ضریب یکسان
-
به نظر من واقعا شانسی جواب میده
و اینکه این یکسان کردن ضرایب همه جا جواب نمیده استثنا داره در کل مثل بچه آدم حل کنیم بهتره -
به نظر من واقعا شانسی جواب میده
و اینکه این یکسان کردن ضرایب همه جا جواب نمیده استثنا داره در کل مثل بچه آدم حل کنیم بهتره -
@Rahman-Atafat
فک میکنم وقتی دوتا واکنش باهم جمع بشن ماده یکسان از طرفین خط میخوره -
@0Farzam0
مگه برا این این کارو نمیکردیم که اطلاعاتی از A داشتیم و C در هر دو یکسان بود طراح از B سوال کرده بود ضرایب C رو یکسان میکردیم و بعد میگفتیم حالا بین A وB استو بنویس مگه این جوری نبود
-
@0Farzam0
مگه برا این این کارو نمیکردیم که اطلاعاتی از A داشتیم و C در هر دو یکسان بود طراح از B سوال کرده بود ضرایب C رو یکسان میکردیم و بعد میگفتیم حالا بین A وB استو بنویس مگه این جوری نبود
@Rahman-Atafat
یوهو درست گفتم -
@0Farzam0
-
@Rahman-Atafat
اصن میتونیم بگیم
زمانی اون کاربرد داشت تو اون سوال
که مستقیم
از آهن میرسیدیم به متان
چرا نباید این درست در بیاد تو این سوال؟@0Farzam0 عزیز من تو مقدار تولید شده آهن رو داری بیا مقدار مصرف شده اکسید آهن بدست بیار خب بهت بازده رو همداده که واکنش با یه استو حل میشه تو اصلا کاری به واکنش اول داشتی آیا و یا از تو در باره مدار مواد در واکنش اول سوال شده بود که تو میخوای این کارو کنی
-
@0Farzam0
-
@0Farzam0 عزیز من تو مقدار تولید شده آهن رو داری بیا مقدار مصرف شده اکسید آهن بدست بیار خب بهت بازده رو همداده که واکنش با یه استو حل میشه تو اصلا کاری به واکنش اول داشتی آیا و یا از تو در باره مدار مواد در واکنش اول سوال شده بود که تو میخوای این کارو کنی
-
آقا من میگم مقدار تولید شده رو از آن دارم بازده واکنش دوم رو هم دارم خب دیگه بازده هم سمت واکنش دهنده هست مقدار کربن منو رو بدست میارم بعدشم همون مقدارو میبرم در واکنش اول چون در واکنشاول این تولید شده و ادامه سوال