ترس از مسائل شیمی
-
Josep والا من ی نشر الگو مسائل گیر اوردم.. بدیش اینه ک داره با روش زنجیره ای حل میکنهه :|||
تو ک بیشتر خوندی بگو کلا زنجیره ای حل میکنه یا تناسبم داره؟Michael Vey حاجی من pdf شو پارسال داشتم یادم نمیاد راستش من کم استفاده کردم ازش چون سخت بود
-
Michael Vey حاجی من pdf شو پارسال داشتم یادم نمیاد راستش من کم استفاده کردم ازش چون سخت بود
Josep منم پدفشو دارم
چمد والا -
بچه هااااااااا
بنده رفتم مسائل نشر الگو رو گیر اوردم و دارم گام ب گام باهاش پیش میرم
میتونم بگم یجورایی کم کم داره از مسائل شیمی خوشم میاد و بهش جذب میشم!
پیشنهاد میکنم اگ از مسائل شیمی فراریین یا توش لنگ میزنین حتما ی کتاب مخصوص مسائل بخرین یا دانلود کنین و ازش تست بزنین. حالا میخواد خیلی سبز باشه یا نشر الگو یا هرچی
دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-110 بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 -
بچه هااااااااا
بنده رفتم مسائل نشر الگو رو گیر اوردم و دارم گام ب گام باهاش پیش میرم
میتونم بگم یجورایی کم کم داره از مسائل شیمی خوشم میاد و بهش جذب میشم!
پیشنهاد میکنم اگ از مسائل شیمی فراریین یا توش لنگ میزنین حتما ی کتاب مخصوص مسائل بخرین یا دانلود کنین و ازش تست بزنین. حالا میخواد خیلی سبز باشه یا نشر الگو یا هرچی
دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-110 بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402Michael Vey یه وقت فکر کردم دوباره سوال شیمی گذاشتیا شتابان اومدم
-
Michael Vey یه وقت فکر کردم دوباره سوال شیمی گذاشتیا شتابان اومدم
@Rahman-Atafat عه اینجا ک معلوم بود سوال مشاوره ای 3 روز پیشمه
-
@Rahman-Atafat عه اینجا ک معلوم بود سوال مشاوره ای 3 روز پیشمه
Michael Vey هیچی از بس سوال شیمی فرستادی همه رو شیمی میبینم اصلا دنیا شیمی شده برا من از مروز صب تا حالا
-
Michael Vey هیچی از بس سوال شیمی فرستادی همه رو شیمی میبینم اصلا دنیا شیمی شده برا من از مروز صب تا حالا
@Rahman-Atafat اصلا نگران نباش الان میخوام برم سراغ فصل 2 شیمی 12 منتظر سوال باش
-
@Rahman-Atafat اصلا نگران نباش الان میخوام برم سراغ فصل 2 شیمی 12 منتظر سوال باش
Michael Vey امروز 200 تا سوال بپرس جواب بدم شاید فرجی شد این محدودیت برداشته شد
-
Michael Vey امروز 200 تا سوال بپرس جواب بدم شاید فرجی شد این محدودیت برداشته شد
@Dr-Toxic چ محدودیتی؟
-
@Dr-Toxic چ محدودیتی؟
Michael Vey
مایکل خداروشکر با شیمی رفیق شدی
منم چند روزه دارم مسائل میزنم
فهمیدم اونقدرا هم نچسب نیس
بچه خوبیه(با لحن استاد موقاری بخوانید) -
Michael Vey
مایکل خداروشکر با شیمی رفیق شدی
منم چند روزه دارم مسائل میزنم
فهمیدم اونقدرا هم نچسب نیس
بچه خوبیه(با لحن استاد موقاری بخوانید)@0Farzam0 دقیییقا
-
@Dr-Toxic چ محدودیتی؟
Michael Vey یسری جاها میگه اعتبار کافی نمی باشد لایکم نمی تونی بکنی
-
Michael Vey یسری جاها میگه اعتبار کافی نمی باشد لایکم نمی تونی بکنی
@Dr-Toxic اهاا
شور و حال جوانیو ندارم ک برم همه پیامارو لایک کنم ببخشید -
@Dr-Toxic اهاا
شور و حال جوانیو ندارم ک برم همه پیامارو لایک کنم ببخشیدMichael Vey منظورم این بود که من نمی تونم بعضی تاپیک ها لایک کنم بقیه رو
-
Michael Vey منظورم این بود که من نمی تونم بعضی تاپیک ها لایک کنم بقیه رو
@Dr-Toxic اهاا فک کردم منو میگی
چون من قدیما یهو میرفتم همه پیامای یکیو لایک میکردم ک اعتبار طرف بالا بره -
@0Farzam0 من و دوستم هروق کار داشتیم ولی هی چتو ادامه میدادیم و نمیتونستیم دل بکنیم یهو میگفتیم
ختم جلسه
بعد این دیک نباید پیام میدادیم -
M Michael Vey marked this topic as a question on
-
M Michael Vey has marked this topic as solved on
-
@0Farzam0 من و دوستم هروق کار داشتیم ولی هی چتو ادامه میدادیم و نمیتونستیم دل بکنیم یهو میگفتیم
ختم جلسه
بعد این دیک نباید پیام میدادیمMichael Vey
ختم جلسه