یاختههای همراه
-
سلام دوستان
آیا این جمله درسته؟
یاخته همراه از طریق تیغه میانی به دیواره نخستین آوند آبکش متصل است.
ذکر نکرده تیغه میانی همراه یا آبکش! اگه بگیم از طریق تیغه میانی خودش متصله به دیواره نخستین آبکش، که غلط میشه جمله. چون دیواره نخستین آبکش درونی تر هستش نسبت به تیغه میانی آبکش و اگه قرار بر اتصال باشه، باید به تیغه میانی آبکش متصل بشه و نه دیواره نخستینش.
اگه منظورش تیغه میانی آبکش باشه میشه درست گرفت جمله رو ولی از اونجایی که مشخص نکرده از طریق کدوم تیغه میانی، من سردرگم شدم.
بنظرتون گزینه ایراد داره یا من جایی رو اشتباه کردم؟
-
-
S SARA_ marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
آیا این جمله درسته؟
یاخته همراه از طریق تیغه میانی به دیواره نخستین آوند آبکش متصل است.
ذکر نکرده تیغه میانی همراه یا آبکش! اگه بگیم از طریق تیغه میانی خودش متصله به دیواره نخستین آبکش، که غلط میشه جمله. چون دیواره نخستین آبکش درونی تر هستش نسبت به تیغه میانی آبکش و اگه قرار بر اتصال باشه، باید به تیغه میانی آبکش متصل بشه و نه دیواره نخستینش.
اگه منظورش تیغه میانی آبکش باشه میشه درست گرفت جمله رو ولی از اونجایی که مشخص نکرده از طریق کدوم تیغه میانی، من سردرگم شدم.
بنظرتون گزینه ایراد داره یا من جایی رو اشتباه کردم؟
-
جمله میگه که یاخته همرا از طریق تیغه میانی ( تیغه میانی برمیگرده به یاخته همراه) و..... که این جمله غلط میشه از نظر من (حالا خوبه درست شه ) ولی جمله جمله غلطیه
-
@ن-ــبـآت چون احتمال 99 درصد طراح فک کرده یاخته اوند آبکش دیوارش فقط نخستینه که این تاحالا جایی نشنیدم من
-
@ن-ــبـآت اگر واقعا دیواره نخستین فقط هست درسته واگرنه جمله غلطه این تست مال چه کتابیه و جواب درست بودن خودش چیه
-
@ن-ــبـآت آیکیو هم بعله :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: حتما بفرستید جوابشو یه نگاهی کنیم
-
S SARA_ has marked this topic as solved on
-
@ن-ــبـآت متاسفانه طراح یه اشتباه کوچیک کرده هم گزینه 3 و هم دو غلطه هردو هم غلط چه جوری یعنی یاخته آبکش تیغه میانی نداشته باشه
-
@ن-ــبـآت متاسفانه طراح یه اشتباه کوچیک کرده هم گزینه 3 و هم دو غلطه هردو هم غلط چه جوری یعنی یاخته آبکش تیغه میانی نداشته باشه