7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
عصب حسی یا حرکتی
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Rahman Aa on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Rahman-Atafat
گزینه ۴ درسته ؟ -
@Soniaaa
سوال:در ستون مهره های یک مرد بالغ و سالم، رشته هایی که پیام عصبی را ............... می کنند، ...............
-
به نخاع نزدیک- نمی توانند در انتهای خود با بیش از یک یاخته همایه تشکیل دهند.
-
به عصب نخاعی وارد- ریشه ای را می سازند که در بخش هایی ضخیم تر از ریشۀ مقابل است.
-
از نخاع دور- فاقد هر گونه اندامک دو غشایی و مادۀ وراثتی در ساختار یاخته ای خود هستند.
-
از عصب نخاعی خارج- ابتدا پیام را به جسم یاخته ای نورون نزدیک کرده و سپس از آن دور می کنند.
جواب:
پاسخ: گزینه 4
رشته های موجود در ریشۀ پشتی پیام حسی را از عصب نخاعی خارج می کنند. همان طور که می دانید در ریشۀ پشتی نخاع هم دندریت و هم آکسون وجود دارد. بنابراین در این ریشه پیام ابتدا به جسم یاخته ای نزدیک تر شده و سپس از آن دور می شود.
بررسی سایر گزینه ها:
گزینۀ 1: ریشۀ پشتی پیام حسی را به نخاع نزدیک می کند. با توجه به شکل کتاب، آکسون نورون حسی در مادۀ خاکستری نخاع می تواند دو شاخه شده و با دو نورون رابط سیناپس تشکیل دهد.
گزینۀ 2: ریشۀ شکمی پیام حرکتی را به عصب نخاع وارد می کند. ضخامت ریشۀ شکمی در همه بخش ها یکسان است، اما ریشۀ پشتی به علت داشتن جسم یاخته ای در بخش هایی ضخیم تر از ریشۀ شکمی است.
گزینۀ 3: ریشۀ شکمی پیام حرکتی را از نخاع دور می کند. در ریشۀ شکمی معمولاً میلین وجود دارد که در آن هستۀ نوروگلیا و مولکول دنا قابل رؤیت است.
-
-
پرستو بابایی آره درست تره
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Rahman Aa on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Rahman-Atafat
آخه چرا باید درست باشه ؟ -
@Rahman-Atafat
مگه منظورش آکسون نورون حرکتی نیست ؟ -
پرستو بابایی خیر نورون حسی میگه
-
@Rahman-Atafat
وای خدای من ؛مگه نورون حسی پیام رو به نخاع وارد نمی کنه ؟؟ -
تازه گرفتم چیشد
-
Michael Vey
بچه هااااااااا رشته هایی که پیام عصبی را به عصب نخاعی وارد میکنن هم پشتی و هم شکمی هستن دقت کنید -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Michael Vey on آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
پرستو بابایی چرا دیگه از عصب هم خارج میکنه و به نخاع وارد میکنه بلعکسش حرکتی از نخاع خارج میکنه به عصب وارد میکنه
-
کلا پیام حسی میتونه از ریشه پشتی وارد یا خارج شه
پیام حرکتی میتونه از ریشه شکمی خارج یا وارد شه -
@Rahman-Atafat
واییییی واقعا اینو نمی دونستم دیگه -
@Rahman-Atafat دوستان فیلتر قبل جمله رو دقت کنین میگه در ستون مهره و ادامه میده در ستون مهره کسی که این کارو بکنه حسی هست یعنی حسی پیام وارد نخاع میکنه و از عصب خارج میکنهو بلعکسش حرکتی هست اما درکل هم حرکتی و هم حسی پیام وارد و خارج میکنن از عصب نخاعی