تحلیل گزینه ها فصل 4 12
-
هاعی
تازه شروع کردم ب تست زدن این فصل ایده خااصی ندارم برا تحلیل گزینه ها ی کمک میکنین بگین منظور سه تا گزینه دیگه چیه

دانش-آموزان-آلاء تجربیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو همیار -
M Michael Vey marked this topic as a question on
-
هاعی
تازه شروع کردم ب تست زدن این فصل ایده خااصی ندارم برا تحلیل گزینه ها ی کمک میکنین بگین منظور سه تا گزینه دیگه چیه

دانش-آموزان-آلاء تجربیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو همیارMichael Vey سلام
گزینه ۱ : توی کتاب داریم که بسیاری از جهش ها تاثیر فوری بر رخ نمود ندارند پس~~~~~> **برخی یا اندکی ** جهش ها تاثیر فوری بر رخ نمود ها دارند
گزینه ۳ : منظورش جهشه ، که جهش با افزودن الل های جدید باعث غنی تر شدن جمعیت میشه
گزینه ۴ : تغییر فراونی بر اثر رویدادهای تصادفی مثه رانش که باعث میشه فراونی الل ها در جمعیت تغییر کنه
-
هاعی

دانش-آموزان-آلاء تجربیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو همیارMichael Vey
منم خیلی وقت نخوندم هعیی -
هاعی

دانش-آموزان-آلاء تجربیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو همیارMichael Vey سلام
گزینه ۱ : توی کتاب داریم که بسیاری از جهش ها تاثیر فوری بر رخ نمود ندارند پس~~~~~> **برخی یا اندکی ** جهش ها تاثیر فوری بر رخ نمود ها دارند
گزینه ۳ : منظورش جهشه ، که جهش با افزودن الل های جدید باعث غنی تر شدن جمعیت میشه
گزینه ۴ : تغییر فراونی بر اثر رویدادهای تصادفی مثه رانش که باعث میشه فراونی الل ها در جمعیت تغییر کنه
-
هاعی

دانش-آموزان-آلاء تجربیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو همیارMichael Vey گزینه یک برو تو فصل 4 گفتار دو ص دومش اونجای که داره جهشو میگه حضور ذهن ندارم فک کنم خط هی وسط باشه که کتاب میگه اغلب جهش ها تاثیر فنوتیپی سریع ندارن پس این گزینه قید مخالفشو گفته برخی و درسته
-
Michael Vey سلام
-
Alzahra اگر بگه آلل جدید تولید میکنه جهش فقط این کارو میکنه اگر بگفت آلل جدید اضافه میکنه اون وقت شارش یک جهته رو هم بگیر البته همه چی به تست و گزینه ها وابسته هست
-
M Michael Vey has marked this topic as solved on
-
ممنونتونمم Alzahra @Rahman-Atafat @Soniaaa
-
ممنونتونمم Alzahra @Rahman-Atafat @Soniaaa
Michael Vey خواهش میکنم 🌼
-
Michael Vey خواهش میکنم 🌼
Alzahra در تحلیل گزینه ها فصل 4 12 گفته است:
Michael Vey خواهش میکنیم 🌼