سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
حس و حالتون
-
Hhh Hh در حس و حالتون گفته است:
abolfazl raesi
سلام
بهتون تبریک میگمسلام
خیلی ممنونم
امیدوارم موفق و سلامت باشید -
واقعا چرا هیچکس امید نداره؟!
درسته همه چیز خوب نیست ولی وقتی مشکل باشه امید معنی پیدا میکنه
وقتی مشکل نداریم که انگیزه و امید داشتن هنر نیست -
برای خودت تفریح قرار ندادی
-
Kourosh Mousavi و همه اینا حرفای کلیشه ای همیشگی ای بیش نیست:)
مشکلات و اتفاقات همیشه هستن وقرار نیست تموم بشن فقط ممکنه یه زمانی برسیم به اون چیزی که دلمون می خواد که خوشحالیش برای یکی دو روزه فوقش یک هفته بعدش قرارع بگی خب که چی
به اون چیزی هم که برسی مشکلات خودشو داره که قرارع عذابت بده -
@_آرام_
-
Kourosh Mousavi موفق باشید
شما مثلا یه بیمار سرطانی رو در نظر بگیرید هی بهش بگو آخرش خوبه آخرش خوبه وقتی مُرد خوبه؟؟؟؟
یعنی شما به داغ عزیزاشون نبود خودش میگی خوب؟
اوکی پس
اتفاقا تو این مدت به تنها ترین چیزی که علاقه دارم درسه اما اتفاقات منو از اونم میزنن -
@_آرام_
-
Kourosh Mousavi به همه چی اشاره میکنین غیر اینکه آخر همه چی خوبه
-
Kourosh Mousavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to _Aram_ on آخرین ویرایش توسط Kourosh Mousavi انجام شده
@_آرام_
در هر صورت آدما نظرات متفاوتی دارن -
این پست پاک شده!
-
درین درین
خوشه قابل تامل ه
غم داره
حال روزی گذرا و دارای ثبات و چرخشکلان حال و روز زندگیم (و روزگار) برای یادگرفتنه برای تجربه
و خب خوشم میاد از یادگرفتن
حال این بین هرچی می خواد بشه میشه و بشه -
اگر خوشحال باشم الکی خوشحالم
و اگر ناراحت نباشم بیخیالم
در نتیجه تنها چیزی که میمونه ..... همون ناراحتیه -
خودمو خوشحال و خوب نشون میدم پیش همه خانواده دوستان فامیل ولی خب درونم پوچ و خالیه نمیدونم چمه گاهی خیلی بی انگیزه میشم از اون ورم پشت کنکورم حس میکنم منم باید انتخاب رشته میکردم و همون پرستاری میرفتم انقدر لوس بازی در نمی اوردم واسش و ازین شرایط راحت میشدم ولی خب نرفتم یا اصلا شاید باید هنر رو ادامه میدادم یا اون کار خوب ک واسم پیدا شدو میرفتم و همراهش دانشگاه ولی خب خلاصه همه پل های پشتمو خراب کردم حس میکنم ی چیزی توی زندگیم کمه و نمیتونم خودمو جمعو جور کنم اساسی
حتی نمیدونم الان خودمو چرا خالی کردم:) -
همیشه اندک امیدی ته دلم هست
که تو هر مرحله و سختی ای باعث میشه دوام بیارم
سعی می کنم غصه و ناراحتی رو زود فراموش کنم و حداقل اگه خوشحال نیستم ناراحت و غمگین هم نباشم...
همونطور که روزهای خوب میگذره، روزهای بد هم میگذره و تموم میشه
اما
مهم اینه که چه درسی از زندگی گرفتی و چه تجربه ای اندوختی....
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست -
هومم.. حسم نسبت ب کنکور..
نمد فق حس میکنم قرار نیس ب اون چیزایی ک فک میکنم برسم..
خیلی گیجم.. خیلی..
وقتی ب هدفم فک میکنم پر از شادی میشم ولی حس میکنم خییلی دور دسته. اصن انگار برا من نیس.. انگار حق من اینه ک ب نتیجم نرسم و سرزنش شم
بعضی وقتا هم فک میکنم واقعا تو راه درستیم؟ یا تمام این 3 سالو راه اشتباهی اومدم..پر از حس نا امیدیم