گزارش ساعت مطالعه
-
گزارش ساعت مطالعه
پنج شنبه ۱۰ آذر
لینک ورود به پنل رقابتی مطالعه -
گزارش ساعت مطالعه
پنج شنبه ۱۰ آذر
لینک ورود به پنل رقابتی مطالعهTaranommm چه باحاله
-
Taranommm چه باحاله
@mahan-hosein-poor نظرتون راجب برنامه ی هفتگی چیه؟یچیزی مثل این:
به درجه ای رسیدم که با الا هم میتونم وقتم رو هدر بدم.حتی با گزارش کار.هعی -
@mahan-hosein-poor نظرتون راجب برنامه ی هفتگی چیه؟یچیزی مثل این:
به درجه ای رسیدم که با الا هم میتونم وقتم رو هدر بدم.حتی با گزارش کار.هعی@mahan-hosein-poor این خیلی عالیه منم طبق نظر مشاور دارم از همین تایم تیبل ها استفاده میکنم
و واقعا سخته نوشتنش من اخر هر هفته دقیقا دوساعت وقت میذارم تا برای هفته جدید بنویسم ولی خیلی مفیده به زندگیت جهت داده میشه -
@mahan-hosein-poor این خیلی عالیه منم طبق نظر مشاور دارم از همین تایم تیبل ها استفاده میکنم
و واقعا سخته نوشتنش من اخر هر هفته دقیقا دوساعت وقت میذارم تا برای هفته جدید بنویسم ولی خیلی مفیده به زندگیت جهت داده میشهاین پست پاک شده! -
@mahan-hosein-poor این خیلی عالیه منم طبق نظر مشاور دارم از همین تایم تیبل ها استفاده میکنم
و واقعا سخته نوشتنش من اخر هر هفته دقیقا دوساعت وقت میذارم تا برای هفته جدید بنویسم ولی خیلی مفیده به زندگیت جهت داده میشهTaranommm من تایم مطالعاتیمو نوشتما نه برنامه ریزی
منم مشاورم گفت اینکارو کنم.البته یه چندتا ردیف مثل مجموع تعداد تستم اضافه کردم -
گزارش ساعت مطالعه
پنج شنبه ۱۰ آذر
Taranommm من تایم مطالعاتیمو نوشتما نه برنامه ریزی
منم مشاورم گفت اینکارو کنم.البته یه چندتا ردیف مثل مجموع تعداد تستم اضافه کردم -
Taranommm
چطوری میتونیم ساعت مطالعمون رو ثبت کنیم؟ -
@Amir-Reza-Babahabib زیر عکس لینک ورود رو گذاشتم باید وارد بشین بعدش با کرنومتر داخل ساعت شروع به مطالعه کنین
-
گزارش ساعت مطالعه
پنج شنبه ۱۰ آذر
@Amir-Reza-Babahabib زیر عکس لینک ورود رو گذاشتم باید وارد بشین بعدش با کرنومتر داخل ساعت شروع به مطالعه کنین
-
Taranommm
من یه غلطی کردم رفتم اکانت و نام کاربری درست کردم الان هر چقدر رو لینک میزنم برام نمیاره