انحلال و رسوب اوففففف
-
@Rahman-Atafat دقیقا... ولی 3 میشه.. باورت میشه؟ تو این سوال ی عددو تقریب بگیری کلااا ی عدد پرت بدست میاد اه
-
@Rahman-Atafat دقیقا... ولی 3 میشه.. باورت میشه؟ تو این سوال ی عددو تقریب بگیری کلااا ی عدد پرت بدست میاد اه
Michael Vey مال من تقریبا اومد 42 گفتم 47 بزن بره
-
هاعی.. این سوالو حل کنین (بدون ماشین حساب) ببینم چ میکنین
من ک بعد حل این سوال سردرد گرفتم از عددای چرتش

دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-کنکور-1402Michael Vey

من کلا 20 میارم😂 -
Michael Vey

من کلا 20 میارم😂@Soniaaa چون ک تو مرحله بعدیشو نرفتی:face_with_tears_of_joy: انحلال پذیریو بدست بیار
-
@Soniaaa چون ک تو مرحله بعدیشو نرفتی:face_with_tears_of_joy: انحلال پذیریو بدست بیار
Michael Vey
متوجه نمیشم :/ -
Michael Vey
متوجه نمیشم :/ -
Michael Vey
متوجه نمیشم :/@Soniaaa اینی ک بدست اوردی مقدار حل شونده تو اون مقدار ابه (مقدار اب خالص هس 500 نهم)
حالا باید با ی تناسب انحلال پذیریو بدست بیاری -

پاسخنامش اگ کسی خواست -

پاسخنامش اگ کسی خواستMichael Vey هرچن این لامصب همش زنجیره ای حل میکنه ایش
-

پاسخنامش اگ کسی خواستMichael Vey سوال سخت نیست اعدادش سخته لامصب
-
Michael Vey سوال سخت نیست اعدادش سخته لامصب
@Rahman-Atafat دقیقاا.. کلا نمد چرا سوالای این اینطورین ک ی ذره تقریب بزنی دیگ تاماام.. گند زده میشه ب همه چی
-
@Rahman-Atafat دقیقاا.. کلا نمد چرا سوالای این اینطورین ک ی ذره تقریب بزنی دیگ تاماام.. گند زده میشه ب همه چی
Michael Vey
توی نمودار هایی که به دما مربوطه سوال
اگه نمودار شیبش تند باشه که پتاسیم نیترات شیبش تنده اصلا نباید تقریب بزنی چون یکم تقریب بزنی شیبش زیاده میبینی دما یه ده درجه این و اونور میشهولی اون یکی ها مثل پتاسیم کلرید مشکلی نداره
-
Michael Vey
توی نمودار هایی که به دما مربوطه سوال
اگه نمودار شیبش تند باشه که پتاسیم نیترات شیبش تنده اصلا نباید تقریب بزنی چون یکم تقریب بزنی شیبش زیاده میبینی دما یه ده درجه این و اونور میشهولی اون یکی ها مثل پتاسیم کلرید مشکلی نداره
آرمین عنصرپور اهااا نمیدونستمم.. خییلی مرسیی
-
M Michael Vey marked this topic as a question on
-
M Michael Vey has marked this topic as solved on