حس و حالتون
-
abolfazl raesi
سلام
بهتون تبریک میگمHhh Hh در حس و حالتون گفته است:
abolfazl raesi
سلام
بهتون تبریک میگمسلام
خیلی ممنونم
امیدوارم موفق و سلامت باشید -
نوشتهشده در ۳ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اصلا امید تو جوونای ایرانی موج میزنه ها به به
-
واقعا چرا هیچکس امید نداره؟!
درسته همه چیز خوب نیست ولی وقتی مشکل باشه امید معنی پیدا میکنه
وقتی مشکل نداریم که انگیزه و امید داشتن هنر نیست -
برای خودت تفریح قرار ندادی
-
@دانیال-عالي-حسيني
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۴۰۱، ۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKourosh Mousavi و همه اینا حرفای کلیشه ای همیشگی ای بیش نیست:)
مشکلات و اتفاقات همیشه هستن وقرار نیست تموم بشن فقط ممکنه یه زمانی برسیم به اون چیزی که دلمون می خواد که خوشحالیش برای یکی دو روزه فوقش یک هفته بعدش قرارع بگی خب که چی
به اون چیزی هم که برسی مشکلات خودشو داره که قرارع عذابت بده -
Kourosh Mousavi و همه اینا حرفای کلیشه ای همیشگی ای بیش نیست:)
مشکلات و اتفاقات همیشه هستن وقرار نیست تموم بشن فقط ممکنه یه زمانی برسیم به اون چیزی که دلمون می خواد که خوشحالیش برای یکی دو روزه فوقش یک هفته بعدش قرارع بگی خب که چی
به اون چیزی هم که برسی مشکلات خودشو داره که قرارع عذابت بدهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ آذر ۱۴۰۱، ۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_آرام_
-
@_آرام_
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۴۰۱، ۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKourosh Mousavi موفق باشید
شما مثلا یه بیمار سرطانی رو در نظر بگیرید هی بهش بگو آخرش خوبه آخرش خوبه وقتی مُرد خوبه؟؟؟؟
یعنی شما به داغ عزیزاشون نبود خودش میگی خوب؟
اوکی پس
اتفاقا تو این مدت به تنها ترین چیزی که علاقه دارم درسه اما اتفاقات منو از اونم میزنن -
Kourosh Mousavi موفق باشید
شما مثلا یه بیمار سرطانی رو در نظر بگیرید هی بهش بگو آخرش خوبه آخرش خوبه وقتی مُرد خوبه؟؟؟؟
اوکی پس
اتفاقا تو این مدت به تنها ترین چیزی که علاقه دارم درسه اما اتفاقات منو از اونم میزنن@_آرام_
زهرا میدونی درسته بعدشم سخته قبلشم سخته کلا زندگی کوفتی خصوصا تو ایران سخته
ولی ما فعلا باید امید داشته باشیم ازین مرحله که عبور کردیم ی نموره راحتتر میشه
واقعا میفهممت ولی ماها جز امید چاره ای نداریم که گل -
@_آرام_
واقعا میفهممت ولی ماها جز امید چاره ای نداریم که گلنوشتهشده در ۸ آذر ۱۴۰۱، ۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa نه کلا با این حرف مشکل دارم که آخر همه چی خوبه
وگرنه تا وقتی نمردیم چاره ای جز تلاش نداریم تو هر شرایطی:) -
Kourosh Mousavi موفق باشید
اوکی پس
اتفاقا تو این مدت به تنها ترین چیزی که علاقه دارم درسه اما اتفاقات منو از اونم میزننفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ آذر ۱۴۰۱، ۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_آرام_
-
@Soniaaa نه کلا با این حرف مشکل دارم که آخر همه چی خوبه
وگرنه تا وقتی نمردیم چاره ای جز تلاش نداریم تو هر شرایطی:)@_آرام_
درستشم همینه️
-
@_آرام_
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۴۰۱، ۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKourosh Mousavi به همه چی اشاره میکنین غیر اینکه آخر همه چی خوبه
-
Kourosh Mousavi به همه چی اشاره میکنین غیر اینکه آخر همه چی خوبه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ آذر ۱۴۰۱، ۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط Kourosh Mousavi انجام شده@_آرام_
در هر صورت آدما نظرات متفاوتی دارن -
@_آرام_
در هر صورت آدما نظرات متفاوتی دارننوشتهشده در ۸ آذر ۱۴۰۱، ۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
درین درین
خوشه قابل تامل ه
غم داره
حال روزی گذرا و دارای ثبات و چرخشکلان حال و روز زندگیم (و روزگار) برای یادگرفتنه برای تجربه
و خب خوشم میاد از یادگرفتن
حال این بین هرچی می خواد بشه میشه و بشه -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ آذر ۱۴۰۱، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگر خوشحال باشم الکی خوشحالم
و اگر ناراحت نباشم بیخیالم
در نتیجه تنها چیزی که میمونه ..... همون ناراحتیه -
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۴۰۱، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خودمو خوشحال و خوب نشون میدم پیش همه خانواده دوستان فامیل ولی خب درونم پوچ و خالیه نمیدونم چمه گاهی خیلی بی انگیزه میشم از اون ورم پشت کنکورم حس میکنم منم باید انتخاب رشته میکردم و همون پرستاری میرفتم انقدر لوس بازی در نمی اوردم واسش و ازین شرایط راحت میشدم ولی خب نرفتم یا اصلا شاید باید هنر رو ادامه میدادم یا اون کار خوب ک واسم پیدا شدو میرفتم و همراهش دانشگاه ولی خب خلاصه همه پل های پشتمو خراب کردم حس میکنم ی چیزی توی زندگیم کمه و نمیتونم خودمو جمعو جور کنم اساسی
حتی نمیدونم الان خودمو چرا خالی کردم:) -
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۴۰۱، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط مِهردُخت انجام شده
همیشه اندک امیدی ته دلم هست
که تو هر مرحله و سختی ای باعث میشه دوام بیارم
سعی می کنم غصه و ناراحتی رو زود فراموش کنم و حداقل اگه خوشحال نیستم ناراحت و غمگین هم نباشم...
همونطور که روزهای خوب میگذره، روزهای بد هم میگذره و تموم میشه
اما
مهم اینه که چه درسی از زندگی گرفتی و چه تجربه ای اندوختی....
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست -
@_آرام_
واقعا میفهممت ولی ماها جز امید چاره ای نداریم که گلنوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa بحث اینه ک اینی ک میگی میگذره میره جوونیمونه مگر نه غمه نمیره ک فق تحمل ما اون وقت بیش تر شده
-
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هومم.. حسم نسبت ب کنکور..
نمد فق حس میکنم قرار نیس ب اون چیزایی ک فک میکنم برسم..
خیلی گیجم.. خیلی..
وقتی ب هدفم فک میکنم پر از شادی میشم ولی حس میکنم خییلی دور دسته. اصن انگار برا من نیس.. انگار حق من اینه ک ب نتیجم نرسم و سرزنش شم
بعضی وقتا هم فک میکنم واقعا تو راه درستیم؟ یا تمام این 3 سالو راه اشتباهی اومدم..پر از حس نا امیدیم