Shimi_maze
-
@0Farzam0 حالا بیایم درصد دومی بدست بیاریم خب مگه نگفته واکنش کامله یعنی 20 گرم منیزیم اکسید خالص میره هوا بجاش جرم ترکیب جامد دومی بدست میاری از را استو
-
@0Farzam0 خب بیا جرم منیزیم تو این جامد هم بدست بیار با استو ( جرم منیزیم سولفات قبلا بدست آمد 60 گرم )
-
@0Farzam0 خب نکته ا ینه که طراح زرنگ گفته چند درصد جرمی از منیزیم در جامد %(#ff0000)[برجای ]مانده کاهش یافته
-
@Rahman-Atafat خوب تو میگی 12 گرم منیزیم دارم این میره رو صورت مخرج که 60 گرم مال منیزیم سولفات هست و 20 گرم مال ناخالص منیزیم اکسید ؟؟؟(چون ناخالص هست و بر جای مانده ووارد واکنش نشده )
-
F f.nalist has marked this topic as solved on
-
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون عالی و درجه یک باشه
میشه این تست رو به روش کسر های پیش ساخته حلش کنید
نمیفهممش
ممنون

دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
یازدهم
دوازدهم
تجربیا -
@0Farzam0 الان کامل گرفتی چی شد ؟؟؟ باور کن ساده تر از این نمیتونم دیگه من تسلیمم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@Rahman-Atafat
سبحان الله
بالاخره داداش
درست توضیح دادی
بدون عصبانیت بدون داد زدن
دمت گرم🍁@0Farzam0 نه در کل آدم عصبی نیستم نمی تونم به یکی منظورم بفهمونم فقط یه دوست دارم رو هوا میفهمه چی میگم بقیه رو باید یه جور دیگه توضیح بدم خب دیگه حست عوض شد الان دیگه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@0Farzam0 نه در کل آدم عصبی نیستم نمی تونم به یکی منظورم بفهمونم فقط یه دوست دارم رو هوا میفهمه چی میگم بقیه رو باید یه جور دیگه توضیح بدم خب دیگه حست عوض شد الان دیگه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: