دنده ها
-
دوستان ی سوال داشتم
آقای موقاری گفتن ۱۲ تا دنده داریم
۷ جفت اول با یک غضروف جداگانه و جفت های ۸و۹و۱۰ با یک غضروف مشترک به جناغ وصل میشوندبعد جزوه ماز اومده اینو گفته:
کدومشون درسته؟
-
7 جفت دنده اول غضروف جداگانه دارن
8 و 9 و 10 غضروف مشترک دارن که البته این غضروف به غضروف 7 وصل میشه و از طریق غضروف 7 به جناغ وصل میشه و ممکنه غضروف 7 هم یه اتصال کوچک با غضروف 6 داشته باشه درواقع هردو درست گفتن ولی با بیان های متفاوت -
دوستان ی سوال داشتم
آقای موقاری گفتن ۱۲ تا دنده داریم
۷ جفت اول با یک غضروف جداگانه و جفت های ۸و۹و۱۰ با یک غضروف مشترک به جناغ وصل میشوندبعد جزوه ماز اومده اینو گفته:
کدومشون درسته؟
-
الان اینجاهم اومده
۱ تا ۶ غضروف هاشون جداگانس
۷ یه غضروف جداگانه داره و ۸ و ۹ و ۱۰ که به ۷ وصلن غضروفشون مشترکهانصافا گیج شدم یکی راهنمایی کنه
بعد ۶ و ۷ هم ی اتصال ریز دارن
ولی آقای موقاری گفت ۷ و ۸ اتصال ریز دارن -
الان اینجاهم اومده
۷ یه غضروف جداگانه داره و ۸ و ۹ و ۱۰ که به ۷ وصلن غضروفشون مشترکهانصافا گیج شدم یکی راهنمایی کنه
7 جفت دنده اول غضروف جداگانه دارن
8 و 9 و 10 غضروف مشترک دارن که البته این غضروف به غضروف 7 وصل میشه و از طریق غضروف 7 به جناغ وصل میشه و ممکنه غضروف 7 هم یه اتصال کوچک با غضروف 6 داشته باشه درواقع هردو درست گفتن ولی با بیان های متفاوت7 جفت دنده اول غضروف جداگانه دارن
8 و 9 و 10 غضروف مشترک دارن که البته این غضروف به غضروف 7 وصل میشه و از طریق غضروف 7 به جناغ وصل میشه و ممکنه غضروف 7 هم یه اتصال کوچک با غضروف 6 داشته باشه درواقع هردو درست گفتن ولی با بیان های متفاوتتناقضی وجود نداره بلکه نحوه بیان کردن موضوع کمی متفاوت بوده
شما این رو در نظر بگیرید براش -
الان اینجاهم اومده
@Farhadd
جفت یک تا 7 غضروف جدا دارن جفت های 8910 بایک غضروف متصل به غضروف 7 به جناق(جناغ) وصل میشن
-
@Farhadd
جفت یک تا 7 غضروف جدا دارن جفت های 8910 بایک غضروف متصل به غضروف 7 به جناق(جناغ) وصل میشن