هدایت نقطه ای
-
Michael Vey
تو همه نورون ها پیام به صورت نقطهای هدایت میشه اما همه نورونها میلین ندارند پس غلط@Soniaaa اخه نگا این چی گفته

-
هاعی
گزینه 3 رو تحلیل کنین پلیز.
دانش-آموزان-آلاء تجربیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو همیار
Michael Vey
درکل از نظر میلین دار بودن یا نبودن دو مدلن نورون هامیلین دار⬅️ پیام ها به صورت جهشی هدایت میشه و همه بخش های رشته عصبی پیام رو از خودشون عبور نمیدن ، قسمت هایی که با نوروگلیا پوشیده شده پیام از روی اونا به نظر میاد که میپره و فقط قسمت هایی که میلین نداره (که بهش میگیم گره رانویه ) پیام رو هدایت میکنه !تو این یاخته ها فقط بخش هایی از رشته با مایع بین یاخته ای در تماسن که فاقد میلین هستن که به اون قسمت ها میگیم گره رانویه
پس =» نورون های میلین دار در قسمت گره رانویه با مایع بین یاخته ای در تماس است.بدون میلین ⬅️ پیام به صورت نقطه ای هدایت میشه ینی تمام بخش های رشته عصبی پیام رو هدایت میکنن !
توی این نورون ها کل رشته عصبی در تماس با مایع بین یاخته ای هست .گزینه ۳ : در هر رشته عصبی که پیام به صورت نقطه ای هدایت میشود ،
تا اینجا متوجه میشیم که یاخته های عصبی بدون میلین منظور سواله
ادامش 👇
تنها بخش هایی از غشا در تماس با مایع بین یاخته ای هست
تحلیل : آیا توی رشته های فاقد میلین فقط بخش هایی از غشا در تماس با مایع بین یاخته ای است ؟ خب نه !!!! همه بخش ها در تماس با مایع بین یاخته ای هست
پس گزینه ۳ غلطه -
M Michael Vey has marked this topic as solved on
-
دست همتونن درد نکنههه گرفتم تحلیلش چیه
@Fateme-goli @Fateme-goli
راستش من اول با تحلیل خود شراح مشکل داشتم ک چرا فق بی میلین ها رو نقطه ای در نظر گرفته.. چون خب منم فک میکردم ک این بدبختاهم نقطه ای دارن دیگ.. حالا اون وسطا ی جهشم میزنن
ولی با همکاری @Rahman-Atafat شکل ص 6 شماره 9 رو دیدم ک بطور وااضح داره میگه تو گره رانویه اصن نقطه ای ندااریمم!! اینجا بود ک پشمانم ریخت و گفتم دم طراح گرم و خاک تو سر خودم ک اولین باره ک این شکلو میبینم:|
بععدش یهو شکل 1 ص 20 یادم اومد.. ک قشنگ داره نشون میده اولش نقطه ایه بعدش جهشی:|هچی دیگ دلمونم نیومد بگیم شاید چون گیرندس ادم حسابش نکنیم..
خلاصه اینکه اره گ 3 غلطه ولی تحلیل گ 2 اشتباه:face_with_tears_of_joy:
-
راستش من اول با تحلیل خود شراح مشکل داشتم ک چرا فق بی میلین ها رو نقطه ای در نظر گرفته.. چون خب منم فک میکردم ک این بدبختاهم نقطه ای دارن دیگ.. حالا اون وسطا ی جهشم میزنن
ولی با همکاری @Rahman-Atafat شکل ص 6 شماره 9 رو دیدم ک بطور وااضح داره میگه تو گره رانویه اصن نقطه ای ندااریمم!! اینجا بود ک پشمانم ریخت و گفتم دم طراح گرم و خاک تو سر خودم ک اولین باره ک این شکلو میبینم:|
بععدش یهو شکل 1 ص 20 یادم اومد.. ک قشنگ داره نشون میده اولش نقطه ایه بعدش جهشی:|هچی دیگ دلمونم نیومد بگیم شاید چون گیرندس ادم حسابش نکنیم..
