تحلیل گزاره خ سبز
-
سلام
خ سبز تو یکی از تستاش نوشته که:در افراد دیابتی ذخایر پروتئینی سلول ها کاهش میابد
من غلط گرفتم گفتم برا دیابت بیمزه صدق نمیکنه ولی کتاب تو پاسخنامه تحلیلش بر طبق دیابت شیرین بود
حق با منه یا کتاب؟هیچ اشاره ایم به شیرین بودن نکرده بود تو تست
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @همیار -
سلام
خ سبز تو یکی از تستاش نوشته که:در افراد دیابتی ذخایر پروتئینی سلول ها کاهش میابد
من غلط گرفتم گفتم برا دیابت بیمزه صدق نمیکنه ولی کتاب تو پاسخنامه تحلیلش بر طبق دیابت شیرین بود
حق با منه یا کتاب؟هیچ اشاره ایم به شیرین بودن نکرده بود تو تست
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @همیارBalal E سلام توی درسنامه خیلی سبز نوشته بود که دیابت بی مزه در واقع دیابت نیست و قند خون در این بیماری بالا نیست و بخاطر این بهش میگن دیابت چون در دیابت بی مزه مث دیابت شیرین حجم ادرار زیاد و پر اداراری در هر دو مشاهده میشه و فرد احساس تشنگی میکنه و دیابت بی مزه بخاطر عدم ترشح هورمون ضد ادراری که باعث رقیق شدن ادرار میشه و تو درسنامه نوشته بود که هر جا مینویسه دیابت منظور دیابت شیرین حتی اگ شیرین رو ننویسه
امیدوارم مشکلتون حل شده باشه -
Balal E سلام توی درسنامه خیلی سبز نوشته بود که دیابت بی مزه در واقع دیابت نیست و قند خون در این بیماری بالا نیست و بخاطر این بهش میگن دیابت چون در دیابت بی مزه مث دیابت شیرین حجم ادرار زیاد و پر اداراری در هر دو مشاهده میشه و فرد احساس تشنگی میکنه و دیابت بی مزه بخاطر عدم ترشح هورمون ضد ادراری که باعث رقیق شدن ادرار میشه و تو درسنامه نوشته بود که هر جا مینویسه دیابت منظور دیابت شیرین حتی اگ شیرین رو ننویسه
امیدوارم مشکلتون حل شده باشه@fateme-rsm تشکر