Shimi_maze
-
@0Farzam0 خوب من خالص حساب کردم این ناخالص رفته بله با ناخالص مخرج میشه 160 و صورت 24 و لی با خالص صورت میشه 12 و مخرج میشه 80 چرا ( چون درصد خلوص 50 )
-
@Rahman-Atafat
لطفا
لطفا
لطفا
گام به گام به من بگو چی به چیه
سوال چی گفته و چیکار باید کنیم به ابتدایی ترین صورت ممکن
خیلی خیلی ممنون🍁 -
@Rahman-Atafat
لطفا
لطفا
لطفا
گام به گام به من بگو چی به چیه
سوال چی گفته و چیکار باید کنیم به ابتدایی ترین صورت ممکن
خیلی خیلی ممنون🍁 -
@0Farzam0 آقا اولین نکته اینه در تست های که درصد جرمی اتتتتتم را بدن چه بخوان میگی جرم اون اتم بر روی جرم اون ترکیبی که اتم توش هست ضرب در 100 اینو اوکی
-
@Rahman-Atafat حالا دو حالت داره یا طراح آدم حسابی هست و یه اطلاعات میده که تو بتونی با روش های کسر پیش ساخته به جرم اتم و ترکیبی که اون اتم توش هست برسی یا نمیده این اطلاعات رو مثل اینجا که نداده
-
@0Farzam0 وقتی اطلاعاتی از جرم نمیگه میای خود مختار جرم مولی ترکیب رو برابر با جرمش میگیری اینجا شد 40 گرم جرم اکسید منیزیم
-
@Rahman-Atafat اما نکته اینجاس که اینجا درصد خلوص داریم یعنی همه اون 40 گرم جرم منیزیم اکسید خالص نیست پس این 40 گرم رو فرض میکنیم ناخالصه و در درصد خلوص ضربش میکنی که میشه 20 گرم خالص منیزیم اکسید
-
@0Farzam0 خوب حالا بیا جرم منیزیم تو 20 گرم منیزیم اکسید خالص بدست بیار با کسر های پیش ساخته
-
@0Farzam0 خب حالا درصد اولی بدست بیار میشه جرم منیزیم به جرم کل ترکیب (خالص نا خالصم نداریم یعنی مخرج میشه 40 گرم )