در محل زخم یا بریدگی، سلولهای بافت بریده شده شما تقاضای کمک میکنند و هنگامی که رگهای خونی به ماکروفاژها اجازه ورود به بافت آلوده را میدهند مقداری هم مایع خون به داخل منطقه نفوذ میکند.
اینو از یه سایت آوردم
و اینطور که فهمیدم ماکروفاژ در خون هست ولی یاخته خونی نیست یعنی منشا خونی نداره (از میلویدی و لنفویدی نیست) -
گزاره
در هر یاختۀ هسته دار آلوده به ویروس در بدن انسان، بلافاصله بعد از مشاهدۀ یکی از رمزه های پایان ترجمه در جایگاه A امکان مشاهدۀ عوامل آزادکننده در این جایگاه وجود داردMichael Vey
خیلیی با شک میگم ولی حس میکنم غلطه
(الان میگی درسته)