Michael Vey در هدایت نقطه ای گفته است:
راستش من اول با تحلیل خود طراح مشکل داشتم ک چرا فق بی میلین ها رو نقطه ای در نظر گرفته.. چون خب منم فک میکردم ک این بدبختاهم نقطه ای دارن دیگ.. حالا اون وسطا ی جهشم میزنن
خلاصه اینکه اره گ 3 غلطه ولی تحلیل طراح گزینه دو اشتباه:face_with_tears_of_joy:
-
Michael Vey فک کنم خودت ریختی برگ هایت باقی ماند 😂😂
-
Michael Vey فک کنم خودت ریختی برگ هایت باقی ماند 😂😂
@Fateme-goli دقیقا:face_with_tears_of_joy:
-
هاعی
دانش-آموزان-آلاء تجربیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو همیار
@Rahman-Atafat
در گره رانویه هدایت نقطه نقطه داریم آیا ؟ -
@Rahman-Atafat
در گره رانویه هدایت نقطه نقطه داریم آیا ؟@erfan-f فک کنم باید پیاممو ب بهترین جواب تبدیل کنم تا نتیجه نهاییمو ببینی:face_with_tears_of_joy:
-
M Michael Vey has marked this topic as unsolved on
-
M Michael Vey has marked this topic as solved on
-
هاعی
Michael Vey
در گزینه ۳ منظورش رشته است .. رشته هایی که هدایت جهشی دارن قطعا میلین دارن و طبعا همه غشاشون با فضا بین یاخته ای در تماس نیست . -
@erfan-f فک کنم باید پیاممو ب بهترین جواب تبدیل کنم تا نتیجه نهاییمو ببینی:face_with_tears_of_joy:
Michael Vey
پیامات رو تا حدودی خوندم ولی اون شکل گیرنده فشار رو که میگه اون انتهاش گره رانویه محسوب نمیشه چون گره رانویه از دو طرفش میلین داره ! -
Michael Vey
در گزینه ۳ منظورش رشته است .. رشته هایی که هدایت جهشی دارن قطعا میلین دارن و طبعا همه غشاشون با فضا بین یاخته ای در تماس نیست .@erfan-f ببین اصن مشکل سوال نبود.. مشکل تحلیل گزینه دو بود ک میگف نقطه ایو فق تو بی میلینا داریم.. اصن بحث سر گره رانویه و این داستانا نیس
-
@Soniaaa اخه نگا این چی گفته

Michael Vey بحث سر اینه
-
@Rahman-Atafat
در گره رانویه هدایت نقطه نقطه داریم آیا ؟@erfan-f
برای این میتونیم استنباط کنیم به فعالیت ۴ خود کتاب که میگه دانشمندان پی بردن که در گره راونیه تعداد زیادی کانال دریچه دار هست .. پس میشه پی برد که اونجا هدایت نقطه به نقطه هم هست -
@Rahman-Atafat
در گره رانویه هدایت نقطه نقطه داریم آیا ؟ -
@erfan-f ببین اصن مشکل سوال نبود.. مشکل تحلیل گزینه دو بود ک میگف نقطه ایو فق تو بی میلینا داریم.. اصن بحث سر گره رانویه و این داستانا نیس
Michael Vey
خوب دیگه منظور همینه .. به نظرت تو میلین دارا هدایت نقطه ای رو گجا میشه دید ؟! اگه داشته باشه در گره رانویه اتفاق میفته -
@erfan-f
برای این میتونیم استنباط کنیم به فعالیت ۴ خود کتاب که میگه دانشمندان پی بردن که در گره راونیه تعداد زیادی کانال دریچه دار هست .. پس میشه پی برد که اونجا هدایت نقطه به نقطه هم هست@erfan-f ببین حرفمو گوش نمیدی.. تحلیل این گزینه گفته بود فق تو بدون میلینا ما نقطه ای داریم
ولی من و تو همین الان داریم میگیم کی میگه تو میلین داراهم داریم.
گزینه 3 رو ک ب هزار روش میشه غلط گرفت گزارشو اصن مشکل با این سوال نیس. ولی تو پاسخنامش تحلیلش درست نیس -
@erfan-f
برای این میتونیم استنباط کنیم به فعالیت ۴ خود کتاب که میگه دانشمندان پی بردن که در گره راونیه تعداد زیادی کانال دریچه دار هست .. پس میشه پی برد که اونجا هدایت نقطه به نقطه هم هست -
@erfan-f والا به ما اینو گفتن که از یک گره به گره دیگه جهشی در خود گره رو نگفتن شاید حرفت درست باشه ولی تو تستی اینو ندیدم
@Rahman-Atafat
بله .. کتاب اومده این بحث هدایت ها رو در طول یک رشته بررسی کرده و گفته رشته های میلین دار هدایت جهشی ولی راجب خود گره رانویه چیری نگفته -
@erfan-f والا به ما اینو گفتن که از یک گره به گره دیگه جهشی در خود گره رو نگفتن شاید حرفت درست باشه ولی تو تستی اینو ندیدم
-
@Rahman-Atafat ولی در نورون های میلین دارم هدایت نقطه به نقطه رو داریم مثلا هسته بهترین هسته میارم که این کارو میکنه
@Rahman-Atafat
و نورن حرکتی که دندریتش میلین نداره